Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snepf

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
snepf 2011.09.12 13:51:00
@Iron: Itt nem erről van szó. Ő nekem nem vált zsákmányommá, mert nem akartam, hogy azzá váljon. A célom az volt, hogy észrevétlen maradjak.

Azért a disznó tud ám magára vigyázni..
snepf 2011.09.12 14:09:27
@yotta:
Egyes nemzeti parkok sajátja, hogy ott az állatok szaporodása természetesen megy végbe :)
Aztán ha "kicsi a ház, kirúgják az oldalát"..
A nagyobb baj, hogy ezek az állatok szó szerint elpusztítják a feketék ültetvényeit a feketékkel együtt. És ezt arrafelé sem szeretik (itthon sem szeretik, ha egy éjszaka alatt egy 50 fős konda takarítja be a kukoricát).
A mészárlás úgy működik, hogy tizedelőket alkalmaznak, akik 15-20 fős matriarchális családokat ölnek meg, hogy egyetlen túlélő se legyen, mert ha egy is marad, akkor az bármily fura szétviszi a dolog hírét és zendülés tör ki.
Ennél azt hiszem csak jobb ha tervszerű vadászatot folytatnak.
snepf 2011.09.12 15:42:06
@néma bárány:
"Balatonfenyves melletti különösen védett vízimadár-rezervátum vízszintje kritikus szintre csökkent. Az ingoványt a terület bérlője csapolta le, minden bizonnyal azért, hogy vadászhatóvá tegye. A sors különös fintora, hogy a láp épp június elseje óta minősül nemzetközi jelentőségű vadvízi élőhelynek."
Itt a hatalmas csúsztatás, mert ott nem védett madarakra akarnak vadászni, hanem jellemzően csülkös vadra.
A terület tulajdonosa (külföldi)kezdeményezte a lecsapolást, melyhez rendelkezett hatósági engedéllyel. Erről spec. mit tehetnek a magyar vadászok, mert oda a lábukat sem tehetik be.
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..