Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Játékbox / Játékpalota

149 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyere el játékboltjainkba és vásárolj SCHLEICH termékeket. 1500 Forintonként 1 ponttal jutalmazunk. 5 pont összegyűjtése után 1 db AJÁNDÉK Schleich figurát választhatsz a kasszánál elhelyezett termékekből. A pontokat a kasszánál elhelyezett pontgyűjtő lapon tudod gyűjteni. 1500 Forint = 1 pont…..
A Csodapalota alighanem a legjobb térlátást, képzelőerőt fejlesztő játék ma a piacon, amely teljes egészében magyar fejlesztésű és gyártású.  A Csodapalota Zubály Sándor térlátást fejlesztő játéka. Az aprócska tündérek mindenhol csodálatos palotákat építenek. A bokrok alján, a fák tövében, a magas…..
►Millenium Falcon - áramvonalasabb, mint valaha   A Star Wars történet egyik legjellegzetesebb űrhajója visszatért, és áramvonalasabb és ellenállóbb, mint valaha! Ahogy az a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmben látható, a Millennium Falcon legújabb LEGO® változatában számos…..
Öt pingvin ül a csúszós jégtáblákon. A jégtáblák csikorognak és csúszkálnak. Tedd fel a jégtáblákat a játéktáblára, azonban nem akárhogy: minden pingvinnek a helyére kell kerülnie! 1953-ban, Solomon W. Golomb mutatta be a pentomino fogalmat, amelyekkel az egyforma…..
Ez a roller SVÁJCBAN gyártott, kiváló minőségű az összes sztár csemete a világban ilyennel utazik. A Mini-Maxi Micro roller egy nagy család tagja, melyeket a Micro márkanév fog össze. Mindegyik Micro termékben közös a svájci tervezés, és a magas minőségi színvonal. Nem…..
A miniland Educational program egyik legfontosabb részét képezik azok a játékok, amelyek a "layout games" csoportba tartoznak. Ezek a játék-variációk a különböző psziho-motoros folyamatok: a vizuomotoros koordináció, a forma- és méretfelismerés, a színismeret stb. fejlesztését…..
A Bionicle a LEGO-csoport játék és multimédia franchise-a, ami az 5-16 éveseket célozza meg, de rajongói akadnak a felnőtt korosztályban is. 2001 januárjában indult Európában és június/júliusban az Egyesült Államokban. A széria a LEGO egyik legsikeresebb terméklánca lett, és…..
Szeretnéd megismertetni gyermekeddel a "világot" a benne élő állatokat,embereket,a híres épülteket?Ez a Mágneses Világtérkép a legjobb választás ehhez.A nagy 72x46cm-es térképen elhelyezheted a 201 db mágnes lapot ami embereket.állatokat,épületeket ábrázol,mindegyiket a saját…..
A Kinetic Sand™, az örökmozgó homok, 98% tiszta homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic Sand™ olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Építhetsz…..
Nagy sikere volt a karácsonyi szezonban ennek a terméknek és sokan keresik ma is. Az intelligens gyurma attól különleges, hogy több különböző anyag fizikai tulajdonságait testesíti meg.Nyúlik,folyik,pattan,törik,szakad,világít,mágnesezhető vagy akár hőre megváltoztatja a…..
Van az a helyzet, amikor egyértelmű, hogy mit kapjon a gyerek és van, amikor jól jön néhány ötlet. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyeket most csoportosítva, több részletben mutatunk meg. CSILLOGÓ KINEK: lányoknak, akik hercegnők, balerinák vagy éppen királylányok…..
Megérkezett üzleteinkbe és webáruházunkba a Chillafish biciklije, mely a gyermek fejlődésével együtt átalakítható. A kezdetben háromkerekű biciklivel a kicsik megtanulhatnak egyensúlyozni. Amikor már ügyesek, két mozdulattal átalakítható kétkerekűvé, ami új kihívások elé…..
Teremts divatot! A Crayola Divattervező szett egy komplett trend dizájner csomag, melynek segítségével a legkifinomultabb divatérzékkel megáldott csajszik szabják meg a legújabb irányzatokat. A Crayola Divattervező szett nyomtatható ruhaszövetet tartalmaz, így teljes mértékben…..
A 2012-es év talán egyik legjobban várt sorozata jelent meg májusban, a Szuperhősök!Először a figurák kerültek az üzletek polcaira, mindenki hazaviheti magával Jokert, Batmant, a Zöld Lámpást, Amerika kapitányt, Hulkot vagy Iron Mant!  A kész figurák kb. 18 cm magasak!Ezek a…..
Hogyan válasszunk játékot a kicsinek? A kínálat felől ne aggódjunk, hisz "tele a net" jobnál jobb ajánlatokkal. De melyik játék lehet ideális gyermekünk számára, ami nem csak kikapcsolja, de fejleszti is képességeit? Minden évben megvan az aktuális trend: az…..
Az Aqua beads különleges, innovatív kreatív játék, mellyel csodálatos alakzatok és meseszép képek készíthetők. Az Aqua beads használata egyszerű és szórakoztató. Gyöngy alapminták készítése: A tetszőletges minta kiválasztása után, helyezd a mintalapot az elrendező…..
A 33-as dimenzióban élnek a DaGeDar harcosok. Otthonukban Berrrg igyekszik hatalomra jutni. A gonosz és nagyravágyó gazember DaGeDar harcos golyó formájában próbálja megsemmisíteni és rabigába hajtani a dimenzió lakóit, hogy meghódítsa az egész 33-as Dimenziót és uralja a…..
Yoohoo egy édes éjjeli maki, az Aurora World animációs rajzfilm szereplője. A kis Yoohoonak sok barátja van, hiszen mindig vidám, pozitív és rengeteg izgalmas kalandban vesz részt! Csatlakozz Te is Yoohoo kalandjaihoz, ismerd meg a legjobb barátait, Pammee-t, a sivatagi rókát, Lio-t az…..
A dzsungelben több arannyal teli kincsesláda fekszik eltemetve. Állítólag az egyiknek egy kunyhó mellett kell lennie, nem messze a sziget legnagyobb hegyétől a legtávolabbi szigetrészen - a kincstérkép részei elárulják. Egy másik kincsesládának ott kell lennie, ahol a száguldó…..
A Catan telepesei Klaus Teuber társasjátéka, ami már sok éve a stratégiai játék kedvelők kedvence. 1995-ben elnyerte az év játéka díjat, 2000-ben pedig az évszázad játéka lett.A játék rajongótábora napról-napra nő.A történet:Társaiddal egy ismeretlen sziget partjaihoz…..
A Chicago Expresszben a játékos a 19. századi Amerika egyik befolyásos befektetőjét alakítja. A cél a vasútak kiépítése és a legmagasabb osztalék elérése!Öt vasúttársaság szeretné elérni Chicagót, de ehhez rengeteg tőkére van szükségük, amit a részvényeik eladásával…..
Az Elvarázsolt Labirintus 2009-ben elnyerte az év játéka díjat, nem véletlenül, hiszen egy nagyon ötletes és egyedi játékról van szó. A labirintus különlegessége, hogy a falai láthatatlanok! A játék megnyerése nem csak a szerencsén múlik, hiszen hogy merre szabad az út,…..
A nagyszerű Smart Games játékok fő tulajdonsága, hogy játék közben fejleszik a gondolkozásodat, kreativitásodat! A többféle játék mind ugyanarra az alapra épül:Válassz egy feladvány kártyát, és oldd meg a feladatot!Ez elsőre egyszerűnek hangzik, pedig egyáltalán…..
A hatalmas Hero Factory az erő és a biztonság jelképe az egész univerzum számára. Makuhero Központjában, erőd szerűen magasodik a házak fölé. Áthatolhatatlan és kijátszhatatlan - egészen mostanáig.Mélyen, a Hero Factory besejében különböző, hatalmas szörnyek és…..
Fedezd fel a Shnooksok vidám, varázslatos világát és érdekességeit!Új barátod egy légmentesen zárt dobozban vár rád, hogy szerető barátra leljen! Nyisd ki a dobozt, és láss csodát! A kis szőrmók majdnem nyolcszorosára növekszik!Most már rád vár a feladat, hogy gondozd,…..