Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kill Ákos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az év egy érdekes átmeneti év volt az én nézőpontomból. Miközben sok dolog forrong és változik, valahogy nem alakultak ki olyan minták, amik biztosan stabilak lesznek. A nagy kérdőjelek éve volt 2013. Persze, így is kezdtük. Mi lesz veled, hazai tartalomszolgáltatás? Vajon az…..
Ezt, így, a maga teljességében: Tárgy: Sajtóanyag - a legjobb amerikai startup konferencia ( kicsiben ) Budapesten Kedves Berényi Konrád, tisztelt Szerkesztőség! Az alábbiakban küldeném új hírünket a közeljövőben megrendezésre kerülő legjobb amerikai startup…..
Kill Ákos 2013.12.07 21:22:26
Geoff Teehan twittelte a következő képet azzal a kísérőszöveggel, hogy "ezzel a UI-jal érkezik egy vadiúj, 200 ezer dolláros Ferrari". Aztán belejött a témába, és elkezdte posztolgatni a mindenféle autók kijelzőit. A mindenki által ismert iszonyatos user interface-eket. Itt egy…..
Vannak helyzetek, amiket nem lehet megmagyarázni.De nem is kell. Volt még a múlt században egy üzlettársam, aki nem tűrt el egy mondatot sem, ami nem a megoldásról szólt. A problémát ismerte, az okokat látta, a magyarázkodás nem érdekelte. Jó iskola volt.Igen, most a Szörcs magyar…..