Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MOnick

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry Nichola Joss masszázs 2014.02.12 21:28:09
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezen a videón látható Nichola Joss skót beautician (mondjuk, hogy kozmetikus). Azéer linkeltem, mert szerintem jól néz ki, nem a video tartalma miatt. Nem árulja el a itkait. Talán majd egyszer egy DVD-n, amint ígérte. Azért tűnt fel…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt hittem ő azért jobb formában van. Persze mindenkiről lehet borzalmas képet csinálni. ..
Tegnap volt a kedvenc nagymamám temetése, és azon gondolkodtam mostanában, hogy mire is emlékszem vele kapcsolatban. De nem erről akarok írni itt, mert az nem lenne idevaló, vagyis nem róla, hanem a környezetről, amit teremtett és ahol a gyerekkorom egy részét töltöttem. És…..
Az a baj, hogy én viszonylag jó problémamegoldó képességekkel rendelkezem és megoldásorientáltan gondolkodom, vagyis problémahelyzetben ugyan gyakran hisztizek is vagy pánikba esem, de közben (jobb napjaimon helyette) egyfolytában a lehetséges megoldásokat keresem és ez sok…..
MOnick 2013.06.02 19:23:13
@isolde: A kisfiam is hasfájós volt, és főleg délután és este csinálta ezt, amit írtál, etetéstől etetésig próbáltam letenni aludni, de csak nyüszögött, ellenkezett, feszegette magát (mondjuk Ő nem sírt olyan tipikusan hosszú ideig, mint amit a kólikára írnak a könyvek) csak nyűgös volt és nem aludt. Aztán mikor letelt a 3 óra, feladtam, megetettem, akkor picit nyugodtabb lett, ilyenkor sokszor elszégyelltem magam, hogy nahát, csak nem éhes volt, és ez volt a baj, és nem jöttem erre rá?...
Aztán kivizsgáláskor mondta egy gyerekorvos, hogy a gyakoribb szopi megnyugtatja perpillanat ha a hasa fáj, de tovább növeli a problémát, mert jobban terheli a bélrendszerét, szóval ez nem jó megoldás; ha tényleg éhes lenne biztos meggyőzőbben sírna (mondjuk igaza volt, mert volt rá példa, mikor este éhes maradt, és pótolni kellett tápszerrel, ott aztán nem volt kétség, úgy követelőzött!:))
Szóval nekünk a Sab Simlplex emulzió vált be pedig ez is szimetikont tartalmaz, mégis jobb volt, mint az Infacol meg Espumizan csepp. Persze így is voltak néha-néha estére görcsei, akkor meg szélcsöveztünk, gyorsan megkönnyebbült, és tudott aludni. A hason alvás is sokat segített, könnyebben elaludt, és kimocorogta alvás közben a pukit.:)
Végül az alma/répa bevezetésekor (5. hó) mertem leállni a cseppel, akkortól nem voltak panaszai.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több ezer dolgot lehet ma már venni kapszulában, és ha valaki csak messziről figyeli ezeket, azt gondolhatja, hogy mind valami kvázi csodaszerként szerepel, nagyobb a füstje, mint a lángja. Valójában nagy részük csak egy-két dologra…..
     Egyáltalán nem tölt el örömmel, hogy még a szépségükből élő exmodellek sem bírják tartani az alakjukat szülés után. Akinek szétmegy a hasa, azon csak a műtét segíthet (Demi), nincs az a torna és mellimplantátum, ami egybe tartja az alakot terhesség után.…..