Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketekefe

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
feketekefe 2012.09.04 08:51:09
Pár nappal ezelőtt  a Széchenyi István egyetem néhány közlekedés mérnök hallgatója, önálló megoldást vázolt fel a Budai fonódó villamosok néven futó projekt végleges megfeneklésének elkerülése érdekében. Legnagyobb örömünkre Láng Zsolt, az érintett II. kerület…..
Összefogás a Budai villamosért! Fonódó villamos másként Fiatal, független közlekedésmérnök-hallgatók csoportja új megoldással állt elő a Budai fonódó villamos projekt végleges elvetését elkerülendő. Gyors cselekvésre sarkallt minket Tarlós István főpolgármester egy…..
 Ma többször felmerül a kérdés, hogy keresztezhető-e a Margit körút, a Frankel Leó utca vonalában villamossal. Nos a Pro Urbe Kft. 2009-ben elkészített egy szimulációt evvel kapcsolatban. A szimuláció alapját valós forgalmi adatok képzik.  Tekintsétek meg a…..
feketekefe 2011.05.04 02:42:20
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
"Kivitelezhetetlen a megépítése. Közművek, és a lejtés miatt."

Hogyhogy? A 21. szazadban nem tudnak a lepcso helyett lejtot epiteni es a kozmuveket kicsit
arrebb mozditani? Na ne! Egyedul a csatorna az, amit nem lehet siman fel meterrel lejjebb rakni, hanem bele kell tenni egy kis kanyart. En vallalnam hogy megtervezem...
 Nevem desszert, ennek kell rendesen megfelelnem. Nem jegyeztem e kedves webhelyemre, mert este meggebedve ernyedten heverek kerevetemen. Egy french csemege helyen leltek meg jelenleg.  E helyen szemed kerekedhet, nyelved lelkendezhet. Fergeteges kerek s szegletes desszerteket lelsz…..
Eszperente Egyetek csepleszt! 2010.11.28 22:37:00
Egy kedves enfelem eledeles netes jegyzetembe rendszeresen bejegyzetel. Ezen ember egyszer cseplesszel (neve egyes esetekben meg helyeken lehet "rece") lepett meg. Ezt ledermesztettem, jeges vederbe tettem s elkerekeztem vele telephelyemre. Remek eledeleket tekertem bele, kemence helyett…..
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
feketekefe 2010.11.23 18:40:48
Eszperente Egy heves hegy lehelete 2010.04.19 06:50:00
Jegyeznek egy helyet, melyet fent lelhetsz meg, tengeren lebeg s melyen kevesen tengetnek, mert jellege nem kedvez embereknek. Nem meleg, ellenben jeges, eledelt meg keveset terem.Ennek egy hegye begerjedt, heves leget lehel egy hete, s jelenleg veszedelmes szert fecskendez egekbe. Ebbe belemenve…..