Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miarákvan

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hiszem, hogy Orbán elmondta az őszödi beszédét. Nem színes, nem felháborító, de lényegét tekintve ugyanaz. Választói nem ezt, és a rájuk váró megszorítást várták tőle.” – írja a mai Népszabadságban Lengyel László.  Később így folytatja: „A…..
miarákvan 2010.06.12 16:07:39
@stars7726: Nahh, én is ezt mondtam pár bejegyzéssel ezelőtt...OVI lesz a KE, Navra a ME.
Ilyenre még nem volt példa: a Népszabadság szerint a Fidesz-KDNP – ahogy erről Orbán Viktor már korábban is beszélt - mindössze a határidő lejárta előtt pár nappal kívánja megnevezni jelöltjét a köztársasági elnöki posztra. Miközben korábban – emlékezzünk csak…..
miarákvan 2010.06.02 23:03:57
@Ordnassac: Valóban bármi lehetséges. De persze ez csak egy meglátás. Viszont nem tudhatjuk, hogy nem lapul-e már a fiókban a módosítási javaslat. Hány nap alatt is vitték keresztül a mostani Alkotmány módosítást? És ha a kormánytisztviselőkről szóló törvényjavaslatra, illetve annak parlamenti vitájára, amit végighallgattam, és a módosító indítványokról történő határozathozatalra gondolok, és szinte változatlanul fogják megszavazni a törvényjavaslatot, akkor semmi sem lehetetlen. Ezt látni kell.
miarákvan 2010.06.02 23:19:11
@Ordnassac: :-))) Arra én is. Azt gondolom, AB-i utólagos normakontroll lesz (ha lesz). Addigra viszont akit le akartak váltani, le fogják. Itt ez a lényeg. Ezért az egész törvény. És utána fogják majd visszamódosítgatni. A Ktv-ben jelenleg is vissza lehet vonni a vezetői megbízást indokolás nélkül. Az egy másik kédés, h. lehet kérni az írásbeli indokolását. És hogy a felmentési idő csak 2 hónap és nem 6, 7, stb. köztisztviselői jogviszonyhoz igazodóan?
A térképen már ki vannak tűzve a tűk, ahova kell, mindenhová. Na, ezt viszont felépítették.
miarákvan 2010.06.02 23:34:59
@Ordnassac: Bárhogy is legyen, egy biztos: sic transit gloria mundi.
Jó éjszakát Mindenkinek.