Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szex.stex.egyetem

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szex.stex.egyetem. Rebirth:) 2011.09.16 10:07:22
Sokadszorra is elhatározom, hogy kissé jobban törődöm a blogom frissítésével. :) Majdnem egy éve hagytam abba az írást, és bánom, hogy azt a sok-sok "élményt" nem tettem közkinccsé. Az egyik sulimat abbahagytam - még tavaly télen -, lehetetlen lett volna a sok éjszakázás…..
Szex.stex.egyetem. Reality... 2010.08.19 23:19:00
"Lövöldözésbe torkollott egy biztonsági ellenőrzés a Váci úti Tescóban, Budapesten - tudta meg a Blikk. Két férfi a hipermarketben vásárlás közben eszegetett, ezért a biztonsági őrök be akarták vezetni őket egy elkülönített szobába, hogy ellenőrizhessék őket. Ezután…..
Szex.stex.egyetem 2010.10.26 21:00:27
@jani70: Ezzel az a baj, hogy mint magyar állampolgárnak, az elkövetőnek is vannak jogai. Van joga az élethez (sajnos), a "tisztességes" rendőri intézkedéshez (sajnos), szóval számon kérni bármit csak azután lehet rajta, miután figyelembe vették azokat a kibaszott jogait. Ami nem igazságos, mert ő sem kérdez. Szerintem ez gusztustalan.
Szex.stex.egyetem. 2010.09.25. 2010.09.25 19:15:00
Ha már az ember lánya veszi a fáradtságot, hogy blogot indít, és akad olyan emberfia, aki érdeklődve elolvassa, akkor már tényleg illene valamit beböfögni közben...:D Nem hiszem el, ennyire lusta lennék? Forró fürdő, netezés, gondolatok összeszedése, elrendezése, aztán…..
A videómegosztó közösségeket világszerte sokkolta egy felvétel, amelyiken egy piros kapucnis tinédzser lány egy műanyag vödörből dobál néhány hetes, nyüszítő, élő kiskutyákat egy festői szépségű, sebes folyású folyóba. A lány végig jókedvű, nevetgél, mintha mindezt…..
Szex.stex.egyetem. Mi jöhet még? 2010.06.04 21:26:00
Két napja kaptam egy mail-t az egyik...volt kliensemtől. Hogy ő bocsánatot kért és nem úgy gondolta és ő nem ilyen ésésés... Annyi volt az egész sztori, hogy mail-ben kiakasztott egy-két hülyeségével (miért nem írok vissza időben), és megfenyegetett, hogy majd nekiáll velem…..
Vicces lenne, ha most írnék egy köszöntőt a nem létező olvasótáboromnak...Hogy is van ez? Blogot írok? Miért? Mert igény van rá. Vagyis...inkább úgy mondom: volt egy-két ügyféljelölt, aki jelezte, hogy szívesen hallana tőlem néhány sztorit, hát akkor most megkapják. Ha az…..
Szex.stex.egyetem 2010.08.17 19:05:22
@jani70: Szia! Köszönöm szépen! Hát most alaposan belehúzok majd...:)
Szex.stex.egyetem 2010.08.17 19:05:46
@Wildschwein: Szia! Igen, valóban érdekes a téma, ráadásul létezni létezik, csak kevesen beszélnek róla.

Igen, voltak olyan ügyfeleim is, akik abszolút barátnőként kezeltek, és én is nagyon jól éreztem magam a társaságukban. Ezekkel az emberekkel szívesen töltöttem egy vagy több napot, éjszakát. A posztomban említett két ember...hát hogy is fogalmazzak...az az igazság, hogy akkor, amikor velük kapcsolatba kerültem, nagyon gyorsan kellett találnom megfelelő személyt, mert már a körmömre égett a tandíj. Nos, erre nem vagyok büszke. Alapból nem vagyok az ilyesmi híve, nálam szükséges a mindenre kiterjedő szimpátia, ezt akkor félre kellett tennem.
Szex.stex.egyetem. Hohó! 2010.08.17 16:46:00
Hé! Beléptem a szexstexegyetemes mail-embe, immár másodszorra - és nini! Kaptam kommenteket! Hát ez marha jó! Hogy én itt szomorkodtam napokig, hogy a kutya se kíváncsi rám! Hát ez nagyon jó, és köszönöm szépen, két hónap után - tisztességes nyári munka után - itt vagyok,…..
Aha. Mi a fenéért vagyok ilyen istentelenül szerencsétlen? Hogy hagyhattam ki feleslegesen ennyi időt? Egyáltalán mi történik velem? Mi folyik itt? Eszméletlen dolgok folynak... Nem bírtam már a titkolózást, de nehezemre esett volna teljesen őszintének lenni. Szóltam. Figyelj,…..
De még mennyire! Tanulni kellene. Van egy csomó anyag, amit csak azért kell felmondani, hogy húzhassak tételt, tehát oda kellene tennem magam rendesen.Van egy rendes, tisztességes meló, amit nagyon szívesen elvállalnék, de akkor lőttek a hétfői vizsgámnak, meg azoknak a…..