Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsazsaboy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet tanulsága leginkább az, hogy olyan hűtőt kell venni, ami nem romlik el, mert ha már a baj megtörtént, akkor szinte teljesen hiába kapálózunk. Azért a 30 napon túli kínlódás a maga nemében elismerésre méltó, akinek volt már rosszabb, küldje el…..
zsazsaboy 2010.06.02 17:31:35
Sziasztok. Én 2006-tól Indesit Ariston márkaszerviz voltam, de a válsággal magyarázva leépítés volt, és hát az utcára kerültem.
Szeretnék néhány jó tanácsot adni nektek az Indesit - Ariston márkákkal kapcsolatban.
Mindenkit lebeszélek a vásárlásról a következő okok miatt.: A gépek festése: nincs alapozás, csak 1 rétegben történik a festék felhordása, ami azt eredményezi, hogy sajnos kb 1 év után megjelennek a rozsdafoltok a gép testen, lehet hogy nem is látható helyen de biztosak lehettek benne, hogy nincs kivétel mindegyik így jár. A garancia persze a szervizek szerint nem jár rozsdásodásra, de az Indesit szerint ezt a szerviz dönti el, aki természetesen elutasítja a garanciális javítást, mert az alkatrészeket a szerviznek meg kell vásárolnia rendes áron, de munkalaponként csak 7000.- ot lehet visszaszámlázni a cég felé. Azaz egy elektronika 19700.- ba kerül a szerviznek, de az elszámolásnál csak 7000.-ot kap vissza az Indesit Company-tól. A veszteség jelen esetben 12700.- amit a szerviznek kell állnia. Ezt úgy tudja kompenzálni, hogy minden munkalapra elszámol 7000.- alkatrészt, még arra is ahol nem történt alkatrész csere.
Teljes szívás, ezt csak itt nálunk lehet megcsinálni magyarokkal! Az alkatrész ellátásról: Magyarországon nics alkatrész raktár!!! A két szerviz ami létezik Mihi, és a Rákóczi saját költségén megveszi a legfontosabb alkatrészeket, hogy néhány esetben azonnal tudjon cserélni ha muszáj, de ez inkább úgy működik, hogy az ügyfélnek várnia kell az alkatrészre amíg az megérkezik az Olasz, vagy a Szlovák raktárból. A gépek elektronikái max 2 évig bírják, mert gyenge minőségből készülnek, állandó feszültség alatt vannak érzékenyek az áramingadozásokra, villámlásokra ki- be kapcsolásokra. Az Indesit Copmpany nem vállal garanciát a garancián túli alkatrész eladáshoz, azaz ha eltelt a garancia idő, és elromlik a géped a megvásárolt alkatrészre, legyen az 30000.- is akár a cég nem ad rá garanciát. A mosógépek max 2 éven belül csapágyasak lesznek, horribilis a javítási összege,a gyenge konstrukció az oka. Hűtői rendszeresen elengedik a gázt, szintén a gyenge konstrukció miatt, A pára elszívóiban ha kiég az izzó, rögtön hazavágja az elektronikát is. Sokat tudnék még mondani, ha kérdésetek van írjatok emailt válaszolok. Sok sikert mindenkinek.