Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellolilla

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásomhoz híven folytatom kedvenc cicám ismertetését. Tudtátok, hogy Kittykénknek saját profilja is van? Pedig ez a helyzet. Nya, akkor sorolnám a legfőbb tudnivalókat.  Neve: Kitty WhiteSzületésnapja: 1974. november 1.Vércsoportja: ASzületési helye: London…..
Hello Kitty blog Gyermeknap 2010.05.26 10:48:00
Hamarosan itt a gyermeknap. Igaz már nem mondhatom magam gyereknek, de azért mégis annak tekintem magam. Főleg a szüleim, ők még mindig meglepnek e nap alkalmából kisebb apróságokkal. Leginkább a csokinak örülök, de végülis jöhet bármi. Imádom a meglepetéseket. Azon…..
Tegnap este megtaláltam a postaládámban a legújabb Hello Kitty magazint. Mivel elkezdődött a szünet a suliban, már nem is számoltam a napokat – észre se vettem, hogy most már július van -.  Mint legtöbbször most is a teszt kitöltésével kezdtem, amiből kiderült, hogy nem…..
hellolilla 2010.07.08 12:11:59
@HelloKinga: ez gáz nincs fönt a neten .de elintézem hogy megtaláld! majd írok ide amikor megvan mert lefotóztam! és nekem az lesza képem! tudod mint mesecicának a képje ami ide van kirakva!
10 nap múlva karácsony és rohangálni kell szeretteinknek az ajándékokért. De nem szabad megfeledkezni ilyenkor magunkról sem. Én valami kis aprósággal mindig megajándékozom magam. Most is kitűnő meglepetést eszeltem ki. Viszont nem csak meglepi hanem kényeztetés is egyben.…..
Végre eljött a várva várt pillanat. Hogy miért? Mert megjelent a Hello Kitty magazin júniusi száma. A legjobb pedig az, hogy nem kapkodta el előlem senki az újságárusnál, mert nekem már házhoz hozzák. :) Lassan vége a sulinak, és elkezdődik a bulizások időszaka. Jó lenne,…..
Imádok gyöngyöt fűzni. Valahogy mindig kikapcsol. Már egy csomó gyöngyállatkám van. :o)Ideje bővíteni a repertoárt egy Hello Kitty cicával. Nos mindössze 4 színre lesz szükséged: fekete, rózsaszín, piros, és fehér.         Igazából…..