Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kermelin

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
többen kérdeztétek már, hogy mennyibe kerül egy havi kajám, úgyhogy most összeszedtem, hogy hónap elején nagyjából mit vettünk nekem.fűszerek - 1500 Ft2 kg mexikói zöldség mix - 1500 Ft2 kg brokkoli mix - 2000 Ft5 doboz barna rizs - 1000 Ft3 csomag árpa -…..
 Igazándiból ezért indítottuk ez az ocsmányadék weblap kezdeménytHogy széelskőrben terjeszük a stíl-t igen a stílus szóból ered mert aki érzi kezeli ezt "képességet"az zsigerből képes dolgok végrehajtására gondolkozás nélkülna hogy is kell eztet Na…..
ConsoleEdgeHQ Briliáns Trailer 2011.01.10 18:23:00
Akik ismerik egy kicsit a tony hawk világát, azoknak mond valamit az, amikor aztmondom: TV. Neem, ez nem az a TV ami elé betespedsz és bambulod. Ez a TH-kban Transfer Video-t jelent. Ennek csinált Magyarország legjobb TH-s klánja (Oxygen Crew) egy trailert, ugyanis maga a TV nemsokára…..
ConsoleEdgeHQ KermeliN tarol! 2010.06.16 21:25:09
Ismét egy Tony Hawk-os videóval lehetünk gazdagabbak KermeliN által. Ezuttal 429 milliót aratott East Los Angeles-ben.:  ..
A Valve immáron hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan teljes értékű folytatásként érkezik a Portal 2. A tavalyi év egyik sikersztorijának tekinthető Portal nagy kedvence lett az agytekervényeik megmozgatásától nem idegenkedő játékosoknak. A Valve már korábban is…..
ConsoleEdgeHQ Holiday 2010.06.16 14:06:56
Annyit szeretnék közölni mindenkivel hogy most nyaralások, és egyéb elfoglaltságok miatt pár hétig nem lesz a consoleedge frissítve.Megértésetek köszöni: Kerm..
 Örömmel jelentjük be, hogy 2 új adminnal bővültünk (nem lesz több szóval senki se írjon, hogy csak úgy odaadom mindenkinek) szóval a 2 új Admin név szerint Kermelin és Max Vegas, és a félreértések elkerülése végett kozine223=KAtarSIS (csak mert ebből voltak fenn…..