Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmatador

18 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre mi is pályára léptünk az idén debütáló argentin kupában. Tét a 32 közé jutás, ellenfél a San Juanba való Defensores de Belgrano a harmadosztályból. Az a Defensores, ahol szegény Ortega játszik, mivel a River nem kért a nyáron a veterán zseni szolgálataiból. Almeyda azt…..
riveramásodosztályban Hányinger 2011.12.04 02:11:20
Az ilyen meccsektől hányingerem szokott lenni. Most is az volt. Nem a játéktól, az események alakulásától, az eredménytől. Sajnos sokszor volt már ebben részem River szurkolóként, de az utolsó alkalom elég régen lehetett, mert már nem emlékszem rá. Szóval ettől a meccstől…..
riveramásodosztályban Partidazo! 2011.11.27 02:54:00
Micsoda meccs!Évek óta a legjobb 45 perc, amit láttam. Ez volt a mai, Rosario elleni meccs második félideje. Kár, hogy kellett kapnunk egy gólt a 2. félidő 3. percében, hogy elkezdjünk focizni. De micsoda második félidő kerekedett ki ebből!Menjünk sorjában, mivel múlt héten nem…..
Gyönyörű győzelem Juyuban, borzalmas vereség a Monumental stadionban. Amennyire nem keserített el az Aldovisi elleni vereség (lásd előző bejegyzésemet), olyannyira elkeseredett vagyok most, olyan reménytelennek látok mindent így pár perccel az Atletico Tucuman elleni meccs lefújása…..
Ne csüggedjetek River drukkerek! Vége a veretlenségnek, de nincs vége a világnak! Ma nagyon rosszul játszottunk (bár így sem érdemeltünk vereséget, a második félidőben az ellenfél foggal-körömmel védekezett, semmit sem csinált és egyszer találta el a kapunkat - szögletből -…..
Úgy tűnik kezd összeállni a csapat.Két hét alatt három meccs, 9 gól, 7 pont, körülbelül negyven gólhelyzet. Bár nem száz százalékos eredménysor, több mint biztató.Kezdjük sorjában. A kínkeserves Ferro elleni gól nélküli döntetlen után alig négy nappal, miután fél…..
Megőriztük a veretlenségünket. Ez a legjobb, ami erről a mérkőzésről elmondható. Tudtuk a Ferro Carill Oesteről, hogy nem rossz csapat, hazai pályán még minden meccsüket megnyerték (azonban a Rivert a jegybevétel növelése érdekében, ahogy más csapatoknál már megszokhattuk,…..
Végre nem egy történelmi mérkőzés. A Gimnasia La Plata első osztályú csapat amióta az eszemet tudom, tavaly például két parádés 0-0-át sikerült velük játszanunk, hogy aztán az osztályozókon mindketten csúnyán elbukjunk.A három döntetlen, és főleg a legutóbbi, tényleg…..
Mit lehet mondani egy ilyen 0-0 után. Legfeljebb azt, hogy szép volt az új mezünk. Több pozitívumot erről a meccsről nem lehet mondani. Rosszul kezdtünk, majd mikor kezdtünk játékba lendülni, nem jött a gól. Cavenaghi kapufát lőtt, Ocampos nem passzolt mikor kellett volna. Pedig a…..
Ismét egy csapat, akivel 110 év alatt még sosem találkozott a River, ismét egy csapat, aki sosem volt még az első osztályban. Pályájuk Merloban olyan kicsi, és olyan anyagi csábítás a River elleni történelmi meccsük, hogy nem Merloban fogadnak minket, hanem Avellanedában, az…..
Mai ellenfelünk a Defensor y Justicia. Ezt a kis dél Buenos Airesi csapatot 1935-ben alapították és még sosem szerepelt az első osztályban, bár jelenleg a legrégebben egyfolytában a másodosztályban játszó csapat, hiszen 1997. óta egyfolytában itt szerepel. Mivel még sosem voltak…..
A Desamparados elleni meccset külföldi utam miatt végül nem láttam, a hírek és a 8 perces összefoglaló alapján az első 30 percben gyötrelmesen játszottunk ezen a sajnos (a régóta várt szankciók miatt) idegen pályán és zárt kapuk mögött játszott mérkőzésen, aztán egy jó…..
Holnap este, a bajnokság harmadik fordulójában igazán különleges ellenfél vár a Riverre: a Desamparados de San Juan. Ezzel az egyébként 1919-ben alakult és a másodosztályba frissen feljutott csapattal a River 110 éves gazdag történelme során mindössze 1! azaz egy alkalommal…..
Independiente Rivadaviva vs. River Plate: 1 : 3.Nagy győzelem volt. Lehet, hogy nem a világhírű Club Atletico Independiente, hanem a mendozai Independiente Rivadaviva ellen arattuk, de emlékszem, hogy pont egy éve, itt Keszhelyen néztem a négy éves fiamal az ölemben a River vs.…..
Pár perc múlva megkezdődik a visszatérési hadművelet második mérkőzése. Az országos turné első állomása (az első osztályban nem nagyon voltak vidéki mérkőzések). Egyenlőre a másodosztályban még mindig nem engednek vendégszurkolókat a mérkőzésekre, ennek ellenére több…..
Kezdjük a végén: River Plate vs. Chacarita Juniors: 1 - 0. A debütálás sikerült, a három pont zsebben.Csak azért nem volt telt ház, mert kora délután még úgy volt, csak klubtagok mehetnek be a meccsre. Aztán pár órával a kezdés előtt kiderült, egy szektort megnyitnak a…..
Bő félóra múlva megkezdődik az argentin futball legszürreálisabb idénye: a River a másodosztályban. Én is csatlakoztam a szurkolók világméretű kezdeményezéséhez, kiakasztottam az ablakba az egyik mezemet.  Ettől még nem fog piros-fehérbe borulni a város (ha Pesten…..
A RIVER a másodosztályban!   A világ egyik legsikeresebb, legpatinásabb klubja ma este megkezdi szereplését az argentin másodosztályban. A River Plate 33 bajnoki címmel büszkélkedhet és az alapítása óta eltelt 110 év alatt sosem esett ki az első osztályból. Az MU huszadik…..
 Most, hogy a csoportmérkőzéseken szinte túl vagyunk, el kell gondolkodnunk azon, hogy hova tovább. Kezdjük a jó hírekkel. Jónás testvér sárgát kapott, mint az előző meccsen is. Ez azt jelenti, hogy a görögök ellen nem játszik. Legalább javul a védelem. Ami most is a…..
Kapusok: Guillermo Ochoa (América), Luis Michel (Chivas), Oscar Pérez (Jaguares) Hátvédek: Rafael Márquez (Barcelona), Carlos Salcido (PSV), Francisco Rodríguez (PSV), Héctor Moreno (AZ), Ricardo Osorio (VfB Stuttgart), Efraín Juárez (Pumas), Paul Aguilar (Pachuca), Jonny Magallón…..
Szurkolni márpedig kell. Tisztességes ember nem tud csak úgy meccset nézni. Feláll a két csapat, elkezdik rúgni, és máris szimpatikusabb lesz az egyik, mint a másik. Mondjuk mert egy apró, térdig érő rövidnadrágban feszítő szélső megiramodik az első percekben, csinál…..