Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappocs

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
baba Vasárnap 2016.11.06 14:38:27
Ma voltam templomba..Jó volt..nagyon kellett.. És mi kellett még? Hogy azok között legyek, akik jó emberek, akik szeretnek.. Feltöltődtem.. És újra vannak terveim..És hitem.. Mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba (mellrák kezelések után) akkor nem találtam a neten semmi erre vonatkozó…..
baba Indulás.. 2016.11.05 14:50:34
Hú...Ez volt az utolsó próbálkozás..Ha még egy címre kiírta volna, hogy foglalt, akkor nem indulok neki.. Ennyi..Ez is képes már felidegesíteni.. Újra mélyponton vagyok, s mivel már magamat is unom a témában, nem hogy megbeszéljem a környezetemmel, így arra jutottam kiírom magamból.. Szóval baba…..
baba Üdvözlünk a blog.hu-n! 2016.11.05 14:34:23
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
A civilnea.blog.com weboldalon (onnan letolthető kollégiumonként) hozzáférhető pályázatokat, illetve megítélt kollégiumi támogatásokat függesztette fel az egykismalac cöf-cöf-cöf. Döntés kedden, a tanácsülésen. ..
Ha a hegy (és a NEA apparátus) nem csinál excelt, akkor Mohamed (és az az ismeretlen, aki elküldte), majd csinál:     nea_2012.xls. Lehet benne szűrni, szerkeszteni, tetten érni. Jó böngészést, ha valaki érdekeset talál, kommentbe vele! ..