Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsiraf gyt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghívásom a magyar válogatottba nagy megtiszteltetés és élmény volt számomra, és örülnék, ha ismét lehetőséget kapnék a szereplésre, nyilatkozta blogunknak Ladislav Sikorcin, aki félévnyi magyarországi vendégjáték után kijelentette, magyar válogatott szeretne lenni. A 24…..
zsiraf gyt 2010.06.02 21:21:47
@1885*: kösz fönök:))
zsiraf gyt 2010.06.05 17:20:03
@Matyi Erdelybol: kék fehér feketében:)))Nagyon nagy igazolás!!!!
Ladislav Sikorcin, a Mol Liga egyik legponterősebb játékosa a következő szezonban csapatunkat erősíti, ahol meg fog kapni minden támogatást ahhoz, hogy magyar válogatott játékossá válhasson.Az alig 25 éves fiatalember már bizonyított, hiszen a két éve fennálló Mol Ligában az…..
Az NHL-döntő harmadik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére, ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Szépített a Philadelphia. A Flyers az első…..
zsiraf gyt 2010.06.03 22:43:01
@YNWA: Ezt nem gondolhatad komolyan amikor irtad!!!Bár csak nekünk lenne egy ehez hasonlo geciládánk!!Szerintem a legjobb védö a világon!!!
Csütörtökön dél körül sajtótájékoztatón jelentik be, ki lesz a következő szezonban a magyar EBEL-csapat vezetőedzője. A friss Sapa Fehérvár AV19-hírekre kiéhezett szurkolók a szerkesztőségünkhoz is eljuttatott meghívó szerint egyebeket is megtudhatnak, a bejelentések…..
Zajlik a bajnoki döntő az NHL-ben, a második mérkőzésen is túl vagyunk. A pályaválasztó Chicago a Philadelphia Flyerst fogadta. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. 2-0-ra…..
zsiraf gyt 2010.06.03 01:49:37
A Vasas Bp. Stars a szövetség elnökségének hétfői ülésén bejelentette: a következő idényben nem a Mol Ligában, hanem a szlovén ligában kíván indulni. Kangyal Balázs klubigazgató blogunknak megerősítette: a klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosai vasárnap este…..