Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsi2010

564 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a lakópark-kereső.hu, ami nem kisebb célt tűzött ki maga elé mint hogy az ország legnagyobb lakópark kínálatával kecsegtesse a honlapra látogatókat.  Lakópark-kereső.hu - Minden lakópark egy helyen! Ha még nem tudja melyik lakóparkba költözzön, ha új építésű lakásokat keres Budapesten,…..
Búvóhely Budapest: A legjobb búvóhelyek a Corvin Sétányon és a Belvárosban: Búvóhely Veres Pálné utca. Mit adunk még? Teljes diszkréciót ;-) Új számunk: Tel: +36-30-498-5183   Mit nyújtanak a Corvin Búvóhelyek és a Belvárosi Búvóhelyek a számodra? Teljesen felszerelt, saját apartmant…..
Megnyílt Belvárosi Búvóhelyünk az V. kerületben a Veres Pálné utcában.  Új számunk: Tel: +36-30-498-5183   Megnyílt Veres Pálné utcai Búvóhelyünk! Búvóhely az V. kerületben. Igényes, klímás apartmanokkal várjuk vendégeinket. Ingyenes Wi-Fi, kábel tv, francia ágy, zuhanyzós fürdőszobák,…..
  HA KELL EGY LAKÁS, MERT: - HOME OFFICE-RA HASZNÁLNÁD - KARANTÉNBA VONULNÁL 2 HÉTRE (KÜLFÖLDRŐL JÖTTÉL HAZA)- KITETTEK A KOLLÉGIUMBÓL ÉS MÉG NINCS ÚJ HELYED- HA KETTESBEN TÖLTENÉL PÁR ÓRÁT PÁRODDALHÍVJ MINKET MOST! KIADÓ LAKÁSOK RÖVID TÁVRA (PÁR ÓRA, ÉJSZAKA, PÁR NAP, 1-2 HÉT, VAGY 1-2 HÓNAPRA A…..
Búvóhely pár órára, búvóhely pároknak kiadó. Búvóhely Budapest: A legjobb búvóhelyek a Corvin Sétányon. Mit adunk még? Teljes diszkréciót ;-) Mit nyújtanak a Corvin Búvóhelyek számodra? Teljesen felszerelt, saját apartmant (búvóhelyet) Budapesten a Corvin Sétányon, amit tetszésed szerint…..
Elindult a lakópark-kereső.hu, ami nem kisebb célt tűzött ki maga elé mint hogy az ország legnagyobb lakópark kínálatával kecsegtesse a honlapra látogatókat.  Lakópark-kereső.hu - Minden lakópark egy helyen! Ha még nem tudja melyik lakóparkba költözzön, ha új építésű lakásokat keres Budapesten,…..
Búvóhely pár órára, búvóhely pároknak kiadó. Búvóhely Budapest: A legjobb búvóhelyek a Corvin Sétányon. Mit adunk még? Teljes diszkréciót ;-) Mit nyújtanak a Corvin Búvóhelyek számodra? Teljesen felszerelt, saját apartmant (búvóhelyet) Budapesten a Corvin Sétányon, amit tetszésed szerint…..
Egy titkos búvóhelyet kerestek a pároddal? Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben? Mi megoldjuk ezt a problémát! Ha kicsi a lakás, és sok a gyerek, lazíts nálunk pároddal! Legyen szó szórakozásról, vagy egy romantikus programról a pároddal, apartmanjainkban titeket is szívesen látunk! Miért érdemes…..
Jól megközelíthető helyeken, rendezett lakások pár órára, vagy egész éjszakára. Teljes diszkréció a szobafoglalástól a távozásig.  Ha van kivel, de nincs hol?! Hívj minket! ..
Búvóhely Budapest: A legjobb búvóhelyek a Corvin Sétányon, pár órára pároknak.  Mit adunk még? Teljes diszkréciót ;-) Hívj most: Tel.: +36-30-676-2996 Ha van kivel, de nincs hol - búvóhely pár órára kiadó..
Egy titkos búvóhelyet kerestek a pároddal? Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben? Mi megoldjuk ezt a problémát! Ha kicsi a lakás, és sok a gyerek, lazíts nálunk pároddal! Legyen szó szórakozásról, vagy egy romantikus programról a pároddal, apartmanjainkban titeket is szívesen látunk! Miért érdemes…..
Búvóhely Budapest a Facebook-on. Kövess minket: https://www.facebook.com/kiado.buvohely/ Ha van kivel, de nincs hol?! Búvóhely Budapest Corvin Sétány..
Napi vicc - Búvóhely Budapest - Csak ha elmúltál 18 ;-) Diszkréció és luxus Budapest legjobb búvóhelyén, a Corvin sétányon: http://lakasorakra.atw.hu/..
Búvóhely, szoba pár órára pároknak a Corvin Sétányon - Búvóhely Budapest Corvin Sétány Budapest könnyen megközelíthető részén a Corvin Sétányon, új építésű társasházban otthonos, modern, teljesen felszerelt, tiszta, diszkrét búvóhelyek kiadók, 2 órára, egy éjszakára, vagy egy napra. Vagy teljes…..
Budapesti búvóhelyek. Van kivel, de nincs hol? Keress a búvóhelyeink között igényes, újépítésű apartmanokkal várunk a Corvin Sétányon.  Mit nyújtanak a Corvin Búvóhelyek számodra? Teljesen felszerelt, saját apartmant (búvóhelyet) Budapesten a Corvin Sétányon, neked és a párodnak – akár csak pár…..
Ha van kivel, de nincs hol?! Ha kell egy lakás?! Ha elbújnátok a pároddal a világ elől?! Ha egy kellemes estét töltenétek együtt, vagy csak pár órát. Búvóhely pár órára vagy pár napra a Corvin Sétányon kiadó. Mit nyújtanak a Corvin Búvóhelyek számodra? Teljesen felszerelt, saját apartmant…..
- Ha van kivel, de nincs hol,- ha diszkrét búvóhelyet akarsz,- ha pár órára lakást szeretnél,- ha szobát pár órára keresel,- ha hangulatos szerelmi fészket szeretnél,- ha alkalmi légyott helyszínt keresel,- ha romantikus találkahelyet keresel,- ha bensőséges randihelyet keresel,- ha meghitten…..
Búvóhelykereső vagy?! Válassz lakást pár órára weboldalunkról! Búvóhely keresés, szoba pár órára pároknak, országos búvóhely adatbázis 5 éve!   Igen, jól olvastad. Immár 9 éve működik a blogunk pár órára kiadó lakás, szoba illetve búvóhely keresőknek. - Ha van kivel, de nincs hol,- ha diszkrét…..
  Egy titkos búvóhelyet kerestek a pároddal? Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben? Mi megoldjuk ezt a problémát! Ha kicsi a lakás, és sok a gyerek, lazíts nálunk pároddal! Legyen szó szórakozásról, vagy egy romantikus programról a pároddal, apartmanjainkban titeket is szívesen látunk! Miért…..
Egy titkos búvóhelyet kerestek a pároddal? Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben? Mi megoldjuk ezt a problémát! Ha kicsi a lakás, és sok a gyerek, lazíts nálunk pároddal! Legyen szó szórakozásról, vagy egy romantikus programról a pároddal, apartmanjainkban titeket is szívesen látunk! Miért érdemes…..
Búvóhelyek pároknak Budapesten! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra a Corvin Sétányon. Tel.: +36-30-676-2996 Egy titkos búvóhelyet kerestek a pároddal? Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben? Mi megoldjuk ezt a problémát! Ha kicsi a lakás, és sok a gyerek, lazíts nálunk…..
SZILVESZTERI AKCIÓ - 2016. december 31. reggeltől 2017. január 1. (délutánig) Ha még nem találtál helyet Szilveszterre hívd őket: +36-30-676-2996 http://buvohely-budapest.com  (a szabad helyek függvényében!)  ..
Újabb búvóhelyről kaptunk infot, ma a Dunaharasztiaknak kedvezünk egy randikuckóval. :-) Egész pontosan egy vendégházról van szó a Dunaharaszti Bezerédy lakóparkban. Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte…..
Ma egy Hajdúszoboszlói búvóhelyről számolhatunk be nektek. (Hajdúszoboszló Debrecentől 20km-re, Budapesttől 200km-re található). A búvóhely érdekessége hogy nem tesznek különbséget akkor sem ha "más" a szexuális beállítottságunk. Valamint az hogy az ár egységes, nem…..