Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maci-laci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetest Jack Sparrow kapitány vezeti be, meghitt hangulatban üldögél egy asztalnál a természetben, két gyertya és egy fél üveg rum társaságában, majd felénk fordul és szól hozzánk néhány mondatot. A filmből sajnálatosan egy árva részletet sem mutatnak, a forgatáshoz…..
Teljes erőbedobással zajlik a Comic Con San Diegoban, a filmesek képeket, posztereket és egyéb anyagokat mutatnak az érdeklődőknek, a Tron Legacy szekcióban is akad érdekesség, megmutatták az új előzetest. A gigaköltségvetésű folytatásban visszatérünk a számítógépes…..
Ti akartátok, megszavaztátok, azt mondtátok a skandináv nem elég jó! Hát íme, itt az a verzió, amiben a vámpírok elmennek a kovbojokhoz! ..
Geekblog Sin City: Ultimate Noir 2010.06.10 08:00:00
A Sin City Frank Miller életművének betetőzése. És nem csak a siker szempontjából, hanem tematikailag is. Alig volt 22 éves, amikor rajzolni kezdte a Fenegyereket, és már akkor egy sokkal sötétebb, noirosabb külsőt kölcsönzött neki, mint amit az olvasók addig megszokhattak. Amikor…..
Maci-laci 2010.06.13 22:58:46
@Edgar: Szimpla figyelmetlenség. A zsidókkal meg semmi bajom! :)
Filmélmények Bosszú mindhalálig 2010.04.20 18:46:00
Az eredeti cím Until Death. Viszont a Maximum Risk már megkapta a Mindhalálig magyar címet, így a fordítók bajban lehettek. De hát nem baj, a kreativitás határtalan, így lett a cím Bosszú mindhalálig. Nem mintha esne szó bármiféle bosszúról.A Bosszú mindhalálig azon kevés…..