Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snocsak

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illedelmes lány, izgalmas horror, igazi sznob, makogás, globális rálátású ember. Ezek Hybrid szomorú történetének kulcsszavai. Olvasónk barátnője a moziülésben hagyta két lehalkított mobilját, emlékeik szerint utolsónak hagyták el a termet, pár perccel később mégsem voltak…..
snocsak 2010.06.01 22:16:48
Kedves kommentelők!

Azt gondolom ideje, hogy hozzászóljak, én, a "hülye csaj"!
Szomorúan olvastam reakcióitokat, mégsem gondoltam, hogy bármit reagálni fogok, de "manci néni" hozzászólása miatt meggondoltam magam, mert ezt a vagdalkozást nem tudom szó nélkül hagyni.
Ezek szerint, ha a párja elveszítené valamilyen értékét, az első reakciója az lenne, hogy „kirúgja”? Ön jó társ lehet! Ugyanakkor nem értem, hogy a történteknek mi köze van a hajam színéhez? És mire utal a szőke hajszínnel kapcsolatban? A szőke nők hagyják csak el a telefonjukat?
A hajam színe sötétbarna, kíváncsi lennék ebből mit állapított meg?!

Hogy miért van két telefonom? Fontos ember vagyok e? Szerintetek 2010-ben tényleg a sznobság megtestesítője az, akinek 2 mobiltelefonja van, ez komoly?
Nem, nem vagyok fontos ember, egyszerűen csak időközben lett egy céges telefonom is, nem igazán értem, hogy manapság ez miért olyan meglepő dolog? Ha a munkahely megszűnik, csak a cégeset adja vissza az ember, de attól még a sajátja megmarad.

Nem „picsa” vagyok, hanem egy egyszerű ingatlan értékesítő. A telefont pedig azért tettem magam mellé, hogy lássam, ha világít, mert egy ügyfelem hívását vártam, akiknek azt ígértem, hogy bármeddig hívhat, a másikat csak úgy mellé helyeztem. Azért viszont nem szerettem volna lemondani egy mozizást, mert esetleg 2 percre ki kell mennem, telefonálni.
Meglepő, hogy vannak köztetek olyanok, akik nem tudnak elképzelni egy hasonló helyzetet. Ti még soha nem voltatok fáradtak és/vagy figyelmetlenek? Miért kell ilyen rosszindulatúan gondolkozni?
Felelőtlenség volt magam mellé tenni a telefonokat, de emiatt lennék én „hülye picsa”? A szomorú inkább az, hogy ilyen esetben természetesen ellopják azokat.
snocsak 2010.06.01 22:51:51
@Mylady: Igyekszem, köszi!
snocsak 2010.06.02 15:43:25
@haggyal: Örülök, hogy a tiéd meg is volt utána, nagyon ügyes vagy. Pont tőled nem vártam volna ezt a nyegle stílust. A telefonomat rezgősre állítottam, képes vagyok rá, mégis biztosabbnak véltem magam mellé helyezni, hogy lássam is ha világít. Hibáztam, ettől még nem kell kétségbe vonni a technikai tudásomat.
Én kiszálltam.