Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reelbeba

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engerland Muszájgyőzelemre fel! 2014.06.19 13:10:40
A helyzet nagyon egyszerű: ma meg kell verni Uruguay-t, ahhoz hogy maradjon esély a továbbjutásra. Ha az első meccsen az olaszok olyan csúnyán megalázták volna az angol válogatottat, mint tették azt a németek a 2010-es vébén, akkor most még egyszerűbb lenne a helyzet. Hodgson ez…..
Fontos két barátságos meccsen van túl az angol válogatott. A „fontos” és a „barátságos meccs” szavak egy mondatban való szerepeltetése súlyos képzavarnak tűnhet, de ezúttal tényleg szüksége volt Capellóéknak erre a két, látszólag tét nélküli meccsre.…..
A barátságos meccsek ritkán hozzák lázba az egyszeri szurkolót, őrületes izgalmakra a holnap esti Anglia-Spanyolország mérkőzésen se kell számítani, de nem is teljesen érdektelen a találkozó. Egyfelől mégiscsak az aktuális világbajnok az ellenfél, másrészről pedig Capello, a…..
  Verebes József örökbecsű szavai csábítanak sommásan annyival elintézni a vasárnapi 1-6-ot, hogy a United csúnyán belegyalogolt a késbe. Bár a gólkülönbség a kitámadó hazaiak elemeire hulló védekezéséből fakad és az összképet tekintve túlzónak is nevezhető,…..
reelbeba 2011.10.25 12:52:36
@futballsz': Nezd igy: eddig nem ment el rajta meccs. Ok szerencsenk is volt. Es ugyan mar, mennyit kiserleteztunk itt mindenfele szerencsetlennel (csak az utobbi par evben VDS elott: Taibi, Brathez, Carroll, Howard stb.), klasszis kapust helyettesiteni a vilagon sehol nem egyszeru feladat.
A belso kozeppalyank evek ota gyengelkedik, igaz. Tavaly is meg kevesen voltak, akik elhittek hogy megverhetik a Unitedet, ezert inkabb az volt a problemank, hogy hogyan torjuk fel az ellen vedelmet, ergo a kreativitast hianyoltuk. Iden nagyobb problema lesz a szervezett kozeppalyas vedekezes hianya, szvsz. Nem egy csodatevo szentre van szuksegunk, hanem egy olyan emberre, aki megmondja hogy mikor hova allj. A palyan es a palya mellett is.
Online közvetítésünk ma a festői szépségű Lővérek lábánál rendezett VOLT-fesztiváról jelentkezik. Várjuk észrevételeiteket és hozzászólásaitokat mai ütközetünk alkalmával is. Ne feledjétek mindenütt jó de legjobb Sopron! Német-argentin live!..
reelbeba 2010.07.04 09:44:52
@TomiEnglish: Minden szavad arany! Tegnap a nemetek ismet ugy fociztak, hogy meg egy cigire se mertem kimenni a kocsmabol, nehogy elszalasszak egy ujabb Klose golt, vagy egy brillians Schweinsteiger passzt, az esti meccsen pedig konkretan bealudtam, csak a match analysisre ebredtem fel!
Azon a meccsen en sem a portugaloknak drukkoltam, de ahogy Capdevillarol kiallitottak a portugal nemtudomkit, az a pofatlanul cinikus csalas kicsapta nalam a biztositekot.
Podolski szaz, hogy megint osszekapar egy-ket golt Klosenak a spanyolok ellen, ez a ket ember ugy mozog a palyan mintha szetvagott sziami-ikrek lennenek, hat nem egy Rooney-Heskey paros, muhaha!
Schweinsteigert pedig jovore a PLben akarom latni, lehetoleg a MU jatekosakent!
„Unglaublich, Super, Wahnsinn, Spitze, Wunderbar und so weiter…” –csupa nagy betűvel írandó a véget nem érő jelzők sora. Tegye mindenki a szívére kezét és mondja őszintén , hogy tudta és erre számított. A vb előtt  egy hónappal ennek a párharcnak még…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
reelbeba 2010.06.28 16:21:31
Talan nem mondtam volna Capellora semmi rosszat, de akinek a csapata 3 gollal van szopoban a 75. percben, lehozza az egyik csatarat es bekuldi HESKEYt (hagyjuk mifele joszag, nem az o hibaja hogy angol valogatott lehet), nos, az menjen a picsaba!
Mellesleg az volt a kurvanagy taktikai elkepzeles, hogy senki nem jatszik a posztjan hanem minden jatekos osszevissza rohangal a palyan?? Sajnos a nemeteket ezzel nem sikerult megkavarni, de pl. Rooneyt szemmel lathatolag igen, o folyamatosan a nemet balhatvedhez passzolt, mar amikor egyaltalan el tudta rugni a labdat, mert egyebkent csak tizedmasodpercekig tudta tartani. Milner 28 millio font, muhaha! Es az megvan hogy Barry konkretan elbujik a bedobas elol?
Capello azt nyilatkozta a meccs utan, hogy a csapat jol jatszott. Volt pofaja! Terry is valami hasonlot bufogott. Hogy mindent megtettek. Melyik meccset neztek ezek (mert Terry is csak nezte sajni)???
Az angol sajtot sem ertem. Aki latta a vasarnap reggeli, es a hetfo reggeli cimlapokat tudja mirol beszelek, ha azt mondom ez massziv tudathasadas. Vasarnap az angolok rohogve kipicsazzak a nemet hulyegyerekeket. Hetfon menjen mindenki a Heathrowra fujolni. Aki latta az angol valogatott utobbi 6 meccset (3 felkeszulesi 3 csoport) annak tudnia kellett hogy ez a csapat csak hatalmas mazlival kerulhet a nyolcaddontobe. OK, mi magyarok mindig a csodaban bizunk, nekunk nincs mas, de az angoloknak vannak jo jatekosaik is idonkent, es azt tisztan lehetett latni mar egy ideje, hogy ez bukta lesz. Valamiert azt hittem, hogy a nyulorruak okosabbak, es a sajto megprobalja lejjebb tenni a mercet, de nem. Hat tessek, most lehet kopkodni.
Kar, bassza meg a lo.
Engerland Szlovénia - Anglia LIVE 2010.06.23 15:00:00
A Cover It Live! segítségével beszállunk a liveblogging cirkuszba. <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=e2bf6f5962" >Szlovénia - Anglia LIVE</a>..
Szájkaratéban világbajnokok lennénk, mint minden tisztességes szurkoló, így azt javaslom, ha már a kommentekből amúgy is egyértelműen látszik, hogy mindenki jobban ért az angol válogatott irányításához, mint Capello, köszönhetően mondjuk a Championship Manager 2010-nek, vagy a…..
Portugália - �szak-Korea..
Engerland Megvan az utazó keret 2010.06.01 14:30:00
A BBC-n olvasható információmorzsák alapján úgy tűnik, reggel csak két helyen tévedtünk, az utazó keretbe Theo Walcott helyett Shaun Wrigth-Phillips került be, és a honvágyra panaszkodó Baines is itthon marad, helyette Warnock megy Afrikába. Walcott kihagyásán nemcsak maga a…..