Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lysander Nephilim

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer egyik ismerősöm kiírta fészbukra, hogy... nem emlékszek pontosan mit, de arról volt szó a kifejtésében, hogy nemérti hogy fajult odáig az emberiség némely, és egyre több tagja, hogy mindenhova felírja érzéseit, bensőséges gondolatait. Hogy nincs titokzatossága, semmi…..
Egyre nehezebben megy optimistának lennem. Sőt. Nem is tudom már mi számít optimistának. Semmit se tudok....Nem lett meg a 90%os emelt angol. 81 lett. Ha az, amit szeretek, ilyen szarul sikerül, mi lesz velem egyetemen? Mikor olyat is kell tanulni amit marhára nem akarok! De ne szaladjunk…..
Étcsokiii. Yammi. 70%-os, ropogós csokiii.Igazából minden yammi, ami édesség. És tévedtek, ha azt hiszitek, a marcipán is az!A körmömön türködtem fel a bőrt, és közben a mai eseményeken agyaltam, a vitákon az osztályban, a megbeszéléseken, a történteken. És az jutott…..
Saw Blogja Beszámoló 2010.10.16 12:37:00
Már csak pár óra van hátra a T-MOBILE BÓNUSZ Fesztiválig. Aztán jön az élménybeszámoló. Kár, hogy senkiről nem tudok aki jönne velem :(Én jelenleg még itthon ülök és józanodok, Emese tegnapi szülinapja után. Ezúton is bocsi mindenkitől a tegnapi party kicsit féktelenre…..
Nos, azért nem akarok teljesen elhalálozni itt a blogon, úgyhogy írok. Heh. De nem igazán van miről, szóval lehet megint kicsit érthetetlen lesz. Meg összeszedetlen. Meg ilyenek.Oké, végzős vagyok. Pár nap múlva hivatalosan is. Értitek ezt? Senki nem érti... :( Valahogy nem…..
Asszem most megoszthatók a posztok Facebukon, hogyha tetszik nektek. Asszem. Majd meglessük ^^Igazából fogyatkoznak az írásra érdemes témák, főleg, hogy nyár van, rossz idő, itthon ülök.Voltunk ma vásárolni, és mikor a kocsit toltam vissza, megláttam egy nőt, amint zokniját a…..
Lysander Nephilim 2010.07.31 09:15:10
@little miss sunshine ¤: ne aggódj, ahogy mondani szokták: rossz pénz nem vész el. Szeretem a szavaidat olvasgatni, akár az életedből merítesz, akár csak véleményt írsz. Ja és igen van hozzá jogod. Egy olyan világban élünk, ahol talán már csak ez szabad dolog. Ráadásul TUDSZ írni, jól bánsz a szavakkal. Játszol velük én meg nézem :)
Medence felállítva, jéghideg a víz, napoztam egy pöppet. Barnulok, éljen!Nem a legjobb fogyokúra a koplalás, de állítólag jó az allergiára. Mert amikor éhes az ember, valami olyat termel a szervezete, ami az allergia természetes ellengyógyszere. Legalábbis mindent tudó apukám…..
Lysander Nephilim 2010.07.16 16:32:55
@little miss sunshine ¤:
Örülök, hogy örülsz :) Kevés pozitív dolog van mostanában az életemben, és a blogod meg a gondolataid pont ezek közé tartozik.
Halihó, evribádi!Döglesztő meleg, no gép, no szoba, mamánál alvás, leégés, könyvhiány, Fable. Címszavakban ennyi, és így is hagynám, de nem ezért kezdtem el ide írni. Azért kezdtem írni, mert... nos, az unalom címszó kihagytam.Most unokatesóméknál vagyok, gépezek. Néha fel…..
Saw Blogja Hajnali névnap 2010.06.29 22:15:00
Tegnap mint mindig mostanság, Tominál és Nórinál éjszakáztam. Éjfél elmúltával rájöttünk, hogy hivatalosan is Péter névnap van ma. Ezután Cic és Tomi elkezdtek mondhatni egymás győzködni, hogy oda adja-e Cic az ajándékomat amit vet vagy nem. Én 18-éves korom óta úgy vagyok…..
Lysander Nephilim 2010.07.01 15:52:04
Írni akartam már napok óta, egyszer el is kezdtem, de nem tudtam mit, miről. Hogy telnek a napjaim? Gyorsan és uncsin. Semmi nem történik velem. Unokaöcsém külföldön, nővérem balatonnál, a házat renováljuk, úgyhogy pakolás megy ezerrel. Menne... de nem megy. Akarom a parkettát…..
Juhúú, gyerekek!! Nem tudom említettem-e, hogy a Bookline versenyén vagy mién részt vettem, és írtam egy kritikát egy könyvről. Magasan a legrosszabb lett amiket valaha írtam, de mégis nyertem egy kis... szörnyecskét. Azt hiszem valahogy úgy hirdették, hogy csak egy plüss dolognak…..
Lysander Nephilim 2010.06.24 15:14:15
Őm, ideje lenne egy csupa-hepi csillivilli mézesmázos, egyszóval, boldog szöveget rittyenteni. Csakhogy a boldog messze áll a vidámtól, asszem.Ki nem találnátok, hogy mi van itt: eső. Vihar. Dörög. Villámlik. És fázok, de az eső hangját ki nem zárom!Amúgy meg, hehe, jó kedvem…..
Lysander Nephilim 2010.06.22 07:54:51
Lysander Nephilim 2010.06.22 19:08:44
- Crowbaby - WTF?! O.o 2010.06.21 13:14:00
2 éves dohányos Új rovat indul "WTF?!" címmel. Ide kerülnek majd azok a dolgok, amikhez nem sokat tudok hozzászólni, annyira meghökkentőek... Elsőnek következzék egy két éves láncdohányos. Elvileg a TV2-n is volt riport a kissrácról, de ebből is látszik, hogy mennyire…..
Saw Blogja Drog a vásznon 2010.06.15 10:11:00
Trainspotting 1996  Egy Skóciában élő srác és baráti társaságát mutatja be. A társaság nagy része köztük főhősünk is heroin függő, kivéve egy párt a csapatból és egy kicsit idegbeteg figurát. A történetbe ott csatlakozunk be amikor főhősünk sokadjára megpróbál…..
Nem történik velem semmi. Tévézgetek, fullákolok, olvasok, írogatok. Holnap megyek egy barátomhoz, lesz egy kisebb buliszerű összejövetel. 23-án érettségi angolból, 24-én évzáró, utána barátnő-búcsúztató, mert megy Angliába. Egész nyárra. Dolgozni. Kisbabára vigyáz.…..
Az ember... Állj! Mindig így kezdem... Az ember... általánosítok... Akkor most önösítek, elvégre is, rólam van szó, senki másról!Szóval...Kilenc hónapot ülök az iskolapadban, szenvedek, hogy legyen már szünet, méghozzá nyárideji. Már szeptember másodikán számolni kezdem…..
Mindig mondtam, hogy mekkora hülyeség ez a féltékenység. Azt se tudom mi az! (Megnézem)     féltékenység (illemtan):Kínzó érzés.Annak, akit a féltékenység gyötör, nagyon is kellemetlen.Két ember baja, esetleg háromé.Ha másokat is belekeverünk, úgy nekik sem…..
A fantasy, mint műfaj, fura egy dolog. Elmagyarázhatatlan, beskatulyázhatatlan.Jobb lett volna, hogyha megint úgy kezdem, hogy véleményem szerint... nehogy, tudjátok, kövezés legyen a vége...Szóval, véleményem szerint, az egyik legszebb műfaj. Mert amellett, hogy a legtöbb könyv és…..
Fura dolog ez. Az embernek évekig nincs példaképe, nincs férfi-, barát-, tesóideálja. Aztán egyszercsak beüt a mennykő, és, hopláhop elvárásai lesznek az embernek. Fura, mi?Hajtasz valami felé, és közben hatszázszor átgondolod, hogy biztosan azt akarod-e, és magabiztosan…..