Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakokrisz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő, hogy néha hirtelen csap le a halál. Van úgy, hogy az igazság megbújik a látszat mögött.Hősi halottaink.   Mindenkinek jogában áll, hogy megírja élete történetét. Így hát nekem is lehetőségem adódik pár érdekes esetet az utókor számára lejegyezni. Néha amit valóságként ismerünk, távol áll…..
Az első Predator film klasszikus, olyan film, amely még ma is könnyen megállja a helyét sok akciófilmmel szemben, a folytatást már kevésbé szerették, szerintem az is megállta a helyét (erről itt írtam). Harmadik rész nincs, hiába hiszik azt oly sokan, a DNA - Ragadozó 3 elnevezés…..
bakokrisz 2010.06.01 18:10:16
A márciusi bejegyzések óta biztosan sokan sokkal többet megtudtatok már!
Royce: az autók királya; vagy királynője!? :) Amúgy Antal és Pados mellett Brodyban is van magyar vér (écsanya ajándéka)
Noland: hontalan - a tag állítása szerint éveket töltött a predatorok bolygólyán, még saját trófeára is szert tett ellenei közül; vagy lehet valami helyi lomtalanításnál lelte!?
Hanzo: kire utalás, ha nem a hangzatos nevű Hattori Hanzo-ra Tarantino Kill Bill-jéből? (amúgy HH 1 1koron élt híres szamuráj neve is)… na és Billy, a nyomolvasó indián ugyancsak pőrén állt anno arnie predátora elé, akárcsak Hanzo yakuza tetkóban, egy szál karddal - a yakuzák a végső leszámolásig (el)rejtik kasztosító testrajzaikat…
Isabelle: latin-amerikai nő mindkét Predator filmben megjelent már…
Nikolai tán csak nem a jó öreg Jesse Ventura (Blain) minigunját szorongatja? amúgy svarcinak is jutott egy példány a Terminator2-ben, „Fene a csúzliját!”
Nolnaddal kiegészülve 9en vannak feleink, ami ha jól tudom az emberiség száma.
A klasszikus predatoron (Classic P.) kívül lesznek Super Predators: az általam olvasott cikkek hármat emlegetnek: Dog Handler (gondolom ez a „kutyaidomár”), Falconer (csak valami solymász ősmagyar leszármazottja lehet, akit az előzetes még nem leplez le), Black Predator (a trojka feje, akit „Mr Black” néven suttognak a barátok-családtagok és csak ő veszi majd le ikonikusan a látó-célzó-légzéssegítő-védősisakját) VISZONT Royce b(r)ody-ján legalább 15 ʽcélkereszt’ villan a hivatalos honlapon közzétett előzetesben … akkor hány predator is van valójában? Mindenesetre többen vannak, a Predators cím is mutatja, meg hát gondolom olyan státuszú akar lenni, mint amilyenné az Aliens vált egykoron…
Biztosan vannak hasonló meglátásaitok, please comment.