Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elperegrin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erdekesen telt az utolso este Santiago elott. Valami elozo napi tiramisu beadta a mattot a gyomromnak es konkretan az egesz estet vegig fostam es hanytam. Mar azt hittem a lelket is kihanyom magambol mire olyan  hajnali 4 ora fele sikerult elaludni. Reggel azert meg ereztem az esti kalandot a…..
Nem volt kedvem posztot irni mert beteg vagyok, pontosabban betegek vagyunk az Andrassal. Valszeg Leonban hazafele faztunk meg. Mondjuk az is vicces, hogy Spanyolorszagban junius kozepen meg lehet fazni. De igen. A torkunk fajt az elmult ket napban, meg az orrunk folyik. San Martinban kabatban es…..
elperegrin 2010.06.19 14:41:12
Segítek egy kicsit az "embernek".
Csütörtök tényleg varázslatos volt. Lankás domboldalon mentünk felfelé. Hátul havas hegycsúcsok, elöl rengeteg virágzó bokor. 6 km a végcél előtt megálltunk ebédelni és szusszanni egyet. Hangulatos kis falu, szőlőlugasos taverna, sör, szendvics...
Utána még egy kis séta és meg is érkeztünk a Foncebadon nevű szebb időket is megért hegyi faluba. Ez már szinte a hegygerinc alatt volt. Sok düledező ház között, pár új és szép.
Gyors fürdés, mosás, teregetés a szép napsütésben. (Napok óta hurcolászom a félig megszáradt cuccokat, persze a benne lévő víz plusz kilókat is jelent)
Volt egy hangulatos, hegyi designú étterem. No ide jövünk majd vacsizni. Viszont a nyitva tartást nem néztük. Csak 17-ig van nyitva!!
Délben a teverna csak 13-kor kezd rendes kaját adni. Ki érti ezt???
Az albergében nem kértünk vacsorát, így 19-kor visszakullogtunk a bezárt étteremtől és kisírtunk egy kis tésztát a helyiektől. Pedig mehettünk volna éhgyomorral aludni...
Itt még bolt sincs! Persze tv sem volt, ahol a meccset lehet volna nézni...
Vacsi után felajánlottam a csapatnak, hogy sétáljanak fel velem a Cruz de Ferro (Vaskereszt) nevű helyre. De nem éltek vele. Mindenki kúrálta magát...
Ez egy fontos zarándokhely az Úton.
Mindenki letesz egy darab követ. Már egész hegy van a kereszt alatt. Erre mondják, hogy nagy kő esett le a szívemről, lelkemről...
Gyorsjelentes Sahagunbol... Nem tudom miert nem teszi ki a posztoka amit irok de mar tobbszor is elofordult, hogy megirtam itt ugy tunt, hogy kint van aztan megsem.... Szal reggel 7.30-kor keltunk es elindultunk valami 8.30 korul. Andrasnak fajt a laba majdnem ugy volt hogy busszal jon, csak epp nem…..