Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malleus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákattintva egész képernyőn is...
Egy twitter-jelentés erejéig mi is megemlékeztünk róla, hogy valamikor 2011 januárjában először emelkedett levegőbe a Chengdu J-20-as, amely a Népi Felszabadító Hadsereg Légierejének lopakodója /alacsony észlelhetőségű vadászgépe/csodafegyvere (a vita még tart, az alapján a…..
Malleus 2011.01.28 18:34:31
@ColT:
Hát katonailag az Allied Force sem volt kimondottan sikeres.
Malleus 2011.01.28 18:45:09
@ColT:
Csak a "nem nyerték meg" témához gondoltam hozzádobni. Bár azt végül megnyerték, de nem azért mert annyira lealázták volna a szerb hadsereget.
 Sokat lehet tanulni a játékokból, nyelvet például mindenképp, vagy ezt-azt a második világháborúról, de egyet jegyezzünk meg jól: a földrajz nem minden fejlesztő erőssége.Ezen a képen az Assassin's Creed: Brotherhoodból láthatunk egy részletet, egyrészt a játékból,…..
Bokros teendőink miatt a héten valahogy elmaradt a játékcsajrovat, ezt pótoljuk most egy olyan témával, amit csak hétvégén és 18-as karikával merünk kitenni: pornófilmek, amiknek valamilyen videojáték adott ihletet. (Nekünk meg a Destructoid hasonló témájú válogatása adta az…..
A német videojáték-cenzorok viselt dolgairól biztos mindenki hallott már: zöldre átszínezett vér az akciójátékokban, lelőhető ellenséges emberfigurák kicserélése zombikra meg robotokra, satöbbi. Ezek a derék jóemberek most az új, Black Ops alcímű Call of Duty epizódnak estek…..
IDDQD A GOG.com bekaphatja 2010.09.22 19:06:00
De tényleg, elmennek a bús francba. Továbbá édesanyjuk hogyléte iránt érdeklődnék, csak nem ezekkel a szavakkal. Megtörtént ugyanis a mára ígért sajtóttájékoztató arról, hogy mi a bánat történt a legjobb online retrojátékbolttal, ami ugye vasárnap állt le. Én azóta…..
Malleus 2010.09.23 04:08:06
@Bobby Newmark:
Én csak azt nem értem, hogy mi ez a felháborodás. Talán kényelmet és időt nem lehet árulni? Valakinek megér tíz dollárt, hogy ne kelljen arra várnia, hogy egy elfeledett torrentről lejöjjön a cucc, hogy aztán még a dosbox beállításaival, meg a játék felpatch-olásával is kelljen pepecselni.
Malleus 2010.09.26 15:45:00
@Bobby Newmark:
Kicsit késői reagálás, de pont most találtam egy interjút amiben kiemelik, hogy sokszor direktbe a fejlesztőkkel kötnek szerződést, és akkor bizony oda megy a pénz, ahol megérdemlik:

Rich McCormick: Have any old developers thanked you for putting their games on GOG?

Guillaume Rambourg: We have direct deals with developers, and that’s another beauty with GoG because again, the titles are really old and the rights have quite often reverted back to the original creators. Then we have the opportunity, instead of making one big deal with the publisher, to go to the developer and say “We are huge fans of your games, let’s make a deal together.” It’s two different worlds because, you know, publishers are publishers. They have big structures and they have to take care of their business but, there is a good example. On Thursday we are releasing Age of Wonders, which is a game from Triumph studios, and basically the rights for those games, the three games of that series, they used to belong to Take Two, and those guys they got back the rights, and they approached us as developers. “Guys, can we have those games on GOG?”

Marcin Iwinski: One of the first developers we sat with was Charles Cecil for the Broken Sword series, and he’s a great guy. It’s really a pleasure to do business with him. It’s part of the cool factor of building GOG.com that you can be in touch with such people, and these games, you know, some of them still have excellent graphics, but it’s more because they’re great and extremely playable games, and that’s the beauty.

www.pcgamer.com/2010/09/24/good-old-games-on-online-activation-its-just-bollocks/
Amerikában nagyon jól fut a használt játékok piaca, a játékbolthálózatok szép nyereséget hoznak össze azon, hogy eladják a játékot 50 dodóért, aztán ha a delikvens végigtolta kétszer és megunta, visszaveszik tőle egy huszasért, utána használtan megint eladják harmincért…..
Malleus 2010.09.16 17:43:23
@lokkoLori:
Miért akarnál régi játékkal játszani? Vedd meg mindig a legújabbat!

(remélem érhető a célzás)
Szigorúan tudományos kutatásaink során újabb érdekes iraki és afgán szabadidős tevékenységekre, kiképzési eljárásokra és egyéni teljesítményekre bukkantunk. Egy korábbi, méltán nagy sikerű poszt folytatása. Kezdjük a hobbikkal: 1a. Horgászat A horgászat a közhidelem…..
Röviden megemlékezve Izrael tegnapi afférjáról a Free Gaza Movement hajóival: napok óta kíváncsi voltam, mi lesz Izrael reakciója, ugyanis az izraeli sajtóban napok óta ment a ötletelgetés, hogy mit kéne csinálni, hogy ne legyen sikeres a "provokáció", de a segélykonvoj…..
Malleus 2010.06.01 18:26:46
@xstranger:
Én azt olvastam valahol, hogy elég sokan tudnak magyarul ott, szóval nem elképzelhetetlen. :)

@SchA:
Lol, hát nem azért, vannak értékelhető gondolatok a cikkben, csak én valami komolyabb elemzést vártam. Na mindegy. :)

Amúgy meg írtad, hogy az aktivisták beszámolói szerint az izraeliek először tüzet nyitottak a hajókra. Ez nekem már csak a paintball-os malőr miatt is gyanús, mert ha annyira nem akartak balhét, hogy buta módon úgy gondolták, hogy rendőrségi LTL eszközökkel, erőszak nélkül tesznek rendet a hajókon, akkor valahogy nem hangzik olyan hihetőnek, hogy előtte jól megsorozták a hajókat.

Sztem ez a paintball-os dolog is azért fordulhatott elő, mert féltek attól, hogy ha itt valaki meghal, akkor rájuk zúdul a szar, ami végül meg is történt. Ugyanígy a part menti akció megkerülése és a nyílt vízen való hajófoglalás - lehet, hogy a hamasz partiőrsége nem egy csúcs, de lövöldözés lett volna, halottak lettek volna, és az megint Izraelnek árt.

Persze lehet, hogy csak én vagyok elfogult Izraellel szemben és az aktivistáknak van igaza, és egy nagy balul elsült összeesküvés van a háttérben... :)