Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ama Ginger

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magát korábban Horn Gyulával, Vágó Istvánnal, Batiz Andrással és más, azóta lejárt szavatosságú figurákkal reklámozó - éppen most önállósult - Saab autógyár magyar képviselete nemrégiben olyasmire ragadtatta magát, amelyre az ember még ebben a normatíve notórius…..
Lendvai Ildikó az MTV-ben buktatta le Molnár Csabát, akinek szép színésznő felesége van. Mitől újul meg az MSZP? Attól, hogy az elnökségben néhány ember kicserélődött? - kérdezte Betlen János Lendvai Ildikót a szerdai Ma reggelben. (A dialógus az MTV honlapján nézhető meg…..
A magyar piacon mindenesetre 68 Exeo fogyott a tavaly júliusi bevezetés óta, ami jelen jörülmények között erősen hűha-kategóriás adat. Ezek szerint bejött az elgondolás, és a hátsó lábtér meg a csomagtartóliterek száma kizárólag az újságírók fétise. Mai tesztünk…..
Ama Ginger 2010.06.29 23:21:17
@Rocko-: Nem, dehogy biblia, egyszerűen csak MÉRTÉKADÓ. Ezért is szokták gondolom idézni. És mégegyszer: alaposan kifejtettem körülötte a saját gondolataimat - azt is véleményezhetted volna - mindenesetre papptibi írása nem vonatkozik rám, saját szavaival is "oké" kategória vagyok. Vaklárma meg csúsztatás volt ez kérem, énmeg jól fellélegeztem a "nem menő" gyanúja alól.
Ama Ginger 2010.06.30 12:10:15
@Ciri: "Nem, dehogy biblia, egyszerűen csak MÉRTÉKADÓ

Neked."

LOL. Kérem kapcsojjaki, nincstöbb kérdés.

(UI: Azért igen hízelgő, hogy nekem tulajdonítod az autósszakma csúcsára juttatásukat! Köszi, köszi, de azért nem kéne!)
Ama Ginger 2010.06.30 12:21:31
@Ciri: "Nem, dehogy biblia, egyszerűen csak MÉRTÉKADÓ

Neked."

Vö.: "Titkon mindenki valami ilyet szeretne csinálni, csak nem megy nekik: a németek azt hiszik, vicces, ha lemérnek mindent centivel; a latinok vagy lusták, vagy ostobák ehhez, ezt még nem tudtam eldönteni; a franciáknak már senki sem hisz, mert ők akkor is azt szajkózták, hogy jók a francia kocsik, amikor nyilvánvalóan nem voltak azok.

Az egyetlen, valóban exportálható autós szaksajtó az angol" /papptibi, Totalcar/

Ciri, nem húz egy kicsit balra a féked?!