Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkacs

38 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a…..
Egy jegyzőt kirúgott a Rogán Antal vezette önkormányzat  a Portik Tamáséknak átjátszott ingatlan miatt, míg egy másikat kinevezett Sélley Zoltán személyében, aki az összes kétes ingatlanügyletet levezényelte, mint a kerület vagyonkezelője. Rogán Antal fideszes…..
barkacs 2014.12.08 19:02:34
@_most_: polt péter és pintér sándor.
Jobban örülnék, ha a címben csak az orbáni flegmaságban megtestesülő arrogáns politikai stílus újabb megnyilvánulásáról lenne szó. Sajnos azonban a két új paksi blokk építéséről, és az oroszoktól felvett 3000 milliárd (!) forintos hitelről kell beszélnem. A helyzet az,…..
Zuglóban állítólag 100 milliót kellett visszacsorgatni egy 500 milliós önkormányzati közbeszerzés megszerzéséért. Ha ez igaz, a kormány által megalkotott új Büntető Törvénykönyv alapján az elkövetők annyit kapnak, hogy még a műanyaglakat is rájukrozsdál a börtönben.…..
barkacs 2013.10.01 19:31:23
@tisztapista: "Nem ártana művelődni..."

egyem a kis szívedet, azon bizony átsiklottál, hogy nem egyszerre adták oda azt a kenőpénzt. mindegy is.
Nevelek A nagy pedagógus-átverés 2013.07.20 23:17:09
Az Orbán-kormány rendkívül intenzív, hosszú és fordulatokban gazdag kommunikációs hadjárata lassan végére ér: már a legeldugottabb magyarországi tanya, tömegkommunikációval alig találkozó lakója is tudja, hogy rettenetesen jó lesz most már a pedagógusoknak, mert iszonyatosan…..
barkacs 2013.07.21 18:57:05
@AutosVilli: talán, de miből tartanák el magukat és a családjukat az egy év alatt. megcsapolnák a talicska gyár számláját vagy elbontanák az épülő felcsúti mauzóleumot? nincs egység, a vezetők lekenyerezve, mint a vasútnál, így nehéz lesz.
Megint fontos dolgokon rágódnak az interneten, a 444.hu, és mások. Most azon, hogy egy fesztiválon látták táncolni a miniszterelnök két lányát, Ráhelt, és Sárát. Az "eseményről", mely szerintem nem kivételes eset a korosztályukban, le is videózták, és a Youtube-on közzé…..
Fotelforradalmár Gordon rage 2013.07.11 22:21:11
Gordon nekiment Schiffernek. De nagyon dulván! A történteket talán nem kell külön ecsetelni, mégis megteszem dióhéjban. Schifferrel készített interjút kedvenc heti fideszes lakájújságunk a Heti Válasz, amiben a rendkívül tehetséges riporter mindenáron az LMP társelnökének a szájába akarja adni,…..
barkacs 2013.07.12 16:45:09
@Mária: schiffer törleszti a kölcsönt. lmp frakció. nem direktben, hanem áthallással. ügyes. ettől függetlenül, ahogy előttem már jó páran írták, aki nem képes a mostani viszonyok között semmilyen kompromisszumra és ezzel kedves vezetőknek kedvez többszörösen is, abból én nem kérek. szánalmas ez az ember.

ami bajnait illeti, a kommunikációja még mindig esetleges, komoly stratégiáról sem beszélhetünk, de itt most egy barátját védte meg. talán még indulatból is, végre egy tökös, férfias lépés tőle.
Orbán Viktor tegnap azt mondta, "ha gyerekeinkről van szó, akkor semmi sem drága", illetve, hogy Magyarország jövője a gyermekeiben van. Csakhogy Viktor ezt nem akkor mondta, amikor visszaadja azt a sok száz milliárdot, amelyet elvett az oktatástól, hanem akkor, amikor a…..
barkacs 2013.07.11 12:18:44
@irógép: drágaságom, mutass már nekünk még egy olyan eu-s országot, ahol vb, eb, olimpia megrendezése nélkül egyszerre 3v4 stadion épül?!

mutass csak egy olyan demokráciát, ahol a miniszterelnök víkendházának a kertjében egy több milliárdos stadion épül!
ez a település, ahol kevesebb mint kétezer ember él, kapta a tao-s pénzek nagy részét, miközben se múltjuk, se eredményük semmi. csak szereted vezéred. tündérországban ennyi elég is a több milliárd forinthoz.

a gyerekekről szól ez az egész, na persze. nem "20 százalék" kósáról vagy a fradista egyszerű szavazókról. nem, tényleg.
Kóczián Péter Habony igazsága 2013.07.10 09:40:06
Nagyon hasznos, hogy Habony Árpád autóhasználati szokásairól szinte napi szinten értesülünk, s mindig vonzóan hátborzongató, amikor a spin doctor maga válik a karaktergyilkossági kísérletek alanyává, de lenne ennél fontosabb téma is, amit Habony sikeres tevékenysége nyomán…..
Nagyon elszántan védik a tüntetők Isztambul kivágásra ítélt fáit továbbra is. A paprikaspray se segített, ez az önjelölt Hulk például annyira bekattant tőle, hogy megpróbálta egyedül felborítani a rendőrségi vízágyús autót. ..
barkacs 2013.06.02 22:11:33
Az amerikai nézettségi versenyben jelenleg vezető, és vélhetően az év végét is ott megérő CBS bejelentette, hogy 18 reality-jét, sorozatát és egyéb műsorát folytatja jövőre, ami nem túl sok jóval kecsegtet a csatornának forgatott 23 pilot készítőinek. A folytatódó…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
barkacs 2013.03.16 14:38:34
@Takács Bálint: @jolany: ma ti vagytok szolgálatban?

"De ha már a saját felelősségüket nem ismerik el és bűnbakot keresnek, akkor legalább a valódi okozókat szidnák. A bankokat és a velük cinkos PANNONPUMÁZÓ szociálliberális kormányokat, nem abba a kézbe kellene harapni, amelyik segíteni próbál." - ez gyönyörű, tényleg.

Akkor összegezzük, amit a fidesznyik agymosottaktól olvashattunk eddig. A felelőtlen állampolgárok, az időjárás, mesterházy, gyurcsány, a korábbi szociálliberáis kormányok és persze szabóZ, meg a comment.blog.hu a hibás. Világos. Tessék megbüntetni őket.
barkacs 2013.03.16 14:56:25
@Takács Bálint: tévedsz, persze hivatalból. éjenek a habony művek, ej, de szeretném egyszer a magadfajtát a kezem közé venni. megölelni, persze.

mind a kettő természeti katasztrófa volt! mind a kettő esetében a katasztrófavédelem, a belügy és kormány is leszerepelt, mert nem volt képes felkészülni és megfelelően cselekedni. megint magyar emberek haltak meg, mert alkalmatlan idióták irányítják ezt az országot.

a nem elhanyagolható különbség viszont, hogy az egyikre, látva mondjuk a franciországi helyzetet, már napok óta fel lehetett készülni, míg a másikra nem. az egyiknél hosszú órák teltek el úgy, hogy semmilyen segítség nem érkezett, mert az átalakított, vízfejű rendszerben senki nem mert dönteni.

miért nem zárták le az autópályákat? miért nem állították le a kamion forgalmat? miért csak 16 órával később kérték a honvédség segítségét? miért indították el a távolsági buszokat? miért nem vágták át hamarabb a korlátokat? miért mondták azt, hogy már járhatóak az utak, amikor még nem is voltak azok? folytassam? ahogy kedves vezéred mondta a minap, "csak a tényeket, könyörgöm, legalább egyet!"
barkacs 2013.03.16 15:25:22
@Takács Bálint: ezt még gyakorolni kell, de most már legalább látom, hogy miért te vagy hétvégén szolgálatban. egy kérdésre nem válaszoltál. további jó munkát.
Az, hogy a mindenkori magyar kormány onnan szerez magának (válság)kommunikációs tanácsot, ahonnan csak tud,  2006 óta nem titok, akkor Ron Weber és az MSZP kampánystábja ült le Az elnök emberei című sorozat elé, és nyúltak le belőle hatásos elemeket egy…..
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
Pontokba szedett kézikönyv (kéziposzt) serdületlen, aggszűz, gátlásos, és szklerotikus pártoknak arról, mi kell a magyarnak ahhoz, hogy egy politikai genget jó eséllyel hatalomra juttasson. A jó karban lévő, kicsattanó felnőtt gengeket is megkérdezhetik, sőt elég, ha nézik, mit…..
A köztévé hírműsoraival szemben semmi, de tényleg semmi elvárása nincs már az embernek. Annyi mindent lenyomtak már a torkunkon, hogy immunisak lettünk, valódi érzelmektől fűtve felháborodni már nem tudunk, csak nézünk, és húzzuk a strigulákat. A Ma Reggel csütörtöki…..
Tegnap több helyen is megjelent az az információ, hogy jövőre csupán 10.500 államilag finanszírozott férőhely lesz a felsőoktatásban Magyarországon. Én nem is tudnék jó érveket írni, miért nem jó a felsőoktatás fizetőssé tétele, úgyhogy inkább a 2008-as Orbán Viktort…..
barkacs 2012.12.05 16:30:35
@kissiú: sakk-matt, ezután már csak a nick csere maradt cobs barátunknak.
Tegnap a Videoton-Debrecen labdarúgó Szuperkupa mérkőzésen egy érdekes dologra lettem figyelmes, le is fényképeztem (tévéképernyőről, mobiltelefonnal, elnézést a minőségért). Figyeljétek a hirdetőtáblákat, milyen szépen megfér egymás mellett a Strabag és a…..
barkacs 2012.07.12 13:46:17
@J.W. Booth: "Valami ilyesmiért utáltuk a Honvédot az előző rendszerben."

Egyrészt azok legalább tudtak focizni, másrészt, akkor mindegyik csapatot az állam támogatta. Ettől persze még utáltuk a honvédot.
  Életképtelenségét bizonyítja majd a baloldali-liberális gazdasági-politikai erőtér, ha nem lesz képes megmenteni a Neo FM-et. Orbán Viktorra és támogatóira biztos nem számíthatnak, mert a Fidesz vezetői 2002-ben a saját bőrükön is megtapasztalták, hogy mit jelent…..
barkacs 2012.07.03 21:52:50
@Korhely: ott a pont, ezért nem értem ezt az írást. elromlott a légkondi?
barkacs 2012.07.03 22:13:30
@fran7: "Nem csúsztatás ez kicsit?"

és ezt pont az mondja, aki veresst egy lapon említi simicskával, meg pintér elvtárssal és azzal, ami ebben az országban most a szemünk előtt zajlik. jfk, meg penta, lol.
Egy ideje fut „A sport mindenkié” kampány, tényleg fontos, jó, nagyszerű, kell, drága gyerekek fussatok, szaladjatok, dobjátok a lasztit, kapjátok el a bumerángot, meg felnőttek, ti is fogyjatok, mozogjatok, ne csak a hülye olaszokon keseregjetek, meg egyébként is mindjárt…..
Mint már korábban is írtam, ha csak a szlogeneket néznénk, liberálisként lehetnék akár ideális DK szavazó is. Mégse vagyok az, és a nap eddigi történései újfent visszaigazolták az ellenérzéseimet.  Pedig az első hír, amit ma róluk olvastam, akár meg is ingathatott…..
Saját beosztottjának húsz évvel ezelőtti nyálas köszöntőjével ünnepeljük lemondott köztársasági elnökünket, hetvenedik születésnapján. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor téptem ki újságból cikket. Ez az éppen ma húsz esztendeje megjelent írás ezek közé…..
barkacs 2012.05.13 20:52:57
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!: te szerencsétlen, szeretett vityádnak csókoltak kezet Mezőkövesden és nem fletonak.
sorok között @llamfő.hu 2012.05.03 15:13:00
 Van egy Taoista történet egy öreg parasztemberrõl aki évekig dolgozott búzaföldjén. Egy napon elszökött a lova. Meghallva ezt, eljöttek a szomszédai meglátogatni. "Micsoda balszerencse!" mondták rokonszenvesen. "Bizonyára..." válaszolt a fölmûves.…..
A Nemzeti Sport 100 nappal a londoni olimpia előtt végre helyre tette a 84-es bojkottot. Időszerű és frappáns az elégtétel. A meghamisított enbéegyes nézőszámok, a magyar futball többszörösen megbukott, lejáratódott szereplőinek szervilis körbenyalása mindig is a Nemzeti…..
barkacs 2012.04.18 18:29:09
@king of uci: ezt ugye te sem gondolod komolyan?
milyen halaszthatatlan dolga volt derék emberünknek éppen akkor bulgáriában, mint a magyar sportolók százainak sorsáról döntő szavazás? nem volt ez más, mint gyáva megfutamodás.

egyébként miután hazaérkezett tiltakozásul a döntés ellen és szolidaritásból a sportolókkal, még beadhatta volna a lemondását, de nem tette.