Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispisti

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Glidingirl Cikk /Article 2013.11.25 20:41:52
http://mizumiskolc.hu/2013/11/25/pilota-lettem-egy-17-eves-lany-naplojabol/..
kispisti 2013.12.02 11:34:57
Előző hétvégén megrepültem két oktatós feladatot is: a termikbemutatóm ellenőrzőjét és egy órát, egyszóval akkor madarat lehetett volna velem fogatni, hogy sikerül haladni még a teljesítményfeladatokkal is. Last weekend I could finish two tasks with instructor: the check of…..
A nemzeti együttműködés géniusza eljutott a pontra, ahol a majré, a kétségbeesés már nagyobb, mint amekkora emberből önmaga. Pöttöm ilyenkor bedühödik és int a hordából két samesznak, hogyaszongya: A Cserpalkó meg a Vas mostazonnal írnak egy ködgyártó - szemfedő törvényt…..
PTinfo Éneklő villamos 2012.12.30 10:55:11
A flashmob, mint műfaj, régóta ismert, hazánkban is volt pár kísérlet a műfaj bevezetésére több-kevesebb sikerrel. A nemzetközi példákkal ellentétben azonban hazánkban nem annyira terjedtek el azok az instant események, amelyek valamilyen közlekedési helyszínen,…..
kispisti 2013.04.27 18:03:01
Ma valahogy nagyon fáradtnak érzem magam, épp csak annyira volt erőm, hogy belefussak egy szép kis idézetbe Richard Bach amerikai írótól. Íme! (A magyar fordításom nem adja annyira vissza a gondolatot, legjobb ezt most eredeti nyelven, angolban olvasni!) "A repülőgép csupán…..
kispisti 2013.04.12 18:17:49
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
kispisti 2013.04.01 17:36:20
„A hazánkban tapasztalható fasizálódás” miatt emigrál Gerendás Péter - harsogja a cionista szekta portálja. A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus nagy terjedelmű Facebook bejegyzéséből aztán előtűnik a lényeg. A fasizmus emlegetése, a folyton arra való…..
Brooke Shields New York egyik legdivatosabb negyedében, a Hamptonsban talált magának új otthont. Nem is akármilyet, hiszen az 1920-as években épült ház minden igényt kielégít – és még jól is néz ki. A hat háló-, valamint hat teljes és két fél fürdőszobás ház a New…..
kispisti 2013.04.01 07:07:17
   Kapitalizmus vs. kommunizmus (szocializmus). Ez a rivalizálás határozta meg a világot több évtizeden át, kétpólusúvá téve azt.   A kapitalista rész fő védője az Egyesült Államok azóta is, a kommunizmusé anno a Szovjetunió, mára utódja is kapitalista rendszerben…..
Fa-bula R.I.P CIPŐ! ISTEN VELED! 2013.03.11 10:41:15
Megerősítem, hogy Bódi László, a Republic együttes énekese, és alapító tagja már nincs az élők közt – mondta Abella Miklós, az együttes menedzsere a Blikknek, de még nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Tájékoztatása szerint ma délután sajtóközleményben ismertetik a…..
Mintha idén láttam volna már a Budapesten is lejátszódó jeleneteket, 2012 februárjában Josef Dobeš cseh oktatási miniszter is szerette volna megreformálni a cseh közoktatást és a tandíjat bevezetni az állami intézetekben. Talán nem lepek meg senkit: a cseh diákok egy része sem…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
kispisti 2012.03.02 07:06:15
@Fapuma: Ez qva jó duma,nem hallottam még,köszi a reggeli nevetést
kispisti 2010.06.20 08:13:07
Ivády Gábor Temetésen 2010.03.30 08:32:15
Azt sem tudtam, hogy menjek el, annyi volt a dolgom. Kifogásokat kerestem magamban, arra gondoltam, hogy már megint elrabolnak egy órát az életemből, miközben csak állok és nem csinálok semmit.  Végül mégis elmentem. Álltam, toporogtam, fejben szinte visszaszámoltam és azt a…..