Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AteSSz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japán bálnavadász hajói csütörtöktől nem vadásznak, elhagyták az Antarktisz vizeit. Kaptam erről egy e-mailt Ric O'Barrytől, a tengeri emlősöket védő szervezetek egyikének aktivistájától. Ric nagyon lelkes, és önkritikus. Remek dolog az, hogy a japán kormány visszarendelte a…..
AteSSz 2011.02.19 10:27:03
@Dorian: Mi hasznuk a balnaknak ha megenni sem lehet oket? Ha a Japanok ugy gondoljak, hogy kiirtjak oket az kinek lesz rossz rajtuk (Norvegian, Izlandon, stb.) kivul? Amugy a sok rettego hippi elmeselhetne, hogy hogyan lehet kiirtani egy 100ezer feletti populaciot evi max 500 egyed elejtesvel? Lehet nem a Sea Sheperd-os szerencsetleneket kellene hiteles informacioforrasnak tekinteni a temaban...
@Doktor Gonzo: A rendszertani besorolas lenyeges elem a tema szempontjabol, teljesen igazad van...
@Hans Lopkowitz: Kivancsi vagyok a jambor kanadaiak mit csinaltak volna veled ha a tetves kutyad megharap egy kulfoldi turistat, vagy akar csak elesik valamelyik es beperel.
Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.Amúgy az iwiw köszöni…..
AteSSz 2010.12.17 09:46:41
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
AteSSz 2010.09.01 15:44:37
@syndika: Igen, majd vegig kell gondolnia, hogy akar e meg masnap is dolgozni menni. :)
AteSSz 2010.09.01 15:45:31
@samba pa ti: jelen!
AteSSz 2010.09.01 16:05:34
@samba pa ti: koszonom elvtarsi aggodasod, fiam Un jol van, el mint szorgos nemzetunk, bosegben es egeszsegben.
Ha a jövőben is ezektől a pénzügyi szereplőktől vesszük fel az újabb hiteleket, akkor nem igaz, hogy a “spekulatív kapitalizmus” kora véget ért. Vagyis: lehet, hogy másoktól fogjuk felvenni? (Fotó: hetivalasz.hu) Orbán Viktor az új Széchenyi-terv koncepciójának…..
AteSSz 2010.07.30 11:05:52
@Bob Terminator: Teljesen jo az idezet, hiszen mi nem penzt hanem szabadsagjogokat akarunk keletrol hozni...
Kinai forras miert nem realis opcio? Ha amerikanak megfelel, hogy a kinaiak hitelznek nekik akkor nekunk mitol kene huzni a szankat?
Nehéz eldönteni, hogy ki miatt, de a Ferihegyről EU-ba repülők mindenképp szívni fognak. Nagyjából 6-12 hétig. Szinte világít a homlokunkon a bélyeg: "unclear". Roppant megalázó. A hírek szerint a magyarok hibáztak: "A hét végén tájékoztatta a Budapest Airport…..
Most, mikor pár napig nem gyönyörködhetünk fiaink labdarúgásában, érdemes olyan dolgokról beszélni, melyek alapvetően határozzák meg népünk életét, e sorozatunk első része következik. Április 15. Ez a napja Kim Ir Szen születésének és a világ haladói nem hiába…..
Egy ilyen varázslatos meccs után lehet bárkinek is oka a bánkódásra? Ha meg kellene neveznem a tökéletes, végletekig lecsiszolt védekezés és csapatjáték mintapéldáját, akkor az a népi Korea első félidőben bemutatott játéka lenne. Szívmelengető volt látni őket, ahogy szinte…..
AteSSz 2010.06.16 13:50:56
@ezittenkéremmagyarország: Hónaljszagú imperialista propaganda! Kedves Vezetőnk országában ilyen soha nem fordulhatna elő.

Kérném a cenzor elvtársak fokozottabb figyelmét, az ilyen és ehhez hasonló hazugságok térnyerésének elkerülése érdekében, illetve kérném a Propaganda Osztályt, hogy az ellen-tevékenységüket megkezdeni szíveskedjék.

Elvtársi üdvözlettel:
A. Elvtárs