Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekeresbandi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és…..
szekeresbandi 2011.11.30 09:50:31
@fiatalur: az biztos eszedbe se jut, hogy esetleg adminja X csoportnak és nem csak egy reklámot kell néznie másnap, hanem azt, hogy lenyúlták az oldalait? :D

Amúgy én is kipróbálnám, kíváncsiságból, persze csak jáccós címmel.
A Hegyalja Fesztivál 2010-ben is ügyel rá, hogy ne verje túlzott kiadásokba a látogatókat. Egyrészt a fesztiválozóknak még május 31-ig lehetőségük van a kedvezményes bérlet megvásárlására, ami 15000 Ft-t takar, másrészt pedig aki még nem döntötte el biztosra, akarja-e…..
szekeresbandi 2011.07.02 23:42:42
@boneka: Itt vannak az árak: hegyaljafesztival.hu/index2011.php?page=39 Diák már nincs, de kedvezményes még 10-éig simán! :)
A Noisecreep szerint új szuperprojekt van készülőben, amiben olyan zenészek játszanának, mint Brent Hinds, a Mastodon gitáros-énekese, Ben Weinman, a Dillinger Escape Plan gitárosa, Eric Avery, a Jane's Addiction volt basszusgitárosa illetve Thomas Pridgen a Mars Volta volt dobosa. Hinds…..
Akik korábban 250 km-rel nyugatabbra jártak osztrák-német-svájci-holland-belga zenei fesztiválokra, jó ismerősként üdvözölhetik a betétdíjas pohár intézményét, mely perfekt alternatíva, hogy a küzdőtéren ne járjunk térdig eldobált poharakban, hanem jó minőségű,…..
szekeresbandi 2011.07.02 23:37:45
Az első hivatalos kislemez a szeptember 12-én megjelenő Gravity the Seducer lemezről:   Ez pedig az albumon szintén szereplő, tavaly novemberben megjelent Ace Of Hz: Végül az idei Hegyalja fesztiválon is fellépő csapat új anyagának borítója:..
Steve Hackett, a Genesis együttes egykori gitárosa, valamint a szintén brit Kosheen (képükön) is fellép Tokaj mellett az idei Hegyalja fesztiválon: előbbi július 15-én, utóbbi egy nappal később.A legendás gitáros a dzsessz/world fusion hazai élcsapatával, a Djabéval a Hegyalja…..
szekeresbandi 2011.07.02 23:33:36
@Aradebil: Lehet, hogy nem volt elég gyors a reakcióidejük a srácoknak, de mostmár kint van egy jó ideje: www.slayer.net/us/tour
Tovább fellépőket jelentettek be az idei Hegyalja Fesztiválra, ami szerint Tokajba érkezik július 13 és 17 között a thrash metal alapvetés Slayer, az új lemezzel visszatérő német Guano Apes, az ausztrál metalcore Parkway Drive, a dán modernmetál Raunchy, illetve a trance-hc-t…..
szekeresbandi 2011.07.02 23:21:45
@guMe_e: Slayer az új Slayer!
@Gyula bacsi: És cseppet sem kamu, fenn van az oldalukon, és már kevesebb mint két hét és itt vannak!!!! :) www.slayer.net/us/tour
TOKAJ, HUNGARY HEGYALJA FESTIVAL (230 KM FROM BUDAPEST)
A Mastodon (képünkön) nyolc évvel ezelőtti gödöllői koncertje kis túlzással már lassan olyan városi legenda lesz, mint a Nirvana budapesti fellépése. A zenekar akkor kb. ötven ember előtt játszott a Wall Of Sleep után, a High On Fire előtt, és mivel a csapat azóta a metál…..
Pontilyen pont ilyen Hímsovinizmus 2009.01.22 15:33:00
"A legtöbb férfi szemében a nő az egy háziállat." Egy kedves barátnémmel beszélgettem a minap, és akkor hangzott el ez a fönti megjegyzés. Őszintén szólva már nem is emlékszem, melyikünk szájából. Annyira egyetértettünk, annyira egy húron pendültünk.Közös…..
 Az 1960-as évek során két igen jelentős változást előidéző erő jelent meg: a szexuális forradalom és a radikális feminizmus. Ezek hatása a családra romboló volt és ez a hatás a mai napig is elér.A radikális feminizmus kigúnyolt mindent, amit korábban a férfiassággal…..