Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Be Ba-Szom

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is szaporítjuk a szót, íme minden idők egyik legjobb motivációs kisfilmje, amivel egy nappal a vébé kezdete előtt sok sikert kívánunk fiainknak. Előre a győzelemért, béke hírnökei! ..
A Fényes Nap Gyermeke, a Legszebb Férfi, csodálatos vezetőnk Kim Dzsongil – ahogy a képen is látszik – egyáltalán nem az a félelmetes diktátor, aminek az imperialista hangulatkeltők próbálják beállítani. Mi itt a Boldogság Kedves Szigetén már nem is a szexi férfit…..
Sajnálatos módon kétséges, hogy népünk láthassa válogatottunk nagyszerű szereplését a vb-n, mivel a déli agresszorok csak piaci áron akarják eljuttatni a sugárzást hazánkba. Mondani sem kell, lesznek erre válaszaink! Most azonban egy fontosabb hír: Ma játszották le az utolsó…..
Be Ba-Szom 2010.06.07 11:55:47
@Deathcrow: ahh, csak idő kérdése volt, hogy felbukkanjon az ellenség! világszerte híres béketűréssel figyelmeztetlek, három gépesített hadosztály sorakozott fel a 39. csík mögött.
Nem gyermeknemzési céllal közösülni a szocialista eszmék ellen való vétek, az utánpótlás biztosítása elvi kötelessége mindenkinek. Következésképpen nekünk semmi szükségünk nincs szemérmetlen nőszemélyekre, akik testüket nem arra edzik, hogy adott esetben élő pajzsként…..
Ellenség khm, elnézést… ellenfélnézőben járunk. Szerencsére nem kerültünk nehéz csoportba, bár pontosan egyik országról sem tudjuk, hol helyezkedik el. A Vörös Fergeteg nevű, fegyvertelen, kizárólag meteorológia célokra használt műholdunk adatai alapján úgy tűnik,…..
Az Anti-Imperialista Nemzeti Demokratikus Front nevében sok szeretettel üdvözöljük olvasóinkat. Kivéve az imperialista országokból érkezőket, ők rohadjanak meg, ahol vannak. Biztosan sokan gondolják úgy, hogy valami furcsa szörnyszülöttek vagyunk, akiktől félni kell, pusztán…..