Regisztráció Blogot indítok
Adatok
midas

5 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszabadság ma a harmadik oldalon kérte számon, hogy a Magyar Televízió mégis miért nem tudósított a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, és azért zárójelek közé préselve megjegyezték, hogy a Táncsics Alapítvány egyébként az MSZP pártalapítványa. Bezzeg tavaly, meg…..
midas 2009.12.08 18:28:27
szabóZ · comment.blog.hu 2009.12.08. 16:15:36
@AczélGyuribácsi: Mondom, nem ez a lényeg. Hanem hogy a hírszerkesztés egyetlen szempontja a pártkötődés.

HM. Végülis a média sosem erről szólt:)

Már ez a cikk is maga a kötődés...
A hétvégén majdnem teljes hosszában elkészült a Vámház körúti kerékpárút a Szabadság híd és a félig kész Kálvin tér között. A fővárosi bringások körében a röpke eufóriát okozott, hogy a városvezetés Budapest rendszerváltás utáni történetében először…..
A kormány hazai és uniós forrásból 900 millió forinttal támogatja a főváros közösségi kerékpáros közlekedési rendszerét, azaz a "fregolibiciklik" kialakítását, jelentette be Molnár Csaba kancelláriaminiszter budapesti Gödör Klubnál tartott sajtótájékoztatón. A…..
Mi a célom?Úgy gondoltam, hogy ismeretterjesztő jeleggel bemutatom, a tőzsdék túlmisztifikáltnak és átláthatatlannak tűnő világát. Célom, hogy meg szeretném mutatni, hogy a valóság ennél sokkal egyszerűbb. Az első bejegyzésben megpróbálom röviden összefoglalni a tőzsdék…..
Parkett.Blog.hu Amerika. NE! 2009.08.03 16:01:00
Az amerikai részvények hozamát jelentősen befolyásolja a dollár árfolyama. Az elmúlt két év dollár erősödése nem volt más, mint a befektetők kockázatéhségének drasztikus csökkenése. Azonban az alagút vége már látszódik a nyersanyagpiacok új erőre kaptak, ami a legjobb…..
Az újépítésű ingatlanok eladásai jelentősen, majdnem +11%-kal nőttek júniusban az előző hónaphoz képest. Elemzők szerint 353 ezer új otthon eladását várta, a valóság azonban 385 ezer, amely nagyon jókor érkezett hír volt. A múlt heti tőzsdei emelkedés után ez a pozitív…..
Big Four, azaz a négy legnagyobb amerikai bank (JP Morgan Chase, Citi Group, Bank of America és a Wells & Fargo) negyedéves gyorsjelentése szerint, mind a négy nagy hitelintézet profittal zárta a második negyedévet. Ugyanakkor a Morgan Stanley negatív értékkel zárta a negyedévet. A…..
Egy a bloomberg által közölt felmérés szerint a befektetők kockázatéhsége újra növekszik. Első számú célponttá lépett elő Ázsia, köztük is Kína, India szívja magába az invesztorok tőkéjét. A tanulmány kitér arra is, hogy a megkérdezett szakértők 44%-a szkeptikus az…..
Hú srácok, Gyurcsány blogbejegyzése, mármint a legutóbbi, szuper, nem? Mindenki olvasta, ugye? Ha esetleg valaki mégsem, az azonnal húzzon a kapcsolat-hu-ra, és rágja át magát a sztorin. És nem ám elkalandozni a kommentek felé, mindannyian tudjuk, hogy ott vannak az igazán nagy…..
Vajon mit gondol száz év múlva a budapesti lakos korunkról, ha jópofa szlovák divatpormaszkjában, és selyemfényű kínai saválló ruházatában végigsétál a Millennium városközpont mellett? Demján Sándor ugyanis nem egyszerű megaberuházásnak szánta a Lágymányosi  és a…..
Belsőség Hancúr zebradöggel 2009.01.08 12:25:00
Akad olyan –a mindannyiunk által imádott − autók iránt kicsit is érdeklődő ember, aki ne tudná, mi az a PZero Rosso, Nero, Sottozero? Az olasz nyelv csodás, hiszen még az afrore di piedi szóösszetétel is oly csodásan hangzik, hogy minden további nélkül el tudnék…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
Hobbizenészek hobbiköltőkkel járnak, az életnek ez a rendje, amikor a busz után integetnek, akkor is mindig esik az eső, csak az olasz bőrpapucsot nem értem. A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítósok! Gimibe kerülve az évfolyamról elsőként nekem…..
midas 2008.11.10 19:57:36
midas 2008.11.10 19:59:44
A Kötött pálya információ szerint a jövő év elején minden bizonnyal átlagosan 7,9 százalékkal nőnek a BKV tarifái. Úgy tudni, a cég igazgatósága által elfogadott előterjesztésben egy 10 százalékos verzió is szerepel, de csak azért, hogy a kisebb, 8 százalék alatti…..
Nem normális japán tévéműsorokat bemutató sorozatunkban egy újabb gyöngyszem kerül az éhes disznók elé: alacsony termetű japán csajok ugrálnak bikiniben egy léc alatt, majd megrázzák a csöcsüket, mert az ezek szerint kibaszott vicces. ..
Politizálós, laza interjú a Hírszerző vezető szerkesztőjével a Konzervatórium, plusz próbálkozások a magyar sajtóban megértetni nem-közgazdász olvasókkal, mi az isten történik a világgazdaságban. Kezdésnek van egy tök jó kis interjú Seres Lászlóval, a Hírszerző korábbi…..
Megint az adófizetők állják a cechet: ők buknak 700 mrd dollárt, a mocsok bankárok meg megint gennyesre keresik magukat – ilyen és ehhez hasonló csúsztatások, félinformációk (vagy inkább mondjuk ki kerek-perec: hülyeségek) láthatók, hallhatók a magyar sajtóban a pénzpiaci…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..