Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gloryMU

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engerland This is still Engerland 2010.06.29 07:36:00
A vébé számunkra véget ért, a blog viszont, az előzetes tervekkel szemben, nem fog két évre tetszhalott állapotba kerülni. Pofára estünk, valóban, de a szurkoló (közhely következik) akkor is szurkoló marad, ha éppen szar neki szurkolónak lennie. Ősszel kezdődnek a 2012-es EB…..
gloryMU 2010.07.08 19:05:35
Capello marad. A BBC tudósítója szerint az FA illetékesei egyhangú döntést hoztak. Már Roy Hodgson Liverpoolos kinevezése is jelezte pár napja, hogy nem lesz változás, ő lett volna ugyanis az első számú jelölt a kapitányi posztra, Eriksson és Capello után pedig nem akart senki…..
gloryMU 2010.07.06 19:34:53
@Beyonder: Ahogy emlékszem, Foster folyamatosan kezdett szerepelni az első csapatban, nem hirtelen egy csapásra. Sir Alex bízott benne, megkapta a szükséges bizalmat és lehetőséget is, sajnos nem tudott élni vele.

A MU-nál maradva: minden évben vannak fiatalok, akikben páran nagy játékosokat látnak, ilyen volt egykét éve Welbeck. MUs fórumon nem győztem hallgatni hogy a jövő csatára Welbeck lesz Rooney mellett. Elég abszurd volt a dolog. Valahol a nevelés is rosszabb vagy én nem tudom, mert emlékszünk a 90es években milyen "gyerekek" jöttek fel az akadémiáról, Scholes, Beckham Gary stb... ma nincs olyan fiatal, aki stabil kezdő lehetne. Utoljára Fletcher jött ki, bár ő is csak egy évet töltött az ifiakadémiában. Van még egy Evans, aki szintén jó lesz. De egyikük sem angol... Valahogy nem érzem olyan jónak az utánpótlásnevelést. Persze én innen a messzitávolból tévedhetek, de annyira mégse hiszen látjuk mi történt a válogatottal is.
Engerland Szlovénia - Anglia LIVE 2010.06.23 15:00:00
A Cover It Live! segítségével beszállunk a liveblogging cirkuszba. <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=e2bf6f5962" >Szlovénia - Anglia LIVE</a>..
Engerland Ez eddig híg fos 2010.06.18 21:18:12
Ha eddig lett volna bárminemű kétségünk azt illetően, hogy a Barry = Messiás egyenlet helyénvaló-e, mostanra kiderült, hogy nem, sőt, vízen járni sem igen tud. Szélsőjátékunk továbbra sincs, ugyanolyan fos futballt játszunk, mint a franciák, tologatjuk a labdát középpályán,…..
Már várom, mikor jön elő a Moldova féle klasszikus kampós fűszál és a lejtős pálya, mint kifogás a VB-vel kapcsolatban, de komolyan. Az adidas labdáit a Tango óta szidják, baj volt az Aztecával, a Triocolorral de az előző VB-re készített Teamgeisttel is, amiről a kapusok azt…..
Isten látja lelkemet, nem kedvelem a számomra két leggyűlöletesebb csapattal összefüggésbe hozható Wayne Rooney-t, de képességeit soha egy percig nem vitattam, elismerem tehetségét és elszántságát, és tökéletesen megértem, hogy rosszul lett, amikor a Liverpool megnyerte a BL-t…..
Engerland Eddig csalódás a VB 2010.06.15 14:01:00
Nekem legalábbis mindenképpen, és nem csak azért, mert az angol válogatott nem kezdte túl acélosan a menetelést, hanem a körülmények és a mutatott játék alapján. Sajnálom, de Dél-Afrika nem megfelelő helyszín egy ilyen esemény megrendezésére, Blatter vetésforgós rendszere…..
A meccs utáni sajtótájékoztatón Fabio Capello nem volt hajlandó foglalkozni Green hibájával, és azt emelte ki, hogy ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.Jó meccs volt, jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, de csak egyet lőttünk be. Minden jó volt, csak az eredmény…..
Engerland Beszólnak a kolonisták 2010.06.12 14:26:37
Nem szívesen ugyan, de kénytelenek vagyunk foglalkozni a korona egykori alattvalóival a ma esti könnyed testmozgás előtt is, mivel a kolonista söpredék itten kóstolgatja a Királynő hű alattvalóiból összeállított csapatot.A cím ugye egyből egy nyúlás, ez mennyire tipikus már,…..
gloryMU 2010.06.12 16:22:08
@Májking: :D:D:D
Engerland A fiúk a csapatból 2010.06.07 15:00:00
Azt kérték női olvasóink, hogy legyenek pucér férfiak is a blogon, ne csak csöcsök, hát tessék. Egy galériányi angol futballista egy szál labdában illetve törölközőben, sőt, Ian Wright és fogadott fia, Shaun Wright Phillips esetében még annyiban sem. INDAFOTO.slideshow.run({…..
gloryMU 2010.06.07 19:40:38
Nem sokkal azután, hogy a leendő világbajnok csapat (azaz mi) megérkezett szálláshelyére (lásd galéria), Capello közzétette a mezszámokat és megtartotta az első edzést is. Az előbbinek örülünk, az utóbbinak nem, mert Rio Ferdinand, akit a védelem közepére nézett ki a Maestro,…..
gloryMU 2010.06.06 18:49:07
@bluman: Eltévedtél srác, találj vissza a digók blogjára.

Capellonak megvannak a variációs lehetőségei a védelem megszervezésére még Rio kiesésével is. Én bízok benne, bárkit tesz Terry mellé annak meglesz az oka. Carreghert tenném be legkevésbé.
A Chelsea középpályása az első Dél-Afrikában tartott sajtótájékoztatón jelentette ki, hogy továbbra is bízik saját magában, és szeretné elvállalni a tizenegyesek végrehajtását, már ha a csapat kap majd ilyet. Ez persze a dolog egyik fele, mármint az önbizalom, kell hozzá a…..
Engerland Öregember nem vénember 2010.06.02 12:28:00
Az angol újságok persze kiemelt helyen foglalkoznak a tegnapi kerethirdetéssel, kiemelve a kutyakomédiát ami megelőzte (eredetileg déli 12 órakor kellett volna bejelenteni a 23 nevet, aztán délután négy lett belőle), és Walcott mellőzését, amivel kapcsolatban meglepően egységes…..
gloryMU 2010.06.02 15:09:35
@Walmer: Én sem azt mondtam, hogy gond, félreértés ne essék. Annyit akartam mondani, hogy mennyire bíznak az angolok Capelloban, és a válogatott sikerében, hiszen 66 nem tegnap volt.
Abban meg egyetértek veled, hogy szétszedik őt is ha leszerepel a csapat.
gloryMU 2010.06.04 13:23:49
@t.o.d.: Azért illett volna tudni leírnom Walcott nevét is :)
Csodálatos MTI-hírre hívta fel figyelmünket Nagy Zoltán kolléga, meg is osztjuk menten a nagyérdeművel. Az angol futballsztárnak és a válogatottnak tisztelegve a minap Wayne Rooney-ra változtatta egy angol koncsma mindegyik alkalmazottja a nevét. A dolog hivatalos, az ötletgazda a…..
gloryMU 2010.06.02 18:26:40
Túl vagyunk az utolsó felkészülési bohóckodáson is, amit ugyan én nem láttam, de az angol lapok reakcióit elnézve nem vesztettem túl sokat. Az angol újságok véleményét tolmácsolom most, kommentekben lehet vitatkozni vagy egyetérteni: A Guardian szerint az öngólok mellett csak…..
Rik Mayall angol komikusnak köszönhetjük a Noble England azaz Nemes Anglia című, igen fogós refrénnel bíró szurkolói nótát, amit most tessen szépen a play gomb lenyomása után együtt üvölteni a hangszórókkal. A találatért köszönet egyik lelkes olvasónknak, N. Zolinak. ..
gloryMU 2010.06.01 01:07:37
Nekem ez a favorit: www.youtube.com/watch?v=vShTd-zjS4o

De ez a Noble England is hatalmas, valóban jó lesz besörözve ordítani :D