Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chabbix1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facepalm: Egyél kutyát! 2011.03.09 17:17:00
Engedélyt adott a kóbor kutyák fogyasztására Andrej Sabol, Hernádszentistván polgármestere. A helyzet teljesen elharapódzott, ő  pedig ezt a megoldást javasolta:- Az utcákon kóborló kutyák nagy problémát jelentenek, örülök, hogy találtunk egy ilyen jó megoldást. Mivel a…..
chabbix1 2011.03.12 21:21:58
@Antifaszok Réme:
Csúcs!!!
Jobban röhögtem ezen, mint a sok belpest libsi-bibsi, hozzászólásnak nevezett ajvékolásán, hogy "ejnye-bejnye jasszizmus, meg matyar, meg eujópa sívében élünk, fúúúj!!! Hoty lehet ijjjjjeneket leíjni, hoty kutát esnek a joma testvéreink, a jasszista, fasiszta, náci matyarok pedig még jöhögnek is rhajtuk!??"
Minap került a kezembe,de mert nem vagyok mazochista, el nem olvastam, egy közepesen vaskos könyv, a címe: Szlovákia története. Abból vetted az idézetet? Őrület!!!!!
Azért azt megszámoltam, az úgymond Szlovákia történetével, tehát 1993-tól kezdődően, oldalas, fél oldalas képekkel együtt, mindössze 26 lap tudott foglalkozni!
Nézni is para! 00:28-nál érdemes figyelni a kutyát, az egyik legjobb, de végig feszes a tempó. ..
chabbix1 2011.03.05 20:18:45
@Myta: Az mi? Te ismersz ilyen országot?
Január elsején lett Süveges Gergő az M2 intendánsa (milyen egy hülye szó, kedves Medveczky Balázs!). Furcsa, kissé félreállítás-szagú döntés volt egy politikai műsorokat vezető emberre bízni az MTV újonnan induló gyerekcsatornájának "elkészítését", annyi azonban…..