Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReVó

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma találtam rá a jumpstyle.sk-ra, és egyből a ligájuk után kezdtem kutatni YouTube-on! Meg is találtam az első csoportkörös vidiket, amik ha jól néztem nem is olyan régen kezdődtek el! Próbáltam szemezni köztük, de a legjobb jumpernek talán ő tűnt a sok…..
Egyszerűen nem tudom, hogy mit is mondhatnék..Tudjátok hogy mit akarok.. Tracklistet, és a lábait!! :D Ez a srác egy állat!!..
ReVó 2010.07.13 23:08:53
A mester kiadta a második tutorial videóját! Az első 14 trükk után most plusz 12-vel gyarapíthatjátok a tudásotokat, ha Power vidijéből tanultok! Nagyon jó tutorial, érthetően "magyarázva"! Kötelező darab.. valahogy meg kellene oldanom, hogy letöltsem…..
kisLeslee új videó!! 3 hete volt kb az uccsó olyan amit láttam tőle, ezért már épp ideje volt hogy legyen valami új! A téma elég aktuális volt, hisz az időjárás elég bolondos volt mostanában! De aminek külön örültem az az oldschool volt!! Nem is tudom megmondani, mikor…..
Jumpstyle is my style! Secondlife 2010.06.15 21:50:28
Mords -t illeti a nagyon nagy köszönet, aki nem volt rest küldeni nekem egy levelet ezzel a linkkel! Szerintem sokan hallottunk már a Secondlife játékról, amiről ha az mondom hoy "elég népszerű" már alábecsültem.. Nah ez az online játék sokmindenre képes, és ahogy…..
Ha van köztünk olyan, akit meglepett, hogy Jagr döntőbe jutott, az kérem jelezze! Ugyanis nekem tökéletesen egyértelmű volt! Ebben a videóban bennt van minden aminek benne kell lennie! Kezdésnek megmutatta, hogy mi is van a tarsolyában, és ellőte a puskaport! Aztán gondolt…..
ReVó 2010.06.09 19:27:35
Jumpstyle is my style! Jagr 2010.05.31 21:41:30
Ezek a srácok mostanában mit szednek? Vagy csernobili az összes?? Hogyan lehet ilyen sebességgel jumpolni?? Egyszerűen nem akarom elhinni!! Ilyen nincs!! Jagr kegyetlen dúrva!..
Jumpstyle is my style! Miracle 2010.06.06 20:16:23
Jagr ellen párpajozni sosem könnyű, főleg akkor ha még jóban is vagy vele.. Mindenesetre Miracle megpróbálja! És úgy tűnik, hogy nem is olyan reménytelen a helyzet, mint ahogy várná az ember! Olyan mozgása van, mintha nem is ember lenne! Olyan szépen pakolja egymásra a…..
Engedjétek meg nekem, hogy most kicsit szitkozódjak. Nem akartam, de ez a videó után tényleg nagyon kikívánkozik belőlem!!Nah azt mondjátok meg nekem, mert én valahogy hülye vagyok megérteni, hogyan lehetséges az ami a közelmúltban megtörtént.. mégpedig hogy egy ownstyle ligán,…..
Nagyon baba!! Picit rövid, és a videó fele egy jó kis intró, de a trió az kegyetlen! A szétválás részt olyan dúrcán megoldották, hogy 3szor néztem vissza, még a videó vége előtt!! Nagyon látványos trió egy olyan zenére ami csúnyán kiveri a biztosítékot!! Csak…..