Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moondancer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritizálta az elnököt és kubatovozott. Mondtam én, hogy ezek a jobbikos mókamesterek feldobják majd a hangulatot! /via./..
Moondancer 2010.05.31 22:41:57
@novákemlő: nem vagyok kommunista, és nem a cenzúráról beszéltem, hülyegyerek. Arról beszélek, hogy igényesebben is elő lehetne adni magát a Subbának, nem ezt az alpári lejárató stílust folytatni. Ez nem hír, és nem is mocsok. Ez az anti-Jobbikosok elkeseredett falkaparászása és semmi több.
Moondancer 2010.05.31 23:19:48
@Rei: El nem tudjátok képzelni, hogy nem csak Jobbik szimpatizánsok találhatják szánalmasnak ezt? Megyek is más blogra, mert itt ez nem színvonal (bár ebbe is bele fog kötni a nagyeszű Bobzen). Rendszeresen néztem a blogot, mert tetszett, de hogy a választások óta csak a Jobbikozás megy, az már siralmas. Komolyan ennyire nincs mit postolni, hogy Morvai cipőjét kell olvasni? Ti meg röhögjetek ezen. Én nem tudok, mert nem vicces hanem szánalmas tőlük is, meg tőletek is. Ezt értettem az alatt, hogy nem kéne leereszkedni a szintjükre. e ha ti ezt ilyen odaadással teszitek, csináljátok, és ti sem lesztek semmivel jobbak (vagy Jobbik) a parlamenti majmoknál.
Moondancer 2010.06.01 01:21:32
@novákemlő: Ilyen baszott sötét nem lehetsz. Kurvára nem vagyok Jobbik szimpatizáns, és ha ezt így folytatod, csak bizonyítod, hogy csak a köpködéshez értessz, nem pedig a kommunikációhoz. Épp arról van szó, hogy leszarom Novákot, Morvait, Vonát meg a többit, nem ide valóak. Ennek nem szabadna politikai témájú postokat kitenni, mert kurvára nem vicces, hanem szánalmas. Röhögni akarok a Subbán, nem pedig felbaszni az agyam azon, hogy jobb dolga sincs az olvasóknak, mint azt nézni, hogy a Jobbik mit csinál, meg a FIDESZ mit csinál, meg az isten tudja még ki mit majomkodik a parlamentbe.
szánalmas szélsőjobbosok ..... Ez meg nem érvelés ssemmi mellett vagy ellen. Íme a bizonyíték, hogy ugyanaz megy a Jobbik ellen, mint melette. Ezzel a kijelentéssel te nem vagy szélsőséges? A kulcsmondat pedig: "ők maguk teszik meg ezt más helyett". Akkor meg minek itt is ezt nézni? Nem az ilyen postok miatt Subba a Subba sztem. Aki ilyet akar nézzen indexet meg kurucinfót, és verje ott a nyálát, de ne itt.