Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eki eki, eki eki Vapung

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
eki eki, eki eki Vapung 2012.02.28 02:02:10
@tz1: Szíved joga, mint a vesszők és felkiáltójelek esetleges elhelyezése.
Subba A hónap olvasói levele 2011.11.14 12:50:00
Ilyeneket kapunk néha, a mellékelt fotókra persze már kivertük. A lényeget kitakartam, de a levél így is epic, a feladó persze saját neves mélcímről küldte. Amúgy megnéztem a feladót (bizonyos K.B.-t Tállyáról), és nem igazán meglepve látom, hogy a fickó státusza Házas! :-D…..
eki eki, eki eki Vapung 2011.11.14 13:23:42
A szeptemberben indult Foglald el a Wall Streetet! mozgalomhoz már nagyon sokan csatlakoztak világszerte, és csupán idő kérdése volt, hogy a kortárs művészet mikor és hogyan fog reagálni a bankok hatalma és a pénzügyi lobbi ellen. A nemzetközi utcaművész hírében…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
eki eki, eki eki Vapung 2010.11.15 17:36:55
@exkalibur: "Idézet a webshopos szabályzatból: "A pontos megrendelés és a választott termékek ára, képviselőnkkel történt egyeztetés után kerül véglegesítésre." "

Persze. És ha én nyitok egy kocsmát ahol a szabályzatba beleírom hogy ajtón belül szabadon meg lehet késelni akárkit akkor ott legálisan lehet késelni? Nem. Ha ajánlatot tesz, vissza is igazolja akkor adja annyiért. És nem kifogás hogy valahol máshol leírja hogy ez mégsem így van.