Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigone

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok Dreamfall 2008.02.12 21:36:00
Örülök hogy Saint is újra videóra adta a fejét :)Ismét egy szellemes, jó, tartalmas videót kaptunk tőle.Azt mondom nem kell Intro!Üdv.:AthemilU.i.:A legutóbbi Infók szerint Nagy Betyár még gondolkodik a nyugdíjfelvételén...
 Hát szerintem nagyon jó sikerült így elsőre :DA többi ehhez hason videó megtalálható a viccesvideok.blog.hu/-n:)..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Mafia Multiplayer Mod 2007.12.29 22:10:01
Elindult a blog, hamarosan infok, miegymás!..
Meg kell hogy mondjam grat a PoP bemutatójának a jó kis lényegretörő kommentárért és a Sniper Elite -hez csak annyit fűznék hogy csak így tovább :)..
Rossz PC Juniorok Reservoir Dogs 2007.12.01 22:25:00
 Saint egy újabb videóját láthatjátok amiben bemutatja a Kutyaszorítóban című film játékadaptációját.Én nem láttam a filmet de ezek után mindenképpen meg szeretném nézni.<-Éppen ezért nem tudok olyan soakt mondani róla mint Saint.Hoppá majdnem lefelejtettem ;)További…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..