Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cptMorgan

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már egy okító írás Pozitive számára arról, hogy miben áll egy jó interjú elkészítése. Ám úgy tűnik, hogy habár ő törekszik a tanácsokat megfogadni és az okítást megszolgálni mégis homokszem került a gépezetbe. Ha valaki interjúkészítésre adja a fejét, akkor…..
cptMorgan 2010.09.08 16:53:37
@idontknow: Már ne haragudj, de kit érdekel hogy néz ki? Ne rakj be képeket fiúkról, nem vagyunk buzik...
"Bunfi véleménye szent és sérthetetlen" - Ez meg akkora baromság, hogy csak na, ha ez igaz lenne, már rég bannolta volna a regisztráltak felét, de nem tette, sőt, végigszenvedett több száz olyan fogyatékos hozzászólást mint amilyen a tiéd volt.
Igen, gondolom már régóta látja mindenki, hogy új szerver színesíti a hazai szerverpalettát. Amióta Zsirmo - egyesek szerint inkább lealacsonyodott - a DB klánba belépett, megszponzorálta őket egy privát public szerverrel, hogy ezzel a képzavarral éljek. Szóval olyasmi hely ez,…..
cptMorgan 2010.09.07 06:21:06
@Athemil: Tegnap is afk voltam egy ideig, bent kempeltem kezdőnkön és nem lettem kidobva -.-' még csak figyelmeztetés sem volt :D

Amúgy, akik sokat klánoznak és waroznak, és utálják a pyrot mert op, meg stb. azok is elég gyakran feljönnek DB-re. Pl Kappan is elég sokszor lehurrogta a szerót, mégis sokszor megfordul ott (ami persze nem baj).
Körözzük a "gyilkos galacsin" néven elhíresült illetőt. De most komolyan, vannak még hülye emberek, ahogy ezt a következő kis chatlog szösszenet is igazolja. Miért jó valakinek, ha egy agresszív tizenöt-hat-hét éves faszkalapot játszik? Erre nem mentség a hormonok és…..
Jobban mondva a public szervert, mivel gyors cserélődésre késztette az ellenfél csapatot és végül 0-9-re gyalázták meg őket. Pontosan 23 egészes kpd, 20 dominálás stb. stb. stb. Lényegében nem nagy cucc, de gondoltam legyen valami nagyképűség, úgy is régen volt. ..
cptMorgan 2010.06.06 21:40:09
Hogyan is működik a bűvös skill rendszer kedvenc játékunkban? Ki a low, ki a mid és mitől lesz valaki high? Sokan esnek abba a hibába hogy CS/COD módra pár hetes játéktapasztalat már midnek hiszik/mondják magukat hiszen "nemzetközi mixeken vettek részt, sokan pedig azzal…..
A beküldő, akinek a személyét nem említem meg, de nyugodtan lehet ettől függetlenül találgatni, kérte, hogy ha már sikerült neki ezt a felvételt elkészítenie, akkor legyek szíves tegyem már  közzé. Habár nem túlzottan kedvelem az illetőt, főleg a gyakorlatilag…..
cptMorgan 2010.06.02 09:46:18
cptMorgan 2010.06.02 12:08:43
cptMorgan 2010.06.02 17:04:13
@acidza: Ezt a liba őrízgetés szöveget az egyik tanárom is folyton mondogatta, már eléggé tele van vele a tököm :D
Szombat éjszaka -adott pár pohár bor, két jó haver, és egy magyar tf2 public server... asszem ez az alap feltétele egy késő esti publikoláshoz... (azaz szájkaratéhoz, ugyanis egy ideje a kettő együt jár...) Miután az ellenállás teljes hiányában, gyakorltilag sértetlenül…..
cptMorgan 2010.05.31 20:53:27
@Lowász: az egyik ilyen "szájharcos" én voltam, igaz, hogy beszóltam Submit-nak, de ez a beszólás nagyon is jogos volt, az, hogy te ebből azt szűrted le, hogy én egy 12 éves netes szájhős vagyok, az a te bajod... kíváncsi lennék hogy képzelnél el IRL-ben.
cptMorgan 2010.06.02 09:44:06
@Lowász: Miről beszélsz? Én egy ilyen mondatot sem mondtam. Mind2-t Submit mondta, én annyit mondtam, hogy tanuljon meg rocketjumpolni, mert lemarad, így az egész csapat behal középen... erre kezdte azt, hogy egy 50 órás ne szóljon be neki, meg mittudomén, utána próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, hogy 1v1-ben meg tudja mutatni mennyivel többet ér az ő 500órája az én 50-enemnél, de nem mert kiállni, azzal a kifogással élt, hogy: "Egy 5 órás kisgyerekkel semmi kedvem játszani" Én egyetlen egy szidalmat nem vágtam hozzá se a lobby közben, se azután.