Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.E.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No ami az RKC II-es hétvégén történtek precíz és kronologikus leírását illeti: ezt Ricsi már hibátlanul megcselekedte, úgyhogy nem ismételném meg azt, hogy mikor-hogyan oktatták a windmillt meg a jerket, tessék szépen odacsődülni és ott elolvasni, ha eddig még nem történt…..
G.E. 2011.08.16 18:08:40
Hát ezt persze akárki mondhatja. Kisfiam, Bebe (aka RKC Kid 2.0) sem hisz ám el dolgokat csak úgy. Neki most is, mint mindig, megvan a saját véleménye. El is mondja, mi az. Elöljáróban annyit, hogy velem és veletek ellentétben nem mindenki zabálja ám meg a kettlebelles mézesmadzagot…..
G.E. 2011.06.29 14:03:43
Vigyázz! Ennek a pasinak az alábbi dolgozata úgy mozgásminőségben, mint gondolatiságában és látványelemekben, és nem utolsósorban erotikusan annyira a TOPPON van, hogy néhányan ezt látva esetleg megpróbálják eldobni nyomorult életüket maguktól, mondván, hogy ha ennek a…..
Napfivér Első Töfi 2010.04.25 15:20:00
Hát ez is elérkezett: életének első mérföldköveként, amikor is a tejfakasztós bagázs megtekintette, elhangzott az a mondat, hogy "nehogy már helyi megbízhatatlan banda vezesse be az életbe Lőrincet, majd megcsináljuk mi". Akkor a kitűzött életkor a 2-3 éves…..