Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gemalon

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete valamelyik nap rám jött a steak ehetnék. Mondtam is a Zsoltinak: „Úgy ennék most egy jó steak-et!” Erre felcsillant a szeme és azt válaszolta, hogy ő már hónapok óta mondja nekem, hogy menjünk már el abba az argentin steak házba, Londonban. Uh, és tényleg.…..
Szerencse, hogy már nincs válság, és minden egyre jobb lesz. A Homár nem is érti, Feherb miért akadt ki Aldi sajátmárkás joghurtján. Az Alpok minőségét felváltotta az Alföld, csak a nyersanyag adottságai változtak. Meg a doboz lett kisebb, biztos a gyártósor erre van belőve:…..
Figyelmes nézők vették észre (melóhelyen ne nézd meg a linket) ezt az igen érdekes díszlet felhasználást. A Király beszéde filmben ugyanis azt a díszletet használták, mint az egyik igen kemény meleg pornófilmben. Klikk a többi képért ide! ..
gemalon 2011.02.23 19:51:56
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
Subba Ding-Ding-Dong!!!!!!!!!!! 2010.11.20 21:17:58
gemalon 2010.11.20 21:25:20
Subba Subba Records: Magic of Music 2010.11.18 20:46:00
Ilyen szart is ritkán látni! Némi magyarázatot ad, hogy a gyártó a Házibuli Attilával Produkció, a klipet pedig az Anettka Média Intézet egyik legtehetségesebb tanulója, az annó Pákóval catfightoló Gerencsér Tomi jegyzi. (Köszi!)  ..
Napokban jelentette be a Take That, hogy jövőre stadionturnéra indul, méghozzá eredeti felállásban, tehát Robbie Williamsszel együtt. Eredetileg húsz állomást terveztek be, de miután egy nap alatt eladtak több mint egymillió (!!) jegyet, így kénytelenek voltak plusz dátumokat…..
A sci-fi-, horror- és fantasy-filmek, képregények és tévésorozatokat honoráló Scream Awards gáláját (a Spike TV különbejáratú díjkiosztója) hétvégén rendezték Los Angelesben, és ugyan a kábeladó szerette volna, ha a keddig, amikor a tévében is látható lesz a műsor,…..
Nem tudtam eldönteni, hogy Wilbur komikus, és direkt csinálja, vagy ez az egész komoly, mindenesetre hasznos filmecske...
Subba Így mulat az Iron Maiden! 2010.08.19 12:51:00
Csinos, 3275 doláros számlát hagytak egy norvég bárban a srácok. Can I play with madness?Végül egy érdekes cikk az esetről a norvégül tudó olvasóink kedvéért...
Subba Hol van az a lány aki tudja? 2010.08.16 12:28:12
Mi történt a Fekete Vonat Fatimájával? ..
Valamivel több mint három hónappal ezelőtt nem véletlenül éppen innen, Londonból indultunk a rovattal. Ez a hely tele van pezsgéssel, dinamikával, itt mindig történik valami, legyen szó akár kulturális eseményről, izgalmas kiállításról vagy divathétvégéről, ezért most írjunk le egy óriás vargabetűt…..
zoli voltam Hurkatánc 2010.07.08 20:48:00
Sosem bocsátom meg a magyarított hastáncoktatásnak, hogy azt hazudja a tényleg kövér nőknek, hogy ehhez a tánchoz épp a lógós-hurkás mangalicahas a legjobb. Jönnek, érted, jönnek a rázókendőben, és azt hiszik. Mint a házaséletüket önfeledt salsával megmenti igyekvő,…..
Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt: Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi…..