Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borderfeca

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
(fotó forrása: http://pattyski.blogspot.com/ ) Kicsit talán túlzottan pátoszos lesz amit most ide leírok, de mivel jönnek az ünnepek, ezért bevállalom. Minden olyan apró kis kapaszkodót megragadok, ami segít abban, hogy Magyarország és a határain élő szomszédai ne fújjanak…..
borderfeca 2010.12.13 23:28:53
Sajnálatos módon az utóbbi időben nem tudok annyit publikálni, mint nyáron, mivel nem vagyok annyit vízen. Ezen az állapotomon a széltelenség és a hideg sem segít. Boldogsággal jelentem, hogy az a bizonyos last ride nem az volt. A hétvégére eső déli szélnek természetesen nem…..
Tízmillió forint kártérítést ítélt meg a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának a Fővárosi Bíróság a  pénzt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek nyolc napon belül ki kell fizetnie. Az ilyen tartalmú végzés igencsak szokatlan a magyar…..
Végre eljutottam Balatonfenyvesre. Ragyogó napsütéses vasárnapi nap volt. Sajnos egy elhúzódó esemény miatt, csak fél 3 magasságában sikerült megérkezni, bár tisztában voltam a helyzettel, még pedig, hogy fúj. Ahogy TJ haverom megannyiszor mondta: annál bosszantóbb nincs, mint…..
borderfeca 2010.10.01 12:00:00
Ha a hétvégi szörfözést egy szóval kellene jellemeznem: ORGAZMUS. Elmondhatatlan, frenetikus, csontvelőig hatoló élmény volt. Pénteken 2kor leléptem a munkahelyemről, hogy elkerüljek egy esetleges utolsó Balatonra látogató csúcsforgalmat. A cuccom felpakolva, deszka a kocsi…..
borderfeca 2010.08.31 23:30:45