Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jubilee

7 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vígszínházzal szemben lassan egy évet töltött már el a máltai kávézó- és étteremlánc budapesti tagja. Egyre többen ismerik meg mediterrán ételeit, kedves kiszolgálását és remek koncertjeit. Szerettük volna, hogy mindazok, akik némiképp komolyabban érdeklődnek a Café…..
Az alábbi bejegyzést már hónapok óta tartogatom magamnak, tulajdonképpen azóta, hogy Kuf felhívta a figyelmem a blog indulására, és elolvastam az elsõ cikkeket. Tanakodtam küldjem, ne küldjem, mert kevésbé szól a gasztronómiáról, inkább szól annak hiányáról, aztán…..
Duna blog Kortárs örökség 2010.10.11 17:30:00
Épül a XXI. századi Budapest. Vitatott, vitathatlan jó épületekkel, mint a MÜPA, vagy a CET és vitatatlhatanul rossz épületekkel, mint a díszletszerű Nemzeti Színház. A díszleteket lebontják. Vagy nem? Valahogy nem tudunk igazán örülni egy új épületnek, közösségi térnek. Az…..
1972. Március 31, 12:06 perc          Battersea Park, London, Egyesült Királyság Playboy nyuszik és Penthouse lányok pincérversenye   Share | ..
2×Sült Blogportál Közlemény 2010.07.30 16:55:00
A 2×Sült Gasztronómiai-, Kulturális és Idegenforgalmi Blogportál (korábban Kétszersült Blog) 2010. január 27-i bejegyzésének címében túlzó és rosszindulatú kifejezéssel illette a Gárdonyi Teaházat, valamint a nem megfelelő utánajárásnak köszönhetően olyan…..
Jubilee 2010.09.13 17:16:39
Az elmélyült beszélgetés másik résztvevője. :)..
Jubilee 2010.09.13 17:13:18
Rivalló Ajánlott:Barbár Café 2010.09.08 15:47:00
Az ötödik kerület kellemesen csendes részében, a Papnövelde utcában találtam rá jópár hónappal ezelőtt erre a barátságos kávézóra. Elsőre szűkösnek tűnik, de aztán az emeletre felbattyogva felülírják a látottak az első benyomást:épp ideális méretű belső tér, hátul…..
Valamelyik nap épp a Café Jubilee-ban üldögéltünk, kint a teraszon. Nem volt sem hőségriadó, sem ázott-fázott esős idő, kicsit fújdogált ugyan a szellő, de pont kellemesen. Egy isteni hűs bort szürcsölgettünk, közben figyeltük a Vígszínház előtt sertepertélő turistákat,…..
A nomád-sorozat folytatódik, ezúttal a Vígszínházzal szemben található Jubilee-be ültem be, meghívásos alapon. Az előző részben a szerintem kiváló, 30-ból 27 pontosra ítélt Costából végeztem a napi munkát, az írás kommentjei közt meg a Jubilee tulajdonosa áthívott…..
Amikor a bevezetőposztban azt írtam, hogy elkezdem tesztelni a munkavégzésre alkalmas budapesti helyeket, azt nem üres fenyegetésnek szántam. Persze nem minden feladatot lehet a munkahelytől távol végezni, és én sem tudok minden nap a városban bóklászva dolgozni, nekem is gyakran be…..
Majdnem két hónapja nyitott a Világkiállítás Sanghaiban, amely számunkra sem közömbös. Nem csak azért, mert Magyarország is képviselteti magát egy hol egysíkúként, hol izgalmasként leírt pavilonnal, hanem azért is, mert a Jubilee is kitelepült. És igen komoly sikere van! Meg…..
Jubilee Egy palack bor ajándékba 2010.06.22 17:43:00
A Facebookon hozzánk csatlakozók számát látva úgy gondoltuk, hogy kisorsolunk köztetek egy palack kellemes bort. A választásunk a díjakkal jócskán megáldott Demeter pincészet egyik finomságára esett. A 18-as karikával ellátott Demeter bor egy igazán bájos kis vörösbor, nem…..
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
MIZU- Gasztro Nahh, nézegettem az Origo-n a képeket a Starbucks nyitásáról. Hm, elég vegyes a fogadtatás, amit teljesen megértek. Személy szerint már régóta vártam, hogy megnyissanak, de tényleg nagyon-nagyon sokat kellett rájuk várnunk! Túl sokat is. Nna mármost nekem van egy…..
Jubilee 2010.06.17 15:52:22
@lagirl: Ugyan... tényleg nem azért! Csak úgy zárójelben, lábjegyzetben, mellékesen... Amúgy meg... tárt karokkal, széles mosollyal, hátbaveregetéssel, igazi kávéscsészékkel várunk! :D :D
Alig több, mint tíz hónapot élt meg az első és jó ideig utolsó hazai Armani Caffe. Az Andrássy út 9. szám alatti étterem és kávézó helyére azonban - ha minden jól megy - új luxus divatmárka érkezhet.A kudarc okait sokáig lehetne boncolgatni, bezárás hírét először közlő…..
Jubilee 2010.06.17 15:51:13
@Boscó: Nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül, hanem A FÍÍÍÍLING! Tudhatnád! :)
Csúnya csicskalángost kapott az a kb. 3500 ember, aki alig várta, hogy a formatervezett Mac-jével beülhessen kicsit pötyögni a most nyíló Starbucksba. Nagy lelkesen csináltak egy Facebook csoportot is a most nyíló "kávézónak" (ugye mindenki tudja, hogy ez annyira kávézó,…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Ma este milliónyi férfiszempár (lehet, hogy mára már legalább ugyanennyi női szempár is) falja majd ahogy egymásnak feszül Dél-Afrika és Mexikó. Már önmagában az is igen nagy horderejű dolog, hogy afrikai ország először rendez világbajnokságot, ám mindezt akár azzal is…..
Ordító harminc fokok szaladgálnak manapság, már a hőségriadót is bőven elrendelték, úgyhogy szerény elképzeléseink szerint ilyen helyzetben nincs is jobb annál, mint amikor az ember egy kellemes teraszon hűs limonádét szürcsöl. Így aztán mi is nyitottunk egy teraszt!…..
Örömmel jelenthetjük, hogy elindult a Jubilee-blog. Ezzel a mondattal egy időben, nagyjából ugyanazzal a lendülettel több kérdés is felmerülhet. Mi ez a Jubilee-blog, mi lesz itt egyáltalán és valóban örömteli pillanat ez? Nagyon röviden és tömören a Jubilee-blog két máltai…..