Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blog23

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sokak által vizionált 12 éves Fidesz-hegemónia már igen távolinak tűnik. És a mostani 33% még messze nem a mélypont. (Fotó: MTI/hirado.hu) A választások óta először mondhatjuk azt, hogy megrogyott a Fidesz népszerűsége. Ez nem azt jelenti, hogy ne ők lennének továbbra is a…..
Véleményvezér Bajnai is back 2011.04.13 07:37:00
Bajnaiból könnyen lehet még egyszer miniszterelnök. Ahhoz viszont, hogy ez a következő ciklusban történjék, a Fidesz hathatós segítségére lenne szükség. (Fotó: Kovács Tamás/MTI)Bajnai Gordon volt miniszterelnök tegnap felszólalt a Bertelsmann Stiftung budapesti rendezvényén.…..
Hol volt még egyenlő a szabolcsi cigány, a külvárosi melós és a rózsadombi úrifiú? A katonaságban! Jól szervezett hadseregre elsősorban nem azért van szükség, hogy a katonák használják is fegyvereiket. (Fotó: honvedelem.hu) Hende Csaba honvédelmi miniszter szerint felelőtlen…..
blog23 2010.09.22 13:58:37
Azon hogy mennyire volt egyenlő a gazdag meg a szegény proli régen a sorkatonaságban, jót mosolyogtam, ebből az egy állításból már kiderült hogy a szerzőnek olyan homályos idealista elképzelései vannak az egész sorkötelezettségről, mint a rózsadombon felnőtt liberálisnak a csigányság kérdéséről.

De a többi felsorakoztatott érv is vicces, pl szakmát szerezni, meg felemelkedési lehetőség? Egy évig idegbeteg nyomorékok (tisztek) szívatásait élvezni, na ettől még senki nem lett jobb ember, esélyes viszont hogy egy életre elmegy a kedve mindentől ami terepszínű.

Ne abból induljunk már ki hogy Amerikában meg Svájcban hogy néz ki ez ki mert itthon nem így volt, és garantált hogyha újra bevezetik, akkor se így lesz.

Arra meg hogy árvízkor zsákot pakoljanak, picit drága játék, arról nem is beszélve hogy ma már egy háború nem arról szól hogy szépen menetelnek a hadoszlopok, lövészárkot ásnak meg a két hadsereg egymással szemben lövöldözi egymást, a sorkatonaság hívei jó lenne ha picit elmélyednének abban hogy is néz ki ez manapság. A sorkatonák meg önkéntes haderők csak arra jók hogy legyen mit lőnie meg bombáznia egy normális haderőnek.

Egy pici országban nem azért nincs szükség hadseregre, mert úgyse támadnak meg, azok a barbár idők már elmúltak, hanem azért felesleges, mert csinálhatsz te akár 100e fős sereget is, annak értéke pontosan annyi, mintha lenne 100 fős díszszázad, mutatóban az állami ünnepekre. Ez kb olyan, mint 14 (lol tizennégy omg!) grippent vásárolni, amit egy orosz vagy amcsi légierő ha akar egyetlen nap alatt lelő. ergo 14 gép = 0 gép, pont ahogy 100 ezer fő sorkatona pont annyit ér mint 0 azaz nulla db, csak épp elképesztő gazdasági erőforrást emészt fel a fenntartása, manapság ez elég rossz dolog ám.
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
IMF-tárgyalások: nem Volvókat osztogatnak, hanem Volgákat fosztogatnak. A magyar gazdaságpolitika így hamarosan valamennyi megmaradt hitelességét el fogja veszíteni. (Fotó: napi.hu) Kedd: igen! Kedden a Bloomberg hírügynökség kérdéseire válaszolva a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
Ezennel közöljük a program részletes dokumentációját. Nagyobb (na jó, ugyanakkora, de nem kell nézni az animgifet) méretben itt látható. Azt hiszem. ez lesz az idei választási kampány legigényesebb kampánykiadványa, na de tényleg. És egy csomó gyerekszavazót is szerzünk.…..
blog23 2010.08.22 14:37:26
@kodó tamás: én meg azt kérem hogy a fidesz és a többi párt is álljon le mindennel, én meg azt unom hogy hazugságot és populizmust nyomatnak és hülyének néznek.

Vagy ha szerintük ez rendben van, akkor ne csodálkozzanak hogy én is hülyére veszem az egész választósdit. A kkp csak a közvetlen ismerőseimtől min 10 cédulát szerzett, és nagyon remélem hogy indulni tudnak, mert kéne már egy "egyik sem" rovat a választólapra. Az országgyűlésin az LMP-é volt ez a szerep, az eredményen meg is látszott hogy kell egy ilyen rublika, de azóta sajnos kiderült hogy nekik minden vágyuk orbán támogatása, de legalábbis meg se próbálják megakadályozni azokban az őrültségekben amiket csinált az a nyomi, NENYI meg társai ugye. Szal LMP helyett most kell valami más ahova szavazhatok.

És eddig mkk programja maximálisan meggyőzött, sokkal hihetőbbek mint az 1 millió munkahely teremtése a semmiből, meg 2 hét alatti közbiztonság javulás és társaik :)
A Zsámbéki-medence civiljei az elszámoltatóbiztoshoz fordultak, hogy a pátyi ingatlanpanamát is vegye fel a feketelistájára. A nyílt levelet változtatás nélkül adom közre.Tisztelt dr. Papcsák Ferenc! Páty, Telki és a Zsámbéki-medence lakói nevében kérjük a Tisztelt…..
Ha nem gondolnám, hogy az Európai Uniónak már a töke tele van a magyar-szlovák diplomáciai konfliktusokkal, azt mondanám, ezt az ügyet most tényleg nemzetközi fórum elé kell vinni. Ficoék láthatóan már nem tekintenek minket tárgyalópartnernek, és visszakézből hülyét…..
Konzervatórium Ezer év dicsérete 2009.08.20 18:03:00
Hiába tépázta meg az országot forradalom, zsarnokság, megszállás, megaláztatás, még mindig létezik. Létezik, mert akik számára kedves, azok nem akarják magára hagyni.         Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól…..
Tesztelni nem hagyják, így F1-es Ferrari helyett gokarttal készül visszatérésére Michael Schumacher.A Felipe Massa helyére beugró hétszeres világbajnok a Brescia melletti Lonato városkában gyakorol két napja, tikkasztó hőségben.”A gokart a legjobb edzés, a kormányzás még…..
blog23 2009.08.07 01:09:59
@ReWriter: Ugyan már, hisz nem látod, ez a gokart már az idei F1, csak úgy néz ki mintha gokart lenne! :))

Amúgy vicces ez a teszttilalom, így még nagyobb lesz az alázás ha mégis nyer. Williams-éknek simán engedni kellett volna tesztelni, aztán akkor ha beelőzi őket, mondhatták volna hogy így könnyű hogy ő gyakorolhat míg más nem :)
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
Audi slusszkulcs a bárpulton? Ciki! Ezüst pénzcsíptetővel összefogott pénzköteg? Ugyan már! Armani öltöny? Kit érdekel? Ha csajozni akarsz, ezentúl ne ezekkel próbálkozz, hanem egy legalább 1 milliós  jakuzzival (na jó, ha akciós, akkor lehet 999 000 forintos is), amitől…..
Megcsaltalak Pénz, pia, pina 2009.06.07 09:09:00
Szerintetek is minden férfi gyáva és hazug és csak a címben szereplő triumvirátus érdekli őket? Sziasztok!A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen…..
blog23 2009.06.07 11:14:35
Sajnos a nőknek valami hihetetlenül jó érzékük van arra hogy kiválasszák az ilyen embereket. Én már gimnázium óta felfigyeltem rá hogy valamiért mindig a legidiótább, legnagyképűbb, agresszív hülye gyerekek a legmenőbbek a csajozásban. Már akkor se zavart egy nőt se hogy az illető végigkefélte a fél iskolát (azért csak a felét mert a többi ffi volt) és hasonló apróságok nem számítanak.
Ami még ennél is meglepőbb hogy ez a választási mód megmaradt felnőttkorra is, aztán meg születnek az ilyen történetek és még együttérzést is várnak az "áldozatok". Lehet nem épp szimpatikus dolog amit mondok de sajnos mégis az a nagy harci helyzet hogy az ilyen nők kizárólag maguknak köszönhetik az elcseszett életüket. Olyan a világon nincs, hogy egy pasi egyik pillanatról a másikra egy szemét szoknyapecérré változik családszerető apából és szerető férjből.
Talán párválasztáskor le kéne végre venni a gyerekkor óta fent lévő rózsaszín szemüveget, és végre nem a legmenőbb csávóhoz hozzámenni, hanem keresni egy normálisat. Mondjuk ekkorra már ebből igencsak kevés van, hiszen ha valaki egész életében gyerekkora óta azt látja hogy mindig a pistike dugja meg a legjobb csajokat, akkor akár mennyire is suttyó senkinek tartotta korábban pistikét, idővel sokszor önkéntelenül is megpróbál hasonlítani rá. Egész egyszerűen mert elege van abból hogy akár mennyire jó fej és rendes, legjobb esetben is csak lelki szemetesládának jó meg "legyünk csak barát"-nak, arra hogy két bunkó közötti átmeneti időben legyen kinek a vállán sírni. Ergó végül már nem marad 25+ éves épeszű ffi aki még törődne azzal hogy ő rendes meg jó ember legyen, mert az nem kell senkinek. A kör bezárult, végül minden pasi szemétté válik, minden nő szemét pasival jön össze, helyreállt a világ rendje, kérem kapcsolja ki.
A Zugügyvéd is kíváncsi az alábbi ügyben a kollégák véleményére. Különösen a szakértői vélemény azon megállapításáról, mi szerint a vele együtt élő családtag nem feltétlenül kell, hogy szívelégtelenségre utaló tüneteket észleljen, mert ezek fizikai kifáradás…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
blog23 2007.08.06 11:33:20
Tény hogy erről szól a demokrácia, ha ők ezt szeretnék akkor csinálhassák. Azért ahogy fentebb említették, van egy apró különbség, hogy míg a buzikhoz a többség ezer féle képpen viszonyul, de a félelem nem jelenik meg ezek között az érzések között. Nem gondol senki arra, hogy jaj ha ma hagyjuk őket felvonulni, esetleg holnap a nyílt utcán elkapnak és jól megb*sznak, meg az lenne a céljük hogy az én nézeteim ellen lépjenek fel. Ők elvannak, maguk között, zavarni a velük egyet nem értőket max akkor zavarják, ha épp felvonulnak, de akkor sem kell tartanod attól még ha részegen, bandában vannak is hogy bántanának.
Itt viszont arról van szó, hogy egész egyszerűen egy nem így gondolkodó fél, ki menne szívesen teszem azt egy ilyen banda közelében, amikor részegen énekelgetnek neonáci dolgokat? Nekem nincs jogom arra, hogy félelem nélkül élhessek, mások ne zavarjanak ebben? Az oké, hogy nekik ilyen jogaik vannak, ez természetes akkor lenne baj a demokráciával ha betiltanák őket.
A gond ott kezdődik, hogyha valami atrocitás történik, akkor mi is van, mi is lesz. Mert attól, hogy mélyen elitéltem a szélsőjobbosok megmozdulásait, mégis úgy gondoltam hogy bárkinek joga van annyit tüntetni, amennyit akar.
Csakhogy egyszer csak felgyújtották a kocsikat, szétverték a fél belvárost, milliós károkat okoztak az üzletekben, és mindezek után nem nyugodhatott meg a békés ember, hogy lám, elkapják a vandálokat és leültetik, mert egyesek elkezdtek a nevetséges "békés tüntetés" jelszóval dobálódzni (miközben még másnap is láthatta mindenki a kiégett kocsikat) és ha el is fogtak pár vandált, potitikai fogolynak tartották ezeket a nyomorék gyújtogatókat. Hál istennek épp nem ott parkoltam, de mi van ha az én kocsim ég ki a békés tüntetésben? Mi van azokkal az emberekkel akiknek ott van üzletük és milliós káruk keletkezett?

Nekem ezzek van problémám inkább, hogy vajon ha ezek a békés, vicces, srácok egyszer jól berugnak és szétlövik az egész belvárost, akkor vajon őket is "békés tüntetők"-nek fogja nevezni a fidesz? ÉS ha börtönbe csukják őket, akkor ők is politikai fogjok lesznek?

Én csupán ettől félek, ennek ellenére akár milyen rosz érzés, de támogatni kell hogy mindenki olyan szervezetet alapítson amilyent akar. Mo.-n inkább azzal van baj, hogy sokan visszaélnek a demokráciával.