Regisztráció Blogot indítok
Adatok
askew

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Pulcsik nyárra 2012.07.16 15:51:00
Hiába van nyár és olvad az aszfalt a talpunk alatt, akkor is előfordul pár nap, amikor hirtelen lehűl a levegő, és inkább bedobunk egy pulcsit vagy kardigánt a táskánkba, hogy ne fázzunk, ha a szél is elkezd fújni. Szerencsére nem kell a téli holmijaink közül előtúrni a fekete…..
Már hetek óta terveztem ezt a merényletet a nude topshopos balerina ellen, de csak ma volt időm a támadás teljes kivitelezésére. Maximálisan boldog vagyok az eredménnyel, még a szegecsek belső fele sem nyomkodja halálra a lábujjaimat! Igazából semmiféle különleges előkészület…..
askew 2012.06.11 17:33:38
Már korábban teaseltünk benneteket az Anna Amélie márkáról ITT, most pedig elérkezett az idő, hogy a debütálás után kicsit jobban szemügyre vegyük a női kollekciót. 2011 őszére a tervező, Oláh Anna finom, kecses és elegáns nőiességet képviselő táskákat, öveket,…..
askew 2011.04.26 17:47:11
Azt hiszem, nem sok mindenről marad le az, aki márciusban nem látogat el a Zara valamelyik üzletébe... vagy mégis? Mit gondoltok? ..
OurFashion Emma, Emma mi lett veled 2010.11.12 10:33:19
Jó nagyot csapnék annak a kedves fodrásznak a kezére, aki rövidre vágta Emma Watson haját. Eddig minden fotón fantasztikusan nézett ki, most viszont csak a képek feléről mondható el ugyan ez. A tegnap előtt esti Warner Bros's eseményen konkrétan Tóth Gabira hajaz a kinézete.…..
askew 2010.11.12 22:06:38
@Bambano: szerintem ettől nem fiatalabbnak, hanem idősebbnek tűnik. és nem gondolom, hogy a haj adja egy hölgy nőiességét, az inkább kisugárzás kérdése:) részemről semmi bajom az ilyen rövid frizurával, szerintem legalább egyszer minden nő eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne egy ilyen éles váltás.
Tudom, hogy súlyos, de hetek óta karácsonyi hangulatom van. Hogy mi az oka, arról fogalmam sincs, talán az, hogy elővettem a téli cuccaimat a dobozokból, talán az új, térd fölé érő csizma, talán a karácsonyfadíszek özöne és az első megvásárolt égősor az IKEÁban, de…..
Christian Louboutin 2011-es tavaszi/nyári lábbeli kínálatának többsége nagyon ötletes (például a mérőszalagos cipellő) és csodaszép. Biztosra veszem, hogy többet is viszont fogunk látni egy-egy celeb lábán. Sajnos azonban találtam köztük egy-két citromdíjra érdemeset…..
A Bershka őszi kínálatába tekinthetünk bele sok-sok képen... ..
"Menő és hidegben nagyon jól fog jönni" - gondoltam tavaly, amikor a Premier Outlet Centerben megvettem a világoskék mango (UGG utánzat) hótaposómat. Legalábbis az volt a cimkére írva: hótaposó. Aztán jött a hó, rögtön leteszteltem a frissen szerzett lábbelit.…..
Az i-D magazin őszi száma - míg a korábbi lapok hárommal - ezúttal öt címlappal jelenik meg. A borítokon (fentről lefelé) Liya Kebede, Daisy Lowe, Lindsey Wixson, Joan Smalls és Kristen McMenamy láthatóak. Szerintetek melyik lett a legjobb? ..
askew 2010.09.17 11:50:52
Anna Sui kollekcióiról nehéz számomra nem elfogultan nyilatkozni. A tervezőnő immáron 20 éve van a pályán, de sosem okozott még csalódást. Ez a kollekció is szuper lett... ..
Fake Plastic Trees 2010.06.16 14:15:27
Tegnap elkapott a csajos egyetemi nyár feeling, ennek örömére Adéllal és Szaszával kávéztunk, vizsgáztunk (vajmi kevés sikerrel), ebédeltünk és shoppingoltunk. Sikerült túltennem magam a "gyűlölöm az egészet, nem is akarom" gondolatokon, és kezdem látni legalább a…..
Fake Plastic Trees nekem a Balaton 2010.06.13 17:32:28
Piros-barna bőr, bikininyom, palacsinta, lángos, sör, fagyi, és rengeteg strandolás 24 órába sűrítve, isteni...
Az a legszarabb, amikor felébredsz, és lassan (pedig igazából gyorsan, csak ahhoz képest lassan, h ezt neked elméletileg azonnal tudnod kéne, nem?) jönnek vissza a fejedbe a tegnapi gond(olat)ok, és csak fekszel, h ó, basszameg, ezt inkább el akartam felejteni. De akkor már késő, mert…..
Valahogy így :)  A képek a Dolce & Gabbana nyári kozmetikum kampányához készültek. Scarlett hihetetlenül gyönyörű. Előzetest már láttunk korábban itt...