Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igyretorikaltok:

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
biztonságos? Isten a parlamentben 2010.05.26 09:51:00
Eljött hát a parlamenti a butaságnyilatkozatok ideje. Az új parlamenti kétharmados többség a következő szöveget fogadta el a 2010. évi … törvény a Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről: "Mi, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének tagjai, azok, akik…..
What to eat, what to grow? - 2. A filozófiát az emberek többsége túlságosan elvont, gyakorlatiatlan és eredményeit tekintve haszontalan foglalatosságnak képzeli. A természettudományokkal szemben a filozofálás nem vezet (már) nagy felfedezésekhez, és a társadalom javához sem járul…..
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
igyretorikaltok: 2010.06.02 13:53:32
@mahet: én nem érzem hogy támadtalak volna egyszerűen arra akartam felhivni a figyelmed hogy ha olyanokat állitasz hogy : vagy hülyék és vallásosak vagyunk vagy okosak vagyunk akkor ez alkalmas arra hogy valakiket a vallásukban megsérts.
igyretorikaltok: 2010.06.02 14:29:12
@mahet: te most tenyleg azt a "jogodat" koveteled hogy névtelenül mocskolhass embereket a vallásukban????

amikor azt irod közvetve hogy aki vallásos az ostoba buta, szerinted az nem fejberugasa valakiknek?

Én elhiszem hogy a törvénysértő, embereket vallásukban bántó megjegyzéseket a te környezetedben névtelenül szokták megtenni. Vannak olyan környezetek ahol ezt se névvel se névnélkül nem szokás. Na ez az európai norma...

mielött a magad jogaira gondolsz elöbb gondolj a másokéra is.
igyretorikaltok: 2010.06.02 13:22:35
@mahet: nem értem pontosan mi a bajod mondhattam volna kis pistát is vagy rácz ernőt
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
igyretorikaltok: 2010.05.31 18:58:39
„Végigittam a 3 napot és képtelen voltam sírni, csak azt az ocsmány fojtogató fájdalmat éreztem” - addig jó, amíg a főnököddel nem kerülsz egy ágyba. Ha ez mégis megesik, talán oly szerencsétlenül is járhatsz, mint következő Levélírónk: összejött a…..
Különösen nagy kedvencem az a helyzet, amikor valaki bunkó dolgot művel, lehetőség szerint olyat, ami egyben veszélyes is, aztán amikor ez valakinek nem tetszik és annak valamilyen módon hangot ad, akkor jön a megtorlás. Renegade is egy ilyet írt meg, miután buszon ülve nézte végig…..
igyretorikaltok: 2010.05.30 21:20:15
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
okos vagyok te gyerek vagy
idos vagyok te fiatal
jol megmondom hova menkel
menjel mar mert most 9 ora
nemtudom ki vagy
de jol megmondom
kamionos vagyok elviszem a terhet
regi rendszer torok farmer
kotelezo piheno nem lehet betartani
gumi kacsa 18 kerekes
gyerek vagy meg eves
menjel fekudni en kamionos
nemertem a viccet miaz itten
ne irjal ide
mert idegesit
megmopndom ki vagy en se tudom
gyerek vagymeg hat aludjal
ketten is gyerekek vagytok
hat aludjatok
en tudom jol jol megmondom