Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DBenny

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző BattRep-ben már feltűnt a saját gyártmányú papercraft Wave Serpentem, és azóta bővült egy falcon-nal is a kínálat, úgyhogy most ezeknek az elkészítéséről szeretnék most írni. Mikor elkezdtem az Elda papercraft sereget felépíteni, már akkor tudtam, hogy a legnagyobb…..
Az Úr 1998. esztendeje. Pár olvasónk 12 éve még éppen szokta azt a traumát, amit a Zsiráf csoportból az általános iskola első osztályába történő transzfer tett a vállukra. Délutáni szundi helyett napközi és heti 20 órás óraterhelés, brrr. Sőt, megkockáztatom, hogy az…..
Ennyi bevezető után lássuk az első áldozatot. Gonoszak, mindenhol ott vannak és jól legyaknak - ők a káoszdémonok. Íme a pontozásuk: Modellezés összesen : 8 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: szinte mindenhez van figura, kivéve pár spec. karaktert és egy egyedi…..
Nemrégiben betévedtem egy hobby boltba, és ott rögtön megragadta a fantáziámat néhány műanyagból öntött kis kristály, amelyekből remek elda tematikájú objektíva-jelzőket fabrikáltam, így most a kész műveket szeretném bemutatni a nagyérdeműnek. Alapjáraton 5 objektívára…..
Sok rosszat el lehet mondani a GW-ről, de azért a WHFB 8. kiadásához olyan finom dolgokat csináltak (persze limited edition), hogy azt lehetetlen nem értékelni, hozzák az igazi "steampunk" hangulatot, nekem nagyon bejönnek - mondjuk biztos nem venném meg, főleg ennyiért. :) De…..
DBenny 2010.06.19 20:25:29
@UBorka: @Huntroll: kösz :P (még kicsit kezdő vagyok :D)
  Hegyesfülű, mesterpszí  barátaink a következő pontozást kapták: Modellezés összesen : 11 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: Az Elda játékosok köszönik, jól elvannak, esetleg egy multipart jetbike warlock készlettel még tovább lehetne fokozni a jókedvüket.  …..
 Az első megalapított rendház, vajon a pontjaik méltóak ehhez?:Modellezés összesen : 14 pont (a 15-ből)Figura-ellátottság: Szinte hibátlan a felhozatal, egyedül Bélát és temrinátor-barátait kell konvertálni, ami nem igazán kunszt. Műanyag figurák: Sok-sok műanyag kit,…..
DBenny 2010.05.30 16:59:13
DBenny 2010.06.08 18:06:13
@gerry666: dorogi.benjamin@gmail.com
csak a mumus ne küldjön sok marhaságot;)
A sorozat lezárásaként mi más is következhetne, mint az összesítés. Mint minden hasonló ceremónia előtt van egy rövidnek szánt, unalmas ömlengés, amit mindenki átgörget, mert az eredmények itt sorakoznak 2 scrollnyira. Ezért most formát bontunk, és előbb jön a sorrend, csak…..
  What is WAAGH? Baby don't hurt me, don't hurt me, Come on: Modellezés összesen : 14 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: a heavy szekció pár modellje méltatlanul hanyagolva van (flash gitz, looted wagon), meg ha már mindenki motoross warbossra van ráizgulva, jöhetett volna…..
Gyűlölöm. Az. Ólom. Figurákat. (összerakni).   Én olyan ember vagyok, hogy ahogy megkapom a figuráimat, azonnal nekiállok, és összerakom őket. Hosszú évek óta nem szakadt meg az a hagyomány - egészen a mai napig. Konkrétan ma egy unitot (greylord ternion), két solot (koldun…..
  A világok elemésztője, a "Hipertéri árny", az Alien-horda teljesítménye a következőkre elég: Modellezés összesen : 11 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: A codexben lévő egységek nagy részéhez kapható figura, az új modellek némelyikéhez pedig tényleg…..
   A legfiatalabb, legfejletteb, "Békével jöttünk - tüzet nyiss" nemzet fiai kerülenk terítékre: Modellezés összesen : 12 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: ebből a szempontból nem lehet panasz a fajra, mindenhez van miniatúra. Ami meg nem tetszik GW…..
"Zőőőd a zisteeen..." - tartja a méltán népszerű rigmus. Az orkok első látásra is feltűnő jellegzetessége a zöld bőr, mely mintegy a környezettudatosság és természetszeretet látható kivetülése - és azt se felejtsük el, hogy a zöld szín megnyugtató hatással…..
DBenny 2010.05.30 18:13:51
@Huntroll: az a 18 font forintban megvan vagy 5000 ft... nem egy óccsó darab :D
DBenny 2010.06.01 21:31:27
@Huntroll: hát mivel most akarok majd valamikor nekifogni a 40k-nak ezért az Assault on BR meglesz tuti aztán annak az orkjai pont jók lesznek agy zőőőd sereg alapjának:D
  A 40k ikonikus szereplői, akiknek serege etalon a játékban. Vajon elérik a 60 pontot a lehetséges 50-ből?Modellezés összesen : 14 pont (a 15-ből)Figura-ellátottság: Ha minden úgy lenne figurákkal ellátva, mint az SM, a kutyánk sem lenne sánta...Műanyag figurák: Bár 1-2…..