Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billencses

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Kamionos kontra szőke nő 2011.02.12 17:41:00
A levélből nem derül ki, hogy pontosan hogy is történt Elar feleségének balesete, de azért el tudom képzelni, hogy egy ijedt nőt mennyire ki tud készíteni baleset után az idióta kamionsofőr a főnöke heves támogatásával. Ha pedig kamera nincs az autóban, soha a büdös életben…..
billencses 2011.02.12 19:17:21
@Xezs: :)))) jól van na alb@sztam!!! de igazam van! :))
billencses 2011.02.12 23:27:50
@''autónepper.'': akkor tisztázzuk, hogy melyik a rosszabb: ha időben besorolok Pest felé mert jelen esetemben erről lenne szó (és csak 1 sáv megy arra) és 100-al feltartok valakit mert ő az utolsó 500 méteren akarja megváltani a világot és 130-al megy, vagy az utolsó pillanatban szeretnék besorolni így baleset veszélyt idézve elő (ahogy ezt sokan teszik). Jut eszembe a csaj rosszkor volt rossz helyen ha szabad ilyet mondani, mert ott állandóan torlódás van.
A múltkori autós idegesítés elleni pontokba szedett poszthoz hasonló módon írt levelet Teodora, aki arra igyekszik rámutatni, hogy a tanuló vezetők kapcsán mire kell leginkább figyelnünk.Néhány hete megkért egy barátnőm, hogy kísérjem el egy autókázásra, mert friss jogsisként…..
autózz! Miii vaaaaan??? 2011.01.11 21:59:00
Nekem ma hazafelé egy túlzottan is aktív passatos tesztelte a reflexeimet az M3 bevezető szakaszán, ZAti meg tegnap egy látszólag ultrapasszív autóval akadt össze. Aztán amikor elhaladt mellette és átnézett, egy merő idegbajjal találta magát szembe. Meg talán egy kis…..
billencses 2011.01.15 08:52:04
@CD-R80: Most miért? Kazincbarszelóna is ott van, sőt Sanfranszikszó is!:DDD
Gondoltam, hogy eldurrogtatok valami X-aktás szóviccet, ha már a lenti levet az írója Mulder névvel írta alá, esetleg dupla csavarral kaliforgiásat, de inkább nem fárasztalak titeket ilyesmivel pénteken. No de hogy a lényegre térjek: mit gondoltok, mennyire jogos a büntetés és…..
billencses 2010.12.03 11:34:14
@Myta: Ott a pont! Szerintem a rendőr látta felhívást és pont azért büntetett meg. Paraszt is volt hogy nem csak figyelmeztetett (amúgy jogosan tette volna) hanem egyből büntetett. Amúgy meg miért nem álltál meg az úttest túloldalán a menet iránynak megfelelően. és visszatérve Myta észrevételéhez jobban jártok ha összedobtok egy elektromos szettre.
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
billencses 2010.12.03 12:02:26
@Kulics: Úgy van én is sunáznám!:DDDD
Az egyre elterjedtebb sebességtartó automatikát kihasználni leginkább autópályán lehet. Vagyis lehetne, ha azok az autósok, akiknek nincs ilyenjük és hol gyorsabban, hol lassabban hajtanak, felfognák, hogy nem azért előzgeti őket valaki már harmadjára, mert szivatni akarja, hanem…..
Egy hatvanhoz közelítő női vezető szösszenetét targogattam nektek így szombat kora estére, talán lassan hazaér mindenki a naptól barnított - kevésbé szerencsések rákvörös - bőrrel, hogy háboroghasson kicsit. Azt meg lehet ezen, még ha vér nem is folyik végül. Nekem is van…..
A sok eső alámosott rengeteg utat az utóbbi időkben, tegnap épp Buda déli részén alakult ki egy zivatart követően kisebb fajta árvíz, meg beszakadt a mellesleg nem túl régi M6-os leállósávja is a múltkori M1-es balhé után. A víz meg csak jön, Pesten sem jobb a helyzet, …..
billencses 2010.06.01 09:35:19
Különösen nagy kedvencem az a helyzet, amikor valaki bunkó dolgot művel, lehetőség szerint olyat, ami egyben veszélyes is, aztán amikor ez valakinek nem tetszik és annak valamilyen módon hangot ad, akkor jön a megtorlás. Renegade is egy ilyet írt meg, miután buszon ülve nézte végig…..
billencses 2010.05.30 19:29:55
@Szilizoli: A sofőrkollégáktól azt hallani, hogy azt tervezik a hatóságok, hogy a B kategória csak 2.5 tonnáig lenne érvényes. De eddig semmi erre való utalást nem találtam.
billencses 2010.05.30 20:23:20
@Szilizoli: Ne vedd készpénznek! Ez egyelőre csak köztünk terjed semmi konkrétat nem találtam. Viszont ha még is így lesz akkor az bizony szívás lesz nagyon sokaknak. Az állambácsi meg kaszál!
Kár, hogy Witaker nem terhes kismama (legalábbis gondolom), sokkal bulvárosabb lett volna a történet, ha nem tud elfutni az őrjöngő taxis elől és jól pépesre veri a teleszkópos vascsővel, ami igazából - mint ahogyan azt már néhány éve tudjuk - taktikai tükörtartó. Hogy…..
autózz! Koktélbár - off topic 2010.05.13 13:25:00
A pálinkafőzde is kifeküdt, jön a nyár, remélhetőleg a jó idő is, úgyhogy kezdődik az ideje az esti, akarom mondani egész napos sörözésnek, fröccsözésnek, koktélozásnak!..
A Mecsekről sokunknak jut szerintem eszébe még mindig a fedélzeti kamerával rögzített motoros baleset viszonylag sok idő elteltével is, Leadfoot most autós verzióban látott itt közveszélyes öngyilkosjelöltet, nem is egyet. Csak a szerencsén múlt, hogy épp nem jött szemből…..
billencses 2010.05.30 14:00:16
@akárki lehetek:-): A tied mekkora?
billencses 2010.05.30 14:04:38
Legnagyobb bánatomra az őszi után most nem tudtam ismét részt venni a hosszú hétvégén rendezett autóvadászaton, de nem kellett sokáig keresgélni olyan lelkes blogolvasót, aki magára vállalta helyettem, hogy részt vesz ebben a jó kis kalandban és be is számol róla. Don Blasius…..