Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eva Kaulitz

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Ne segítsünk rendet rakni?-ajánlottam fel.-Á, nem kell, majd én megcsinálom.-mosolygott.-Biztos?-nyelte le Linda a gyógyszert. Daniel bólintott egyet.***-Megjöttünk!-kiáltottam el magam a ház ajtajában. Anya egyből odafutott hozzánk.-Kicsim, hogy érzed magad?-kérdezte, aggodalommal…..
Épp ott tartottam, hogy ha nem érkezik segítség, akkor az illető szabadulni fog karjaim közül, mikor végső megoldásként elengedtem, ám sálát erősen fogtam, és ahogy elakart futni, az lesiklott arcáról, amit én nem láttam, hisz nekem háttal volt, de Linda még épp meglátta…..
Eva Kaulitz 2011.07.21 13:55:44
Na jó, most baromira ideges lettem. Ezt már most azonnal felejtsd is el.
Szerintem ne add ezt a blogot és így ezt a történetet. Nem 3 ember olvassa a blogodat ha jóval többen, csak ide ennyien komizunk.(Meloddy is, ha visszajön a nyaralásból tuti elolvassa az egészet, én már csak tudom, hiszen ismerem.) Szerintem szépen fejezd be ezt a novelládat és aztán folytasd a twc-set, meglátod azt már többen fogják komizni is. Én is számtalanszor gondoltam rá, hogy befejezem a blogom, mert nem sokan olvassák, ám akik olvassák azoktól olyan sok szeretettet és biztatást kaptam, hogy már csak miattuk sem mondanék le róla, ráadásul szeretek is írni így felesleges lenne.
HA új blogot kezdenél, lehet sokan, akik pl. most is olvasnak, nem találnak meg téged, így már rájuk sem számíthatnál, és kitudja ott, ennyi olvasód sem lenne. Egy új blog kezdése ismeretlenként nagyon nehéz.
Kérlek fontold át alaposan és ne hagyj minket cserben. Fantasztikus író vagy, ezt már bizonyítottad számtalanszor az évek során. Tudod te is jól, hogy én végig követtem mind a két blogodat is. Régóta ismerlek és tudom, hogy te sem akarod ezt így lezárni és túllépni rajta, egyszerűen most összejött minden körülötted és talán úgy érzed senki sincs melletted, veled. Pedig mi itt vagyunk. Ne akard ezt csinálni se velünk, és főként nem MAGADDAL!
Bocsi, hogy ennyit pofázok, csak egyszerűen törölni akarom még a gondolatát is ennek a hülyeségnek. Úgy, hogy maradjunk annyiba, hogy várlak/VÁRUNK ITT ennek a novellának a folytatásával ERIKA INO-ként!!!!!!
Reggel dél körül ébredtünk. A szokásos reggeli teendők után le mentünk a konyhába reggelizni, persze csak miután elfogyasztottuk a szokásos Redbullt. Aztán társasjátékoztunk, beszélgettünk, TV-t néztünk, meg ehhez hasonlók, egészen este hatig, mikoris elkezdtünk készülődni…..
-Sajnálom...-csak ennyit mondott, majd eltűntek a kocsival.-Ez nem lehet igaz!-rogytam össze sírva a földön. Linda átölelt, majd felmentünk a szobánkba és csak ültünk az ágyon sírva. Ez jó darabig így ment, majd este 6 körül bejött hozzánk Anya. Mindent elmeséltünk neki, a…..
-Értem. És ma is azzal a Billel mész el?-kérdezte Apa. Hirtelen nem tudtam mit válaszoljak. Mondjam el az igazat? Vagy tagadjam le?-Igen...-feleltem halkan.-Tudom, hogy sokat jelent ez neked...Szóval menj csak.-nézett rám apa. Egyből felkaptam a fejem.-Na mi lesz, menj már! Szerintem az a…..
. Épp menni akartam fürdeni mikor megcsörrent a telóm. A kijelzőn Bill neve villogott.-Haló!-szóltam bele.-Szia, Bill vagyok. Csak szeretnék bocsánatot kérni, picit talán túlságosan is nyomultam, és nem szeretnék elkapkodni semmit.-hallottam Bill jelenleg picit félénk hangját a…..
Itt van pár kép, hogy mégis hogy kell elképzelni a szereplőket :) Bocsi hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de azért remélem tetszeni fog amit írtam :/ Majd még rakok fel részt jövőhéten, mivel ez így még nincs ám befejezve ;) Jó olvasást :) Erika jobbra el! Tádáá XD Na jó,…..
Hát sziasztok skacok! Tudom hogy már jó rég nem jelentkeztem, de már több mint 1 hónapja nincs gépem, és csak info órákon jutok géphez, meg néha bátyámtól, de ott meg nem merem a ti oldalaitokat nézegetni, szal ezer bocsánat hogy nem olvaslak titeket és nem írok kommentet.…..
Hello kedves olvasóim! Nos, meghoztam a novellát amit a múltkori bejegyzésben említettem. Aki olvasta az "Egy valóra vált álom" című régi blogomat, az ismeri már ezt a novellát,  mivel oda is kiraktam, de az legalább már egy éve volt. Most kicsit feljavítgattam,…..
Eva Kaulitz 2010.10.24 00:31:42
-Hát jó!Bementek a házba és Bill nem tudta hogy mit kezdjen magával! Bement a konyhába csinált pár szendvicset de nem volt étvágya! Ki akarta dobni de Tom mondta neki hogy majd ő megeszi! Átment a nappaliba tv-zni de nem talált semmi jót! Addig hajtotta a csatornákat hogy már minden…..
Nos mint azt ti is észrevehettétek, már van netem :D (hurrá annak hogy mindent ki tudok könyörögni aputól) Nos, a rész még mindíg késik, mert most egy másik projecten dolgozom, de ígérem, igyekszem hamar befejezni és megírni a várva várt részt :) Na most pár szó arról, hogy…..
-Istenem de hülye vagy!-Miért? Te alszol kutyával!-És fály az neked?-Jaj Bill miért fályna?-Akkor? Skottyt el kéne vinni az orvoshoz!-De miért?-Azért mert nem szokott így viselkedni!-Mi a fasz olyat csinál, Bill az a kutya már nem fiatal!-De lehet hogy beteg!-Honnan veszed?-Nem szokot…..
Sziasztok. Itt az újjabb rész. És köszönöm a komikat is. ^^ Gondolom nem kell írnom, hogy aki nem olvasta el az előző részeket, az tegye meg most! ;) Úgy érteni fogod a történetet. xD Szóval a negyedik rész:   Tom arra ébredt fel, hogy csöngetnek. Azonnal…..
Sziasztok. Nagyon belelendültem az írásba. :D Van ihletem, időm is van, szóval gyorsan megvagyok az új résszel is. Noss, akkor a várva várt harmadik rész: Aki nem olvasta el az első és második részt, az most tegye meg, mert úgy nem fogja érteni hogy mi miért van, stb...…..
Sziasztok. Gondoltam hogy megírom a történetem második részét is, mert úgy sokkal érdekesebb és izgalmasabb lesz, és akkor el tudjátok majd dönteni hogy szeretnétek-e folytatást vagy nem. :) Szóljatok ha szeretnétek. ;D De ha nem vagytok regisztrálva ide, és szeretnétek írni hogy…..
Eva Kaulitz 2010.08.19 15:11:49
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy kaptam egy pár díjat, igaz még pár nappal ezelőtt, de csak most volt időm felrakni. A rosszat majd a végén elmondom.1. számú díj:    Na most ez azt mondja hogy írjak magamról 6 dolgot, és küldjem tovább 5 embernek.…..
Bill elszaladt a boltba sebtapaszért, sebhintőporért meg hasonlókért. Travi hazament speciális tűért meg a speciális cérnáért. Azt mondja azért van neki otthon mert a travi kuplerájában néha kitör a verekedés és ő látja el a tarvijait. Addig is megnéztem magam a tökörben. A…..
Nagyon nagyon hálás vagyok ezért a díjért Mollynak, Tosionak, Ayuminak  és xXSlashXx-nak, pedig én tényleg nem akartam elfogadni :D De innen is látszik hogy a TWC-hez jobban értek mint a simához. :) Na most nekem ide írnom kéne 7 dolgot magamról ha minden igaz. Hááát…..