Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rock chick

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eric Singer 1991 óta már a harmadik turnust húzza le a Kiss dobosaként. Az idén 52 éves zenész korábban Alice Cooper, a Black Sabbath vagy az Avantasia tagjaként is feltűnt, játéka ötven albumon is meghallgatható. Ma este, a Papp László Sportarénában élőben nyomja majd el a Sonic…..
Rock chick 2010.05.30 11:43:20
@sixx Azt gondolom, hogyha valaki nem tud különbséget tenni a tűznyelés és a tűzfújás közt; a köszönés és a "nagyon szeretem" kijelentés, a hakni és a show között, inkább ne írjon semmit! sixx, szerintem mélységesen sértő, amit te itt és a "cikkedben" az index.hu-n kommentelsz. Nyilvánvalóan semmi közöd a rockzenéhez, a KISS-t sem szereted, nem is értem, miért nem egy hozzáértőt küldött a szerkesztőd a koncertre. Mi ott voltunk és igenis, zseniális volt. Nem, nem volt teltház, de a borsos jegyárak mellett ez nem is csoda. Mi a lelátón ültünk középen, előttünk-mögögttünk-minden irányban buliztak az emberek, nem tudom, hogy te merre jártál...Igen, voltak hibák, de azt gondolom, hogy ennyi belefér.
Az pedig, hogy Gene magyarul szólt a közönséghez, mindenkinek nagyon jól esett,, ahogy a metallicától vagy bármilyen másik külföldi zenekartól jól esett volna. A Hard énekese viszont folyamatosan angolul konferált....akkor? Kövezzük meg?
Én úgy gondolom, hogy ha nem lett volna vérhányás-röpködés-smink-kosztüm, akkor is megállták volna a helyüket. És, hogy jól érezték-e magukat? Szerintem elég megnézni a koncertvideón megnézni a "God gave r'n'r to you"-t. Annak, aki kicsit is figyel nyilvánvaló, hogy igen, jól érezték magukat :).
A "**arból aranyat csinálni" nem működik, lásd kozsó és egyéb boybandek. Ahhoz, hogy valaki 37 éven keresztül sikeres legyen, tudás is kell. Ami neked sajnos, legalábbis ebben a témában, nincsen. De szívesen megnéznélek 60 fölött, amint legalább!!! ilyent produkálsz, mint a KISS! Ha sikerül, leszólhatod Őket. Ha nem, akkor inkább hallgass!
Rock chick 2010.05.30 12:53:20
@sixx: félreértettél, sixx. Nem sértődtem meg. Tisztában vagyok azzal, hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. És nem is vásári mutatványos jelző volt az, ami nálam-és gondolom másnál is kivágta a biztosítékot. te a KISS szakmai kvalitását kérdőjelezed meg és lehúzod őket a "írásodban" az indexen. Ez szemtelenség és biztos vagyok benne, hogy nem csak én látom ezt így. Ha már többszor láttad őket, tudod, hogy ez az image-ük, ez hozzájuk tarozik. De nem szertnék erről vitatkozni.Nem kell mentegetőzni, de nem kell lekicsinylően nyilatkozni sem. Ha neked nem teszik valami, rendben van, de nem kell durván megsérteni mást -előadót és rajongót- az ilyen arcpirító stílusú írással. Ennek gondolj utána, mielőtt legközelebb lehúzol bárkit/bármit. További szép napot!