Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Master Yoda

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban kiszivárgott egy 10%-os hangfelvétel. Most itt egy újabb 10%-os hangfelvétel, melynek tartalma: A szombathelyi fideszeseknél "lehetett" iskolafelújításra pályázni a tarifa olcsó volt, a már-már szokásos 10%-ot kellet Marton és Szakály "ne nevezzük meg…..
A szittya erkölcspártnak, a megtisztulást ígérő Jobbiknak már a tavaszi választás előtt meggyűlt a baja tagjai "lazaságával". Előbb Király "melegeket nyalok és füvezek" András ügye került elő, majd Szávay István mutatta be, hogy a "hit…..
A szuverén Magyar Köztársaság elnöke találkozott Vatikán államfőjével.Említhetjük, hogy az őszintén hívő (és nem Schmitt-módra megvallásosodó) Antall József nem csókolt kezet II. János Pál pápának. Úgy gondolta, ő minden magyar miniszterelnöke a katolikusoké, a…..
Master Yoda 2010.09.11 20:44:53
Barátság-napot tart a Jobbik. Idén Ajkán megrendezik az Arab-magyar barátság napját. Ezt a szimpatikus kezdeményezést csak támogatni lehet: a nemzetközi kapcsolatok ápolása, a határainkon túlnyúló jó viszonyok kezdeményezése nem csak a kormány, hanem az ellenzéki pártok…..
Az MSZP összegyűjtötte a Fidesz ígéreteit. Bár minimális kampányígéretet tett, de azt is meg tudta szegni, sőt homlokegyenest mást csinál a kormánypárttá hízott Fidesz. Az MSZP egy 15 oldalból álló gyűjteménnyel szembesíti Orbánt illetve csapatát, hogy eltelt száz nap de ez…..
Tegnap írtunk arról a felvételről, amelyen hallható, hogy az LMP jelöltje ajánlószelvényt vásárol. Az LMP-s elismerte, hogy az ő beszélt az ő saját pártflottás telefonján, de azt mondta, hogy nem jelölt és csak tesztelni akarta, hogy van-e erre jelentkező. Egy szóval sem…..
Érdekes hangfelvétel hitelességét ismerte az LMP. A jelöltjük feketemunkában gyűjtetett volna ajánlószelvényt, de kitöltetlen szelvényt is vásárolt volna 150 forintért. Ez választási csalás.  Érdekes képet és hangfelvételt tett közzé a Jobbik-közeli szélsőséges…..
A Fidesz nagymértékű tisztogatást végez a közigazgatásban. Eddig a legszebb példát Illés "dózer" Zoltán környezetvédelmi államtitkár jelentette, aki tíz felügyelülőség-igazgatóból nyolcat eltávolított. Amikor az indokról érdeklődtek, akkor közölte, hogy az…..
Master Yoda 2010.08.27 12:16:59
Akinek hosszabb az emlékezete, mint ahogy azt a politikusok szeretnék, az emlékszik, miket mondott a Fidesz hajdan Bokros Lajos pénzügyminiszterre. A FideszFigyelő olvasói vélhetően a hosszabb-emlékezetűek közé tartoznak, ezért csak az ifjabbaknak mondom: csúnyákat. Ezek között a…..
Master Yoda 2010.08.14 10:59:17
Az internetre felkerült a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat (NENYI) alapjául szolgáló dokumentum. Megjelent: Szabad nép, 1952. december   A  LEGYEN Béke, a Szabadság és az Egyetértés téesz tagsága közösen ünnepelte meg november 7-ikét. Az alábbi ünnepi  beszéd…..
Master Yoda 2010.07.31 14:33:52
Master Yoda 2010.07.31 14:33:52
Piroslap Orbán és az aranyhal 2010.07.30 17:08:00
A 20 éve gödöllői polgármester Gémesi Györggyel sokáig kellett helyi népszerűsége miatt  a Fidesznek, aki 98 óta mindig megállapodott vele. Most viszont, hogy eljött az Új többség és az Együttműködési Rendszer, már saját jelöltet indítanak. Semmilyen konkrét ok nincs,…..
Piroslap Miskolci gerrymandering 2010.07.29 18:09:00
A gerrymandering a választókörzet határainak újrarajzolása politikai előnyszerzés céljából. A névadó Elbridge Gerry a 19. század elején volt Massachusets kormányzója és saját előnyére alakított ki igen furcsa körzeteket. Mivel ez a kortársak szerint szalamandrára…..
Master Yoda 2010.07.30 04:44:40
Pakisztán  blokkolta a hozzáférést a You Tube-hoz egy nappal az után, hogy lezárta a Facebook közösségi oldalhoz való hozzáférést válaszul arra, hogy egy online csoport Mohamed próféta lerajzolására szólított fel. A pakisztáni telekommunikációs hatóság (PTA) elrendelte,…..
Aggályosnak találja a K-Monitor és a Transparency International Magyarország, a Magyar Helsinki Bizottság, valamint az Eötvös Károly Intézet az Alkotmánybíróság tagjainak jelölési folyamatáról szóló törvénymódosító javaslat tartalmát és beterjesztésének módját. Már…..
Több Molotov-koktélos támadással terrorizmussal, robbanóanyag és robbantószer készítésével elkövetett robbanóanyaggal visszaélés bűntettével, emberölés előkészületének bűntettével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének elkövetésével…..
Master Yoda 2010.06.15 14:28:07
Botrányos történetről számolt be a nyugat.hu. A Jobbik bevitte a politikát az Óvodába. De nem csupán ez az egyetlen botrány, hanem úgy váltak a szülők –jóhiszeműen- a „szittyapárt” látszólagos szimpatizánsává, hogy arról nem is tudtak.   A nyugat.hu…..
 Minden igényt kielégít:..
Kövér László tegnap négy év után levágatta a haját. Tudjuk, hogy politikai okokból nőtt ilyen sokáig, ezért egy nagyon fontos kezdeményezést ajánlanánk figyelmébe.A Mexikói-Öbölben a hetek óta a tengerbe ömlő olajat, ugyanis emberi hajjal próbálják felszívni, mert a haj…..
Master Yoda 2010.05.30 14:15:38
@phaidros: ellős szanyinak? asszem vmiről nagyon lemaradtam..
Az egymillió példányban terjesztett Helyi Téma a Fidesz legjobb médiuma. A helyi hírek mellett sok bulvárt kap benne az olvasó - ingyen. Ezek mellett pedig könnyen lecsúsznak a Fidesz-sajtóosztály anyagai is. Hiszen a Témában vannak közéleti hírek is, persze gondosan szelektálva.…..