Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cigánygyerek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Léda-szerelem bemutatása: 1904-ben Nagyváradon ismerkedett meg Dióssyné Brüll Adéllal. Az asszony felkarolta, támogatta a kezdő újságírót. Két alkalommal is magával vitte Párizsba, ahol Ady megismerkedhetett a modern költészettel, Apollainaire-rel. A francia Rivierán is együtt…..
cigánygyerek 2011.03.01 18:41:05
Manapság divat a retró, meg aztán nosztalgiázni eleve jó, ahogy a jelenlegi nyomorunkon szomorkodni is. Előrebocsátom, sem nosztalgiázni, sem panaszkodni nem akarok. Csupán szembesültem vele, hogy mennyire megváltoztak dolgok. Teszek egy kis utazást, vissza a jövőbe, amikor a…..
cigánygyerek 2010.05.29 20:29:52
@Tigris: Segítek egykicsit ! Kevés olyan diák van, aki nemtud egy képet beilleszteni a 2. világháborúba!-főleg nem bir a nagy Führerrel! Ami jó hír, hogy mivel jó a tanár , így könnyű volt megszerezni az ötös év végi zárójegynek.
cigánygyerek 2010.05.29 20:51:08
@Tigris: Ezt mind neked köszönhetem! Nagyon boldog ember vagyok. Majd megmutatom mit írtam a németekről! Igaz csak szük három oldal lett, de szeríntem elég velös lett.A Kovács úr álma , még jobb! Regisztráltam, majd megpróbálok saját oldalt is készíteni. Egyre jobban érdekel ez a dolog. Lehet , hogy ha sikerülne még az emelt színtet is megpróbálnám. De ezt majd megbeszéljük szia
Tigrincs blogja Csöppppiúúúúr! 2009.09.25 19:32:00
Kezdem magam rosszul érezni. Lassan olyan ez a blog, mint valami temető. Sorra halnak meg emberek, akiket szerettem, akikről írnom kell. Nincs jól ez így. Kissrác voltam, amikor még meg voltam őrülve Piedonéért. Bunyó, poénok, visszanézve már kicsit bugyutácska, de akkor egy…..