Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parkoló Blog

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Fel-jogosítvány 2009.10.26 07:46:00
 Ilyen az, ha az ember az önkormányzat cégénél dolgozik: kiváltság, szabályok figyelmen kívül hagyása, ráadásul a rend őreinek szemét sem bántja. A mindenre jó, Joker rokikártyára gondolsz? Nem, nincs rajta olyan. Pedig az az egyetlen - hivatalosan - amivel bárhol…..
Parkoló Blog 2009.11.20 21:30:45
Sajnálom azokat, akik ML Mercivel normálisan és szabályosan közlekednek, mert sok márkatársuk tahó paraszt, akik miatt azokra is ferde szemmel néznek sokan, akik ezt egyébként nem érdemelnél meg. Mossmivan sztorija sem az első, amiben ilyen autóval jár a rosszfiút alakító…..
Parkoló Blog 2009.10.30 11:21:56
Budapest Száksz Napirokkant 2009.09.14 09:02:00
Az egyik legnagyobb magyar MLM cég, a Brokernet egyik dolgozójáé ez a Jaguar, amely autó kétségkívül képvisel még némi eleganciát. Mondjuk Svédországban vagy Németországban. Itthon azonban nevetségessé és hiteltelenné válik az egész dolog, amikor megpillantjuk a nyolcas…..
autózz! Két évesek lettünk! 2009.08.26 11:38:00
Könnybe lábad a szemünk a meghatódottságtól - na jó, azt azért nem -, hisz ma van az autózz! blog második születésnapja. Aznap, mikor pár óra alatt összedobtam a máig látható, azóta is pattanásos és kicsit sem szép, ámde az átlag sablontól némileg eltérő arcát, nem…..
Parkoló Blog 2009.08.27 13:21:08
parkolás blog Accident 2009.05.11 11:52:00
Ahogy a mondás is tartja, csőstől jön a baj. A múlt héten sikeresen leszorítottak az útról és most be vagyok szépen kötözve. Próbálom csinláni az oldalt, de még egy kis türelmet kérek.....
A lenti levél is példa arra, hogy nem csak a biztonsági őrök, hanem az ellenőrök között is van néhány gyökér. Olvasónkra azért támadt rá az egyik, mert a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig kereste a táskája alján lévő érvényes –egyébként érvényes- vonaljegyet.…..
Parkoló Blog 2009.05.04 09:33:14
parkolás blog Leleményes gyerek 2009.03.17 08:05:04
Szeretem az ilyet, amikor még van pont annyi hely, hogy parkoljon, de mondjuk a gyalogosok már annyira nem férnek el mellette. Észrevehető a háttérben az éppen munkáját végző parkolóőr. Kíváncsi lennék, hogy mi történt, amikor odaért a kocsihoz:) A képet Mikkamakkának…..
Igazán agyfelbaszós pofátlanság tanúja volt Darren. Azt a bunkó paraszt típust ismerjük, aki csak öt percre beáll a rokkanthelyre mert lusta öt méternél többet gyalogolni. De amikor megérkezik az, aki tényleg jogosult a hely használatára, mi több, miatta jelölték ki a helyet és…..
Drága Budapestünk, lassan a pénzes nyugati utazók is elhiszik rólad, hogy turisztikai látványosság vagy. Minden az idegenvezetőn múlik: ha kellő hipnotikus képességgel következetesen az épületek gyönyörű oromzatára tudja irányítani a rábízott csoport tagjainak tekintetét,…..
autózz! Diplomata villamos 2008.10.12 11:40:00
Láttunk már pofátlan sínkocsizást, a blogon is előfordult már korábban néhány ilyen fénykép. A minap épp próbáltam rendet csinálni a blog postafiókjába sok idő alatt beérkezett, de még azóta is érintetlen levelek között. Nem feltétlenül tartom magam jó megfigyelőnek, de…..
Magpet szemfüles volt és sikerült néhányat kattognia erről az igazán udvarias kérésről, amit egy tilosban parkoló autó szélvédőjén pillantott meg. A dolog érdekessége mindemellett az, hogy nem csak ez az egy autó érdemelt volna büntetést, persze ez is csak elméletileg kapott.…..
Egyre több, tettlegességig fajuló történetet írtok meg nekünk. Múlt héten a zebrán átsétáló gyalogosok közé tolatott szándékosan egy bekattant nő, Frank California pedig egy verésnek volt szemtanúja, csak mert szerencsétlen gyalogos vesztére szólni mert a nála kb. kétszer…..
Sajnos nem látszik rendszám, de szentségelni azért lehet, ha valaki ebben utazik: Példa Pál lefotózta, ahogy a népszerű foglalkozás űzői a Petőfi hídnál minden szabályra fittyet hánynak, majd csont nélkül bírságolnak. Ez persze eltörpül az önkormányzati segédlettel folyó…..
Idióta emberekért még mindig nem kell a szomszédba menni piciny országunkból. Rendszerint figyelmetlenségből, tudatlanságból, a KRESZ hiányos ismeretéből adódik az, hogy sok érdekes sztorit kapunk tőletek. Ezúttal ezeknél is érdekesebb történetet osztunk meg veletek a…..
Turbó Tibor: Gondolatok egy Dodge Viper ülésénNem, ez nem jó cím. Turbó Tibor: Gondolatok egy Corvette ülésénEz az!Előadja: Jani"Jaj Istenem. Nem tudom eldönteni most mit csináljak. Fizessek? Ne fizessek? Meddig maradok vajon? Az Ágit elég jó lenne ledönteni. És még…..
Parkoló Blog 2008.05.06 13:24:21
Klasszikus kis rendőrös nanotörténet, napos hétfőkre kiváló, főleg amikor már a folyókon is ívik a keszeg és remélhetőleg tombol a harcsa, miközben az ember a munkahelyére bezárva senyved. Csatoltam egy képet. 2008.05.02.-én 12:50-kor fényképeztem az egri Tesco parkolóban.…..
- Stúdió hívja Májkölt! Májköl, ott vagy?- Igen, szervusz! Köszöntöm a kedves nézőket! Mint ahogy a hír már minden bizonnyal mindenki előtt ismert ssssssssssssskrzrksksssssssssssssssss.... a világ egyik, ha nem a legjobb blogge dssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz.... kula…..
Parkoló Blog 2008.04.24 14:16:22
autózz! Se villogó, se sziréna 2008.04.23 12:59:00
Szeretném hinni, hogy a Laci történetében szereplő mentős viselkedésére van reális pozitív magyarázat, mert ha nem így van akkor rosszabb a helyzet mint gondoltuk és nagyon sokat kell még fejlődnünk, hogy a közlekedés gördülékeny és esetlegesen még élvezhető esemény is…..
Ha valaki tilosban parkol, nagy valószínűséggel büntetésre számíthat, vagy az autójához visszatérve kerékbilincset talál azon. Most nem is arról van szó, hogy mennyire illogikus egy nem megfelelő helyen álló autót mozgásképtelenné tenni. 1 Vezető nevű levélírónk sem a…..
autózz! Falra mászunk tőletek! 2008.03.20 13:25:00
Zoltán a babakocsisok védelmére kelt, ugyanis Neo-nak kell lenni a Mátrixból, hogy a falig parkoló autó felett átvarázsolják magukat annak túloldalára. Mindemellett persze szabálytalan és bunkó stílusra vall... Bizonyítékként, hogy nem csak fővárosunkban vannak pofátlanul …..
autózz! Szerelőműhely a járdán 2008.03.13 08:51:00
Rövid nevű, ráadásul anonimitást is kérő levélírónk úgy döntött, a nyilvánosság erejével élve kíván leszámolni bosszantó problémáival, amikkel lépten-nyomon találkozik és valószínű közülünk is sokan tudnánk hasonló esetekről mesélni. Van itt ingyenreklám, egy kis…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
Látott-e már valaki olyat, hogy rendőrautóra tilosban parkolásért büntetőcédulát rakott másik rendőr, vagy egy közterület felügyelő? Ha igen, akkor fotó nélkül nem hiszem el, ha fotó is van, akkor tuti, hogy hamisítvány. Mindenesetre az igazán örvendetes, hogy annyi levéllel…..
Winkler tegnapi posztja után megkerestem egy általam rég nem látogatott blogot ami pofátlan parkolásokat dokumentál, sokszor rendszámmal, utcanévvel együtt, bár a becses tulajdonosoknak annál árnyalatnyival vastagabb a bőr a pofájukon, hogy megsértődjenek. Fenyegetni szinte kivétel…..
autózz! Halmozott bunkóság 2007.11.28 06:18:00
Attila egy olyan képekkel kiegészített sztorit küldött, amitől nekem is be szokott lilulni a fejem. Tipikus "leszarom a szabályokat, leszarom a többi embert" szituáció. Hogy kapná el egy erős jégverés az ilyen ember (állat?) autóját... Ezt a két képet most szombaton…..