Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Applepie

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyász: Rich Piana meghalt Aki egy kicsit is otthon van a testépítés és fitness világban, az minimum hallott már Rich Piana nevéről. „Bármi áron, bármibe is kerül.” Ez az ő mottója. Következésképp az életét tette fel erre a sportra és bizony nem is félti azt, amikor szteroidokkal és növekedési…..
Applepie 2016.06.04 20:43:45
Már nincs két teljes hónap a Nagy-Britannia uniós tagságáról szóló népszavazásig, ami rengeteg magyar sorsát is érintheti, ugyanis a brit-uniós viszony jövője nyilvánvalóan senkinek sem mindegy (akár a szigetországon kívül sem). De hogyan élik meg ezt a helyzetet,…..
Alimento A füvesember tanácsot ad 2016.03.18 07:13:04
Szabó Gyuri bácsi, a „bükki füvesember” jellegzetes alakja a magyar alternatív gyógyászat világának, nevével nem csak a népi gyógyászat címszó alatt találkozhatunk, gyakorlatilag a gyógynövények alkalmazásának egyfajta hazai tekintélyének tekintik sokan. Pedig nem kellene.....
Tudom legutóbb azt ígértem, hogy vége a cári orosz képsorozatnak, de akkoriban maradt még pár kép, amiket azóta sikerült kiegészítenem egy posztnyi anyaggá. Mivel sokan szerettétek és kellőképpen magas nézettséget is produkált a téma, ezért gondoltam megosztom veletek a "maradékot". Kicsit az…..
travelBug Lakásbérlés Austinban 2016.02.05 03:46:46
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Ha hiszik, ha nem, Tímár Péter három év múlva hetven éves lesz. Már építészeti egyetemistaként fényképezett, képei kiállításokon szerepeltek. Előbb fotókollázsokat, szekvenciákat, képelemek ismétléséből, variálásából születő új képminőségekkel, kézzel…..
Bizonyára tudja, ha sokat iszik, az arca sápadt és fakó lesz, de vajon azzal is tisztában van, hogy a latte vagy capuccino fogyasztás a felelős a szeme alatti sötét karikákért és az állán található foltokért? Vagy, hogy a homlokráncokat a csoki is okozhatja? Nigma Talib…..
Applepie 2015.11.20 23:37:12
Belsőség Heti merítés 2015.03.15 08:28:06
Digó limó (Aki már olvasta az eddigieket, ugorjon benne az Elvtársak, elvtársnők bekezdéshez ;) Gyönyörűséget foltot sikerült csinálni rá, amikor lekerült a kocsi, a műszerfal elég vehemensen tiltakozott, olyan lámpák is elkezdtek világítani, amiről nem is tudtam, hogy…..
A Critical Mass vizuális hatásához mérhető dózist kaptak a Balaton-part települései, amikor az előszezon csendes utcáiba hirtelen becsődült több száz kerékpáros. A helyiek szombaton részesülhettek az élményből, több nagy létszámú csapat is rázúdult a környék útjaira,…..
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Applepie 2011.05.03 22:16:21
@Drout: Abszolút jó meglátás
Applepie 2011.05.03 22:43:39
A végén még megsajnáljuk Mourinhót, olyan brutálisan bánnak vele az utóbbi napokban nála sokkal népszerűbb, esetenként sikeresebb kollégái. A legjobb európai edzőknek érezhetően nagyon elegük van abból, hogy egy ilyen silány ember jeleníti meg őket a média előtt, ezért nem…..
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
f1 Alonso: Nem tudom, mi történt 2010.05.29 18:00:00
A kétszeres bajnok be sem jutott az időmérő utolsó harmadába, Massa is csak nyolcadik lett. A Ferrarinál elég nagy a tanácstalanság. "Nem tudom" - válaszolta az egyik spanyol tévének Alonso, amikor azt kérdezték tőle, miért lett csak 12. Úgy tűnt, szimpla taktikai hiba…..
Applepie 2010.05.30 17:32:17